Osztálykirándulás Ötletek

Osztálykirándulás ötletek révén összeszedtünk, hogy milyen szabadidős programokat érdemes játszanotok, hogy milyen magyarországi helyszíneket javasolt meglátogatnotok, hogy egy- vagy többnapos kirándulásra érdemes-e mennetek, illetve milyen utazási formát célszerű választanotok egy osztálykirándulás során. A tavalyi évben több, mint 1500 csoportnak, tehát több, mint 60.000 diáknak szerveztünk osztálykirándulásokat. Ezen munkánk tapasztalaira támaszkodva szeretnénk pár osztálykirándulás tippet adni neked az idei évre.

Osztálykirándulás programok

Buborékfoci

A buborékfoci az elmúlt évek egyik legnépszerűbb játéka lett a szabadidős programok között! A játékosok egy nagy átlátszó buborékgömb belsejében elhelyezkedve, annak teljes védelmét élvezve, szabadon lökdösődhetnek, ütközhetnek egymással és akár a talajjal. Az élmények kiteljesedését 3 játékunk, a taszigálós buborék szumó, a “székfoglalós” kakukktojás és a klasszikus focizásra hajazó buborékfoci garantálja. A buborékgömbbel játszott játékainkat már 1. osztályos kortól ajánljuk, mivel két méretben vannak “buborékgömbjeink”. Az alsótagozatos osztályokat kérnénk, hogy jelezzék az életkort. Válogass buborékfoci helyszíneink között!

Íjászok Viadala

A foglalkozás elején a kezdő íjászok képzést kapnak az íj és nyílvessző használatáról, a céltábla eltalálásának mikéntjéről. A védő arcmaszkok felhelyezése után már csapat küzd csapat ellen. Egymással szemben állva, vezényszóra adnak le sortüzeket. A harmadik szakaszban már behatárolt pályán, fedezékeket használva, mozgásból küzdenek egymás ellen a csapatok. Az utolsó játék egy igazi harci helyzetet, egy várostromot szimulál védőkkel és támadókkal. A programot már 1. osztályos kortól ajánljuk,  mivel több “erősségben” rendelkezünk íjakkal. Az alsó tagozatos osztályokat kérnénk, hogy jelezzék az életkort ügyintézőinknek. Válogass íjászok viadala helyszíneink között!

Sárkányhajózás

A sárkányhajó egy 12,5 méter, stabil faváltó műanyag gyantával bevont egyedi fesésű “vízi jármű”, amely a kenuk családjához áll a legközelebb az evezés technikája miatt. A hajókhoz mindenkinek saját mentőmellényt (30 kg – 130 kg-ig) és választható, három méretű lapátot adunk. A fedélzeten 10 sor ülést használunk, minden sorban kényelmesen elfér 2-2 fő bal, vagy jobb oldalt (attól függően, kinek melyik a kényelmesebb:)). A sárkányhajózás programunk elengedhetetlen kelléke a dob, amely a ritmusért és az alaphangulatért felelős. A hajó dobosát, aki az evezés összehangolásáért felel, magatok közül választjátok ki. Válogass sárkányhajózás helyszíneink között!

Hány napos osztálykirándulásra menjünk?

Fontos még a kirándulás szervezésének az első fázisában eldöntenünk, hogy egy- vagy akár többnapos osztálykirándulásra megyünk-e idén. Az egynapos kirándulások során érdemes gyorsan elérhető úti célt választani, amelyet maximum 1 órán belül elértek. Többnapos kirándulás esetében pedig már a szálláskeresés fontosságát is figyelembe kell venni, hiszen nem mindegy, hogy a diákok mennyiért milyen szolgáltatást kapnak.

Egynapos kirándulások

Egynapos osztálykirándulás csomagjaink elérhetőek országszerte, már 1750 Ft/fő-től. Tovább az egynapos kirándulásokhoz…

Többnapos kirándulások

Egynapos osztálykirándulás csomagjaink elérhetőek országszerte, már 3810 Ft/fő-től. Tovább a többnapos kirándulásokhoz…

Hova menjünk osztálykirándulni?

Minden év elején készítünk egy rövid összegzést arról, hogy az előző szezonban mi volt az általatok választott top 10 kirándulás helyszín, melyek voltak azokat a városok, ahová a legtöbb kirándulást szerveztük. Ez egyrészről számunkra egy remek visszajelzést ad a 2017-es évről, másrészről pedig iránymutatás lehet Neked az idei évre, a szervezés szempontjából. Talán olyan helyszínről is olvashatsz az alábbi “legjobb 10-es” listában, ahová egyelőre még nem is terveztél kirándulást szervezni  Nézzük mik voltak 2017 legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei:

2017 legnépszerűbb kirándulás helyszínei:

10. Pécs

9. Budapest

8. Keszthely

7. Balatonföldvár

6. Sopron

Mutasd a top 5 helyszínt!

osztálykirándulás tippek

Mivel menjünk osztálykirándulni?

Gyakorta felmerülő kérdés egy osztálykirándulás szervezése során, hogy az utat bérelt busszal, távolsági busszal, vagy vonattal tegyük-e meg. Éppen ezért röviden összefoglaltuk neked, hogy a különböző utazási formáknak milyen előnyei, valamint hátrányai vannak, illetve azt, hogy az egyes járműveket milyen esetekben érdemes választanotok. Olvasd el a cikkünket 🙂

osztálykirándulás ötletek

Írj nekünk üzenetet:

Elérhetőségeink

Pannon-Servus Utazási Iroda 7621 Pécs, Ferencesek utcája 27.

Tel.: 

72/872-450
70/582-7000
20/440-9545
30/656-2264

Fax: 72/215-202

E-mail: posta@osztalykirandulas.hu

Engedély száma: U – 001265

Nyitvatartás: 

Hétfő – Péntek: 08:00 – 17:00

Szombat, vasárnap: zárva