Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Kemping
Befogadóképessége:
432 fő
Szobák:
94 db faház, illetve mobilház. A házak nappali + 2 hálószobásak, 5 fő befogadására alkalmasak, egy háztípusunk van, ami 8 férőhelyes. Mindegyik ház saját fürdővel és konyhával rendelkezik. A konyha felszerelt: hűtő, evőeszközök, tányérok stb.. A szobák teljeskörűen felszereltek, az ágyneműt és a törölközőt is tartalmazza az ár.
Étkezés
A kemping területén több étterem és büfé is található, valamint egy ABC is. A kemping területén működő étteremmel közösen tudják kiszolgálni a csoportok étkeztetését.
Fűtés
A szálláshely fűthető.
Szolgáltatások
Zárt parkoló
Zárt terület
Bográcsozási és szalonnasütési lehetőség
Kerékpár-és vízeszközkölcsönzési lehetőség
Ingyenes Wifi
Medence
Röplabdapálya
Játszótér
Ping-pong
Minigolf
Csocsó
Nyitvatartás
Szezonális nyitvatartás: 04.21-től - 06.15-ig és szeptember 01-től szeptember 30-ig.
Kirándulási és programlehetőségek
Siófokon és környékén számos programlehetőség közül választhatunk: kerékpártúrák, 17 km-es balatoni partszakasz a vizes sportok kedvelőinek, kajak-kenu túrák a Sió-csatornán stb.
300 méterre a kempingtől egy wakeboard pálya található, Zamárdi Kalandpark
Egyéb információk
A Kemping területe összesen 7 hektár: fűthető vizű medencével, sportpályával, kerékpárkölcsönzési lehetőséggel. Bográcsozni, tüzet rakni a kijelölt helyeken szabad. A szabadstrand a kemping mellett van közvetlenül: így csak egy törölközőre van szükség és néhány méterre ott is van a Balaton. 2023. június 16. – augusztus 31. között nem tud a szállásadó csoportokat fogadni!
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Egyéb időpont megbeszélés szerint.