4.500 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)
Budapest, Hungary

Szállás információk

A budapesti hostel a VII. kerületében, a Városliget mellett, a Keleti pályaudvartól és Budapest főbb nevezetességeitől (Hősök tere, Műcsarnok, Szépművészeti Múzeum, Széchenyi fürdő) 5-10 perc sétányira helyezkedik el. A kisföldalatti, a trolibusz egyaránt nagyon közel van, így a közlekedés kiváló és éjszaka is könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a szálláshely. 

Szálláshely típusa

Hostel (ifjúsági szálló)


Befogadóképessége

82 fő


Szobák

1 db 1 ágyas, 5 db franciaágyas, 4 db 2 ágyas, 3 db 3 ágyas, 4 db 4 ágyas, 2 db 5 ágyas, 1 db 6 ágyas és 1 db 7 ágyas szoba található a szálláson összesen. A hálótermi szobákban emeletes ágyak vannak. Összesen 6 db közös használatú konyha van, főzési lehetőséggel, hűtő, mikró és egyéb konyhai eszközök állnak a vendégek rendelkezésére. A szobákhoz közös fürdőszoba tartozik, összesen 12 db zuhanyzóval és 11 db toalettel. A tágas nappalikban lehetőség van az ingyenes internet használatára (melyhez egy asztali számítógépet is tudnak biztosítani), illetve a mérete lehetővé teszi az esetleges közös benti programokat. Az egész szálló területén ingyenes a WiFi használata. A nappaliban kábel TV, DVD lejátszó és XBox is található. Budapest


Étkezés

A hostel felszerelt konyhájában a főzéshez és étkezéshez minden szükséges kellék biztosított. Reggelit előzetes megrendelés esetén tud biztosítani a szállásadó. A közelben található, kiváló étteremben előzetes egyeztetés esetén menük is igényelhetők csoportok számára.


Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).


Szolgáltatások

Parkolási lehetőség közterületen
Ingyenes Internet (WiFi)
Kábel TV
X-Box
DVD lejátszó
Felszerelt konyha, étkező
Nagy nappali/társalgó


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

A Hősök tere, a Széchenyi fürdő, a Műjégpálya, a Terror Háza, a Műcsarnok és a Szépművészeti Múzeum 5-10 perc sétányira vannak, Budapest egyéb nevezetességei pedig könnyen megközelíthetők tömegközlekedéssel.
Várnegyed (lásd Múlfürkész programok)
Magyar Vasúttörténeti Park
Magyar Nemzeti Galéria (lásd Múlfürkész programok)
Mátyás templom (lásd Múlfürkész programok)
Hadtörténeti Múzeum (lásd Múlfürkész programok) – Budapest
Planetárium
Pál-völgyi – Mátyás-hegyi barlangrendszer
Ferihegy Repülőgép Emlékpark
Tropicarium
Jövő Háza és Csodák Palotája
Bobozás, utazás a siklóval
A Gödöllői Királyi Kastély megtekintése
Dunakanyar turisztikai látványosságai: Szentendre, Visegrád, Esztergom


Egyéb információk

A szálláshely melletti utcákban napszaktól és évszaktól függetlenül ingyenes a parkolás a Damjanich utca és a Városligeti fasoron, a Városligeti fasor 25-27 szám alatt pedig őrzött parkoló vehető igénybe napi 900 Ft áron személygépkocsiknak. Busz parkoló legközelebb a Nyugati pályaudvar (Westend) mögött található ami tömegközlekedéssel 20 percre van a szállástól. Kerékpárbérlésre is van lehetőség – egész évben. Az opciókról és feltételekről a recepciósnál lehet érdeklődni. Továbbá a hostelben mosásra is van lehetőség. A hostelhez hangulatos, kis kert is tartozik. A recepció 24 órában áll a vendégek rendelkezésére. A hostel egy nagyobb társasházban helyezkedik el, idősek, kisgyermekes családok is vannak a szomszédok között. A nagy befogadó képesség miatt többnyire más vendégek is tartózkodnak a csoportokkal egyidőben, ezért a hangoskodás, nagyobb mértékű alkohol fogyasztás nem megengedett! A házirend elfogadása és betartása kötelező, melyet a szállásadó e-mailben küld el a megrendelést követően. Ez a szálláshely nem alkalmas bulizásra!
NTAK regisztrációs számok: KO-19014008, EG-19014022, EG-19014071


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 11 óráig kell elhagyni. (Korábbi érkezés természetesen nem probléma, ebben az esetben a csomagokat megőrzik, ill. a szálláshely elhagyása után is ingyenes csomagmegőrzést biztosít a szállásadó aznapra).


Árak a 2024-es évre

(diákcsoportok részére):

20 fős és
kisebb csoportoknál
21 főtől
1 ágyas elhelyezésnél 9.900 Ft/fő/éj 9.500 Ft/fő/éj
2 és 3 ágyas elhelyezésnél 6.900 Ft/fő/éj 6.500 Ft/fő/éj
4 és 5  ágyas elhelyezésnél 5.900 Ft/fő/éj 5.500 Ft/fő/éj
7 és 8 ágyas elhelyezésnél 4.900 Ft/fő/éj 4.500 Ft/fő/éj
3 ágyas Stúdió apartman saját fürdővel 7.500 Ft/fő/éj 7.000 Ft/fő/éj
Svédasztalos reggeli 1.600 Ft/fő/alkalom 1.600 Ft/fő/alkalom

(az ágynemű és a lepedő benne van az árban)

Kedvezmény: 10 fő vagy nagyobb létszámú csoport esetén 1 főnek 1 éjszaka szállása ingyenes (legalacsonyabb éjszakai árból érvényesítendő)

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke a szállásdíj 4%-a (18 év felettieknek).

Helyszín

Budapest

Kiemelt

Kiemelt

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 20%-ot kell fizetni a szállásadónak 10 napon belül. A fennmaradó összeget a helyszínen érkezéskor kell kifizetni.

Lemondási feltételek

Ha érkezés előtt min. 14 nappal jelzik a szállásadó felé az esetleges lemondásokat, akkor ezt díjmentesen megtehetik; ha 7-13 nappal előtte történik a lemondás akkor a szállásdíj 20%-át kell kifizetni, ha 1 héten belül, akkor a szállásdíj 40%-a fizetendő. Ha 3 napon belül mondják le a foglalást, akkor a teljes szállásdíjat ki kell fizetni. Ha még van az adott időpontra szabad ágy, akkor létszámot növelni akár az érkezés előtti napon is lehet. Létszámcsökkenés jelzése az érkezés előtti harmadik napig lehetséges díjmentesen, ezután már nem lehetséges az ár módosítása.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!