Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Múltfürkész kvízjáték Tata
600 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Tata

Tata, Tatai vár, Váralja utca, Hungary
Azonosító:M-207 - Tatai Vármúzeum
Időtartam: 1,5 óra
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Tatai Vármúzeumot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Harkányi Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő

Harkány, Kossuth Lajos utca 7.
Azonosító:1163
A harkányi fürdő 13,5 hektáros területén minden korosztály megtalálja a számára legkedveltebb kikapcsolódási és pihenési lehetőséget. Strandi részünkön az 50 méteres sportmedencék az aktív úszást kedvelők ideális medencéje. A különböző hőfokú Lepke medencéinkben szabadon lehet hódolni a labdajátékoknak vagy csak egyszerűen lazítani a medencében. 7 pályás csúszdaparkunkon a családi csúszda kortalanul, a testcsúszdák, turbolance és ufó csúszdák a fiataloknak, a kamikaze csúszdák pedig az adrenalin kedvelőknek nyújtanak egész napos szórakozást. Amennyiben osztálykirándulásukat a Harkányi Gyógy-és Strandfürdőbe terveznék, kérje ajánlatunkat a következő elérhetőségen: marketing@harkanyfurdo.hu
Szabaduló szoba
790 Ft-tól

Szabaduló szoba Eger

Eger, kitelepüléssel a csoport szálláshelyére
Azonosító:9570
Időtartam: 1 óra
Interaktív szabadulós játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. Ugyanakkor a program fő értékét az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek - az egy cél érdekében való - összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik. A szabadulós játékkal a csoport szálláshelyére települünk ki. A játékot már 5. osztályos kortól ajánljuk.
Városfelfedező séta – kvízjáték Keszthely
790 Ft-tól

Városfelfedező séta - kvízjáték Keszthely

Festetics kastély parkja, Keszthely, Hungary
Azonosító:1030
Időtartam: 1,5-2 óra
Fedezzétek fel Keszthely belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Múltfürkész kvízjáték Budapest
600 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Budapest

Budapest, Kapisztrán tér, Hungary
Azonosító:M-200 - Hadtörténeti Múzeum
Időtartam: 1,5 óra
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Hadtörténeti Múzeumot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
További találat betöltése