5.040 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

Az ópusztaszeri jurtaszállás az Ópusztaszeri Méneshez tartozó tóparti ligeten, a Nemzeti Történeti Emlékpark déli szomszédságában fekszik. A falu kb. 1500 m-re található. 

Szálláshely típusa

Jurtaszállás


Befogadóképessége

43 fő


Szobák

Összesen 8 jurtából áll a jurtatábor, ezekből 7 db 5 férőhelyes, 1 pedig 4 fős (családi jurta franciaággyal). Elszállásolási kapacitásunk a jurtákban így 39 fő. Szükség esetén egy pót tábori sátor (nem jurta) is igénybe vehető 4 fő részére, ezzel 43 főt tudunk összesen elszállásolni.
A vendégek éjjel a nyitott jurtatetőn át láthatják a csillagos eget és hallják a lovak mozgásának neszeit, így a természettel harmóniában, a lovakkal testközelben pihenhetnek, ahogy egykor őseink, több, mint 1000 éve.


Étkezés

Kapacitásunk függvényében előzetes egyeztetés szerint tudunk meleg ételt biztosítani a csoportoknak 4.500 Ft/fő (ebéd vagy vacsora) áron. A csoportok részére saját főzési lehetőség (bográcsozó hely, tűzifa) biztosított. További étkezési lehetőség a helyi vendéglátók nyitvatartása szerint. Erről kérjük, tájékozódjanak előre.


Fűtés

A szálláshely nem fűthető.


Szolgáltatások

50 férőhelyes közösségi jurta tűzrakó hellyel: 8 asztal + tálalóasztal, nagyméretű sütőrostély, bográcsakasztó helyek, mosogató, hűtőszekrény
Parkoló személyautóknak, autóbuszoknak
Tágas tér a szállás körül: ligetek, tóparttal
Ménes-és gulyalátogató csoportprogramok
Méneslátogató sztyeppevonat


Nyitvatartás

Április 1-október 31.


Kirándulási és programlehetőségek

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark
Kirándulás Szegedre, Kiskunmajsára (Termálfürdő)


Egyéb információk

Itt él Magyarország egyetlen Akhal Teke ménese. Ezek a lovak azonos fajtájúak a honfoglalás lovával. Ezen a területen olyan szálláshelyet sikerült létre hozni, amely illik a fajtához és a történelmi korhoz is, amit megidéz. Az eredeti mongol és kazák jurták a ligetes tóparton úgy helyezkednek el, mint hajdanán a legelő ménesek mellett a jurtaszállások. (Üdülési csekket nem tud elfogadni a szállásadó.)  NTAK regisztrációs szám: EG20017569


Érkezés – Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

Szállás ellátás nélkül: 5.040 Ft/fő/éj
A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 300 Ft/fő/éj (18 és 70 év közöttiekre vonatkozik).

Kiemelt

Kiemelt

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

A megrendelést az érkezés előtt 4 héttel le lehet mondani, és létszámot is lehet módosítani az érkezés előtt 2 héttel. Ha ezen belül történik a lemondás vagy a módosítás, úgy a szállásadóval egyeztetett feltételek az érvényesek.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!