Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Kickbike-os városnézés Esztergom
3.690 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Esztergom

Esztergom, Nagy Duna sétány 3
Azonosító:9581
Időtartam: 3 óra
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Esztergom belvárosát és a "szlovák" oldalon Párkány hangulatos sétáló utcáját. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel.
Múltfürkész kvízjátékok Székesfehérvár
890 Ft-tól

Múltfürkész kvízjátékok Székesfehérvár

Székesfehérvár, Hungary
Azonosító:M-108 - Bory-Vár
Időtartam: 1 óra
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Bory-Várat a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Egy város-egy család története

Egy város-egy család története

4400 Nyíregyháza, Bessenyei tér 15.
Azonosító:1463
Digitális, interaktív eszközökkel segíti a játékos tanulást a Kállay család és Nyíregyháza várostörténeti anyagának elsajátításában.
Íjászok viadala Velencei-tó
2.450 Ft-tól

Íjászok viadala Velencei-tó

Gárdony, Harcsa utca 2.
Azonosító:9705
Időtartam: 1 óra
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Esztergom
990 Ft-tól

Városfelfedező séta - kvízjáték Esztergom

Esztergomi Bazilika, Esztergom, Szent István tér
Azonosító:9420
Időtartam: 1,5-2 óra
Fedezzétek fel Esztergom belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
További találat betöltése