A nyereményjáték véget ért!

Eredményhirdetés: 2017.10.31.

 Idén az Osztálykirándulás.hu csapata ismételten meghirdeti közel 1.500.000 Ft értékű nyereményjátékát a magyarországi és a határon túli magyar általános- és középiskolák, valamint gimnáziumi osztályok részére!

A játékban részt vehetnek diákok, tanárok, szülők, valamint az osztály ismerősei és barátai egyaránt, viszont a nyertesek kötelesek lesznek nyereményüket a saját, vagy egy tetszőlegesen választott osztálynak felajánlani!

Idén 7 csapat nyerhet kirándulást a játék során! Ahhoz, hogy a verseny a legigazságosabb legyen, 3 db nyereményt adunk megszerzett pontszám alapján és 4 db nyereményt sorsolás útján. A játék menetéről, a nyereményekről, valamint a Gyakori Kérdésekről az oldalon továbbgörgetve olvashatsz!

Hogyan játszhatok?

Először regisztrálnod kell a “Játszani szeretnék!” gombra kattintva. A regisztrációhoz csupán pár adat szükséges. Ezután kapsz egy e-mailt, aminek segítségével hitelesíteni tudod magadat. Miután mindez megvolt, hivatalosan is részt veszel a játékunkban.

Gyűjts pontokat! A regisztráció után kapsz egy személyes linket. Minden ismerősöd után, aki a te személyes linkeden keresztül regisztrál, kapsz egy pontot! Érdemes tehát sok barátoddal megosztani a lehetőséget, hogy minél több pontot gyűjthess.

A szerencsének is esélyt adunk, hiszen az 5 nyeremény közül 2 darabot kisorsolunk a játékosok között. Ennek az oka az, hogy a későn regisztrálókat is jutalmazni tudjuk. Természetesen a legértékesebb nyereményeket pontszerzés útján nyerhetitek!

Videós segítség a regisztrációhoz és a játékhoz

Mit nyerhetek?

Az I. helyezett nyereménye egy 2 napos osztálykirándulás a Velencei-tónál, programokkal, szállással és  háromszori étkezéssel.

Érték: 432.000 Ft

(Pontszám alapján)

Programok

Buborékfoci, kickbike, íjászok viadala, sárkányhajózás, soft csúzlis kalandjáték, szabaduló szoba, csapatépítő játékok, kerékpározás, élményutazás katonai csapatszállítóval

Az II. helyezett nyereménye egy 2 napos osztálykirándulás Orfűn, programokkal, szállással és egyszeri étkezéssel.

Érték: 360.000 Ft

(Pontszám alapján)

Programok

Buborékfoci, kickbike, íjászok viadala, sárkányhajózás, soft csúzlis kalandjáték, szabaduló szoba, csapatépítő játékok, ágyú párbaj óriás csúzlival, malommúzeum idegenvezetéssel

Az III. helyezett nyereménye egy rugalmas egyeztetéssel összeállított 1 napos osztálykirándulás programokkal, országszerte szinte bárhol.

Érték: 213.000 Ft

(Pontszám alapján)

Programok

Buborékfoci, kickbike, íjászok viadala, sárkányhajózás, soft csúzlis kalandjáték, szabaduló szoba, csapatépítő játékok, kerékpározás

Az IV-V. helyezett nyereménye egy rugalmas egyeztetéssel összeállított 1 napos osztálykirándulás programokkal, országszerte szinte bárhol.

Érték: 213.000 Ft

(Sorsolás alapján)

Programok

Buborékfoci, kickbike, íjászok viadala, sárkányhajózás, soft csúzlis kalandjáték, szabaduló szoba, csapatépítő játékok, kerékpározás

További 2 darab egynapos kirándulás kerül kisorsolásra (egyenként 213.000 Ft értékben) az alábbi módon:

További 1 db kirándulást sorsolunk ki a 3-25. helyezettek között és további 1 db kirándulást a 26-100. helyen végzettek között. 

Hogy miért kedvező ez Neked? Mert a sorsolást nem az összes játékos  között végezzük, így nagyobb eséllyel nyerhetsz! 

Milyen egy élmény kirándulás? Nézd meg:

A nyereményjáték véget ért!

Eredményhirdetés: 2017.10.31.

A regisztrációs fülre kattintva elfogadod a játékszabályzatot!

Kérdésed van? Válaszok a gyakori kérdésekre: 

(Kattints a kérdésre és megjelenik a válasz!)

1. | Hány pontom van? Hogyan tudom megnézni?

A pontszámod megtekintéséhez kattints IDE. Itt meg kell adnod a regisztrációnál használt adataidat, kattints rá a “Jelentkezem a nyereményjátékra!” gombra és a rendszer megmutatja a jelenlegi pontszámodat!

2. | Nem kapok e-mailt arról, hogy az én saját linkemről regisztráltak!

Javasoljuk, hogy ellenőrizd az e-mail fiókod “SPAM” és “Promóciók” mappáit is. Amennyiben nem találod így sem az üzenetet, a regisztrációs lehetőségnél add meg újra az adataidat, kattints a “Jelentkezem a nyereményjátékra” gombra és a rendszer megmutatja a saját egyedi linkedet, valamint, hogy hányan regisztráltak általad (azaz hány pontod van, 1 pont = 1 regisztráló).

3. | Nem kaptam megerősítő e-mailt a regisztráció után!

A regisztráció után automatikusan e-mailt küldünk a játékosoknak. Feltétlenül ellenőrizd az e-mail fiókodban a “SPAM” és a “Promóciók” mappát is, hátha oda került a levelünk.

Amennyiben itt sem találod, ismételd meg a regisztrációt. Ha a rendszer felismeri a címedet, akkor a jelentkezés sikeres volt és azért nem kaptál e-mailt, mert a fiókod valamilyen oknál fogva kiszűrte. IDE kattintva átirányítunk az oldalra, ahol a pontszámodat tudod ellenőrizni. Amennyiben nem mutatja rögtön, lépj be újra a jelentkezési adataiddal!

4. | Hányadik vagyok a versenyben?

Pontos helyezést nem bocsájtunk a játékosok tudomására, viszont e-mailben megosztjuk Veletek az első 10 helyezett pontszámát, ezzel viszonyítási alapot biztosítva. Értesítő e-maileket 3-4 naponta küldünk a játékosok részére!

A pontszámodat IDE kattintva tudod elérni. Amennyiben nem mutatja rögtön, lépj be újra a jelentkezési adataiddal!

5. | Hányan regisztráltak összesen?

Nagyon sokan játszotok velünk, de az utolsó pillanatig van esélyed regisztrálni és nyerni, mivel 2 db 1 napos kirándulást sorsolás útján osztunk ki a játékosok között.

6. | Hányan nyerhetnek és mi a nyeremény?

A játékban 5 győztes lehet. 3 nyeremény csomagot sorsolunk ki pontok alapján, valamint még 2 darabot szerencse alapján, sorsolás útján!

1. helyezett

2. helyezett

3. helyezett

4-5. helyezett

7. | Honnan tudom meg, hogy kik nyertek?

A nyertesek neveit a játék zárását követő egy héten belül közzé tesszük a Facebook oldalunkon, valamint a győzteseket külön e-mailben is értesítjük!

8. | Ki vehet részt a nyereményjátékon?

Az őszi nyereményjátékunkon részt vehetnek diákok, tanárok, szülők, valamint a tanulók és az osztály barátai, ismerősei!

9. | Ki használhatja fel a nyereményt?

A nyereményt (1, vagy 2 napos kirándulást) kizárólag magyarországi és határon túli magyar általános iskolák, középiskolák, illetve gimnáziumok osztályai használhatják fel. A nyertesnek (legyen szülő, vagy barát) át kell ruháznia a nyereményét az általa támogatott osztálynak.

10. | Kizárhatnak a versenyből valamiért?

Igen, az alábbi okok miatt:

a, Súlyos szabályszegés miatt (pl.: hamis adatokkal való visszaélés).

b, Egyszeri figyelmeztetésben részesítjük, akik ideiglenesen készített, eldobható email címmel játszanak (pl.: nincsmail, pokemail, crazymailing, mailnezia, stb.*). Amennyiben a figyelmeztetés után is érzékelünk hasonló tevékenységet egy játékoshoz köthetően, kizárjuk a játékból.

    *A felsorolásban fel nem tüntetett eldobható email címek ugyanúgy szabálysértésnek minősülnek.

c, Szabálysértésnek minősül, amennyiben egy játékos általános e-mail fiókok többszörösét hozza létre, majd regisztrálja a játékba. Egyszeri figyelmeztetés után kizárással büntetjük.

d, A létrehozott ideiglenes, vagy többszörös általános email címeket töröljük a játékból, valamint a felhasználó pontszámát nullázzuk!

11. | Mikor lehet a nyereményt felhasználni?

Az Osztálykirándulás.hu weboldal ügyintézőjével való egyeztetés alapján 2018 május-júniusában használhatják fel a nyertesek a nyereményeket.