Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Soft-csúzlis kalandjáték Pécs
1.190 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Pécs

Pécs, Barbakán-Várfal sétány
Azonosító:1052
Időtartam: 1 óra
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Élménylabor – interaktív játékok Visegrád
3.290 Ft-tól

Élménylabor - interaktív játékok Visegrád

Visegrád
Azonosító:1420
Időtartam: 1 óra
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: Óriás beerpong, Pálcapeca, Létragolf, Tenyértollas, Talpaló, Frizbikosár.
Alcsútdobozi Kalandpark

Alcsútdobozi Kalandpark

8087 Alcsútdoboz, Csaplári erdő
Azonosító:1443
Az Alcsútdobozi Kalandpark kiváló helyszín, amennyiben tartalmas és aktív szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget keres.
Buborékfoci Siófok
3.290 Ft-tól

Buborékfoci Siófok

Siófok, Aranypart Kemping
Azonosító:1419
Időtartam: 1 óra
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
Ismertető a Ráday Múzeumról

Ismertető a Ráday Múzeumról

6000 Kecskemét Kálvin tér 1.
Azonosító:1428
A Kecskemét belvárosának szívében található Ráday Múzeumban református egyházművészeti, történeti, képzőművészeti, természettudományos és szabadtéri kiállítások várják az érdeklődőket.
További találat betöltése