Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Budapest – Városliget
790 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Budapest - Városliget

1146 Budapest, Dózsa György út 37.
Azonosító:1040
Időtartam: 1,5 óra
Járjátok be egy kényelmes sétával a budapesti városliget leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Buborékfoci Hévíz
1.800 Ft-tól

Buborékfoci Hévíz

Hévíz, Hungary
Azonosító:1152
Időtartam: 1 óra
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
Soft-csúzlis kalandjáték Velencei-tó
790 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Velencei-tó

Agárd, Gárdony, Velence
Azonosító:1051
Időtartam: 1,5 óra
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Mini Magyarország Makettpark

Mini Magyarország Makettpark

5540 Szarvas, I. Külkerület 9.
Azonosító:1169
Aktív családi vagy iskolai kikapcsolódás az ország egyetlen interaktív parkjában, a Mini Magyarország makettparkban, illetve hazánk legnagyobb arborétumában, Szarvason.
Szabaduló szoba
790 Ft-tól

Szabaduló szoba Balatonföldvár

Balatonföldvár, kitelepüléssel a csoport szálláshelyére
Azonosító:9565
Időtartam: 1 óra
Interaktív szabadulós játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. Ugyanakkor a program fő értékét az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek - az egy cél érdekében való - összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik. A szabadulós játékkal a csoport szálláshelyére települünk ki. A játékot már 5. osztályos kortól ajánljuk.
További találat betöltése