Ajándék játékok és segédletek szállásfoglalás mellé

Foglalj árgaranciával szállást irodánknál és a következő ajándékokat biztosítjuk számotokra!*

*Az ajándék anyagokat legkésőbb a szálláshely elfoglalása előtt egy héttel küldjük az egyedi belépési jelszavakkal együtt. Az ajánlat május 1 utáni foglalásokra érvényes!

Rossz idős és esti programcsomag

Mi a 3 ajándék a szállásfogaló csoportnak?

Rendeljétek meg szállásotokat utazási irodánknál ÁRGARANCIÁVAL és mi 0 ft-ért biztosítjuk számotokra a következő egyedi szabadidős programokat, megoldásokat.

3 féle NETquiz játék

Akár több ezer fő egyidejű oktatására, vetélkedésére alkalmas. A csomagban 3 féle kvízjáték elemet biztosítunk, melyek több órányi időtöltést, versengve tanulást bíztosíthatnak.

 • Régió specifikus kvíz 40 kérdésessel – 12 régióra kidolgozva!
 • Általános műveltségi kvíz 40 kérdéssel
 • Hét kvízjáték 7 féle témakörben, mint biológia, kémia, földrajz, történelem, irodalom, zene és film-színház

12 féle szállásrégió 12 db × 40 kérdéses edukatív kvízjátékkal:

 1. Velencei-tó és környéke – Székesfehérvár (Velencei tavi kerékpáros 
 2. Budapest és környéke
 3. Dunakanyar(Szentendre. Visegrád, Esztergom)
 4. Balaton és környéke(Tapolca, Hévíz)
 5. Pécs és környéke(Orfű, Szigetvár, Mecsek, Mohács, Harkány, Siklós, Villány,)
 6. Tata és környéke
 7. Észak-Magyarország(Eger, Mezőkövesd, Mátra, Szilvásvárad, MIskolc, Aggtelek, Jósvafő, Lillafüred, Tokaj, Sárospatak, Salgótarján, Balassagyarmat, Gyöngyös, )
 8. Szeged – Dél-Alföld(Baja, Gyula, Kecskemét, Ópusztaszer)
 9. Tisza-tó és környéke
 10. Bakony – Győr(Veszprém, Pannonhalma, Sümeg, Nagyvázsony,  Pápa,)
 11. Nyugat-Magyarország(Szombathely, Kőszeg, Sopron, Fertő, Őrség, Göcsej)
 12. Hortobágy és környéke(Debrecen, Nyíregyháza, Karcag)

Miért jó netkvíz?

Rossz idő esetén

A kirándulásunk napján és helyszínén esik az eső, alkalmatlan az idő kültéri szabadidős programokhoz. A telefonos kvízjáték több órányi szórakozást biztosít ebben az esetben is.

Esti program vacsora után

Vacsora után az osztályomat nem szeretném a szálláshelyről kiengedni, ugyanakkor szeretném őket értelmes, edukatív és egyben szórakoztató programokkal meglepni, lekötni.

Játékos edukáció a kirándulás helyszínével kapcsolatban

A játszva tanulás élményét beltéren, kültéren egyaránt élvezhetik a kirándulók, legyen szó általános műveltségi vetélkedőről vagy akár a kirándulás régiójáról.

Beltéri Játékgyűjtemény osztálykirándulásra

11 db kis eszközigényű – mint pl. papír, íróeszköz, spárga, táskánkban található tárgyak – játékot tartalmazó letölthető kiadvány. Ezek között vannak “jégtörő”, kommunikációt javító, problémamegoldó készségeket javító és vicces csapatépítő játékok. Szintén több órányi tartalmas szórakozást biztosíthat!

Miért jó játékgyűjtemény?

Rossz idő esetén

A kirándulásunk napján és helyszínén esik az eső, alkalmatlan az idő kültéri szabadidős programokhoz. A beltéri játékgyűjtemény akár több órányi felhőtlen időtöltést biztosít a gyerekeknek.

 

Alacsony költségú játékok

A kiadványban szereplő játékok a lehető legminimálisabb eszközigénnyel  rendelkeznek és szinte azonnal, minimális tervezéssel játszhatóak.

Tartalmas játékok

A játékok közt találhatók ötletesebbnél-ötletesebb jégtörő, csapatépítő és vicces elemek is, melyek lekötik az osztályt akár egy esős napon, akár a vacsora utáni időszakban.

Turisztikai szervezési segédlet segédlet

Frissített, 2024-es évre szóló hasznos és gyakorlatias információkat ad a lefoglalt szálláshelyetek környezetében lévő főbb turisztikai attrakciókról, szolgáltatásokról, illetve segít az utazás tervezésben is!

 

Miért jó szervezési segédlet?

Látnivalók

Hiányzik a szálláshelyem körzetében lévő látnivalók, szabadidő szolgáltatók listája, illetve azok internetes elérhetőségei.

 

Programok

A városotokban található szabadidős szolgáltatók listája is megtalálható a segédletben, így mindig tudni fogod, hova vidd az osztályt.

Közlekedési információk

Tudtad például, hogy sok helyre akár ingyenesen is elutazhattok? Ebben és még sok másban is segítenek a turisztikai segédleteink!

Foglalj árgaranciával szállást irodánknál és mindezt díjmentesen biztosítjuk számotokra!

Rossz idős programelemek és szervezői segédlet - minden szállásfoglaláshoz ingyen!

A netkvíz játékcsomag, a beltéri játékgyűjtemény és a helyszíni szervezői segédletet díjmentesen adjuk a szállásrendelésetek mellé! Nincs más dolgod, mint irodánkon keresztül foglalni és mi legkésőbb a szállásotok elfoglalása előtt egy héttel küldjük az anyagokat és kvízhez szóló egyedi belépéseteket.*

*Az ajándék anyagokat legkésőbb a szálláshely elfoglalása előtt egy héttel küldjük az egyedi belépési jelszavakkal együtt. Az ajánlat március 25 utáni foglalásokra érvényes!

Már megvan a szállásotok, de szeretnétek a csomagot?

Van megoldás! Ha már foglaltál szállást, de a biztonságot adó “Rossz idős és esti programokra” szükségetek van, akkor 19.900Ft-os áron irodánknál megrendelhető a fent olvasható teljes szolgáltatáscsomag. A szolgáltatáscsomag a program oldalán rendelhető meg, kattintás után. Az anyagokat legkésőbb a kirándulás előtt egy héttel küldjük az egyedi belépési jelszavakkal együtt.*

*A megvásárolt anyagokat legkésőbb a szálláshely elfoglalása előtt egy héttel küldjük az egyedi belépési jelszavakkal együtt. A csomagot május 1 utáni foglalásokra tudjuk biztosítani!

Rólunk mondták