Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Múltfürkész kvízjátékok Székesfehérvár
500 Ft-tól

Múltfürkész kvízjátékok Székesfehérvár

Székesfehérvár, Hungary
Azonosító:M-108 - Bory-Vár és Szent István Király Múzeum (állandó régészeti kiállítás)
Időtartam: 1 óra
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Bory-Várat és a Szent István Király Múzeum állandó régészeti kiállítását a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Városfelfedező séta – kvízjáték Keszthely
790 Ft-tól

Városfelfedező séta - kvízjáték Keszthely

Festetics kastély parkja, Keszthely, Hungary
Azonosító:1030
Időtartam: 1,5-2 óra
Fedezzétek fel Keszthely belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Városfelfedező séta – kvízjáték Gyula
790 Ft-tól

Városfelfedező séta - kvízjáték Gyula

Gyula, Eszperantó tér
Azonosító:9555
Időtartam: 1,5-2 óra
Fedezzétek fel Gyula belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Keszthely
790 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Keszthely

Keszthely, Fő tér 9.
Azonosító:9005
Időtartam: 1,5 óra
Járjátok be egy kényelmes sétával Keszthely történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Sárkányhajózás Orfű
1.075 Ft-tól

Sárkányhajózás Orfű

Orfű, Fenyves sor, Hungary
Azonosító:1116
Időtartam: 1-1,5 óra
Magyar, mennydörgő sárkányaink még nincsenek, de háborgó vízen is stabilan szárnyalók annál többen! Próbáljátok ki a sárkányhajózás csapatépítő élményét Orfűn!
További találat betöltése