Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Soft-csúzlis kalandjáték Győr
1.190 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Győr

Győr, Batthyány tér
Azonosító:244
Időtartam: 1 óra
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Élménylabor – interaktív játékok Balatonföldvár
3.250 Ft-tól

Élménylabor - interaktív játékok Balatonföldvár

Balatonföldvár, Motel sétány, Halászkert Étteremmel szemben lévő füves területen
Azonosító:9643
Időtartam: 1 óra
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: Óriás beerpong, Pálcapeca, Létragolf, Tenyértollas, Talpaló, Frizbikosár.
Pataki Kerámia Múzeum, Manufaktúra és Mintabolt

Pataki Kerámia Múzeum, Manufaktúra és Mintabolt

3950 Sárospatak Nagy Lajos u. 8.
Azonosító:1188
A Múzeumban látványos keretek között lehet megismerni az agyag útját a bányától a kemencéig. Minden egyes kiállított gép, és bemutatásra kerülő eszköz egykor a Pataki Kerámia Manufaktúrában volt használatban. A látogatás alkalmával betekintés nyerhető az agyag megmunkálásának különböző korokból származó technológiai folyamataiba, a mázak és festékek színes világába valamint a kemencék, vagyis a tűz és hő birodalmába.
Városfelfedező séta – kvízjáték Pécs Zsolnay Negyed
990 Ft-tól

Városfelfedező séta - kvízjáték Pécs Zsolnay Negyed

Pécs, Felsővámház u. 70
Azonosító:1037
Időtartam: 1,5-2 óra
Fedezzétek fel Pécsen, a Zsolnay negyedet városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Sárkányhajózás Esztergom
1.500 Ft-tól

Sárkányhajózás Esztergom

Esztergom, Nautica Yachtkikötő
Azonosító:9580
Időtartam: 1-1,5 óra
Magyar, mennydörgő sárkányaink még nincsenek, de háborgó vízen is stabilan szárnyalók annál többen! Próbáljátok ki a sárkányhajózás csapatépítő élményét Esztergomban!
További találat betöltése