Legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínek

Minden év elején készítünk egy rövid összegzést arról, hogy az előző szezonban melyek voltak a legkedveltebb osztálykirándulás helyszínek. Ez egyrészről számunkra egy remek visszajelzést ad jelen , másrészről pedig iránymutatás lehet Neked és az osztályodnak az idei évre, a szervezés szempontjából. Talán olyan helyszínről is olvashatsz az alábbi „legjobb 11-es” listában, ahová egyelőre még nem is terveztél osztálykirándulást szervezni 🙂 A legjobb osztálykirándulás helyszínek listáját rövid leírásokkal, hasznos linkekkel, játék ötletekkel és rövid videókkal tettük színesebbé!

11. Tata

Osztálykiránduló csoportok: 75 – Diákok száma: 1977 fő

Tata városa Budapest és Győr között fekszik. A műemlékekben és látnivalókban gazdag település általunk is kiemelt nevezetessége az Öreg-tó partján álló vár. Nagy kiterjedésű tavai, árnyas parkjai könnyedén bejárhatóak kickbike, vagy bicikli segítségével. A természetet szerető és aktív kikapcsolódásra vágyó csoportoknak ajánljuk tatati programcsomagjainkat. 

Tatai osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a tatai osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

10. Sopron és Fertő-tó

Osztálykiránduló csoportok: 85 – Diákok száma: 2125 fő – Vonattal ingyenesen előrhető helyszín (Fertő-tó)!

Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál és a Fertő-tó közelében található Sopron, a Sopron-Fertődi kistérség egyik központja. A lenyűgöző természeti környezet, valamint a gyógyító hatású alpesi levegő miatt Sopron hazánk egyik legkellemesebb osztálykirándulás helyszínének mondható. Állítólag a helyiek messzeföldön híresek vendégszeretetükről, amely állítást egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudunk.

Soproni osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a soproni osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

9. Balatonfüred

Osztálykiránduló csoportok: 87 – Diákok száma: 2175 fő

Természetesen bekerül a „top 10”-es listára a legkedveltebb balatoni helyszínünk is, Balatonfüred. A vízpart közvetlen közelsége számos kiránduló számára fontos szempont. Sárkányhajózni a Balaton vizén, vagy egy finom lángost majszolni a parton mindeki számára közkedvelt elfoglaltság.

Balatonfüredi osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a balatonfüredi osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

8. Szentendre

Osztálykiránduló csoportok: 88 – Diákok száma: 2200 fő – Vonattal ingyenesen előrhető helyszín!

Szentendre Pest megyében, a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-Duna találkozásánál fekszik. Magyarország egyik legnépszerűbb Budapesthez közeli turista célpontja. A Dunakanyar ékszerdobozának nevezett város megérdemelten kapta a – Művészetek városa – elnevezést. Szentendre az idei évben került fel először a legkedveltebb osztálykirándulás helyszínek közé, köszönhetően Budapest közelségének, valamint az osztálykiránduló csoportok számára biztosított ingyenes vasúti utazás lehetőségének.

Szentendrei osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a szentendrei osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

7. Szeged

Osztálykiránduló csoportok: 102 – Diákok száma: 2550 fő

A 7. helyen végzett Szeged, a Napfény Városa (itt a legmagasabb az országban a napsütéses órák száma). Magyarország harmadik legnagyobb településének szépsége utánozhatatlan, múltja gazdag, a lakói pedig vendégszeretőek. Szeged egységes, eklektikus stílusban épült belvárosa hamar a turisták és osztálykiránduló csoportjaink kedvencei közé került. 

Szegedi osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a szegedi osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

6. Siófok

Osztálykiránduló csoportok: 152 – Diákok száma: 3821 fő

Siófok évtizedek óta a legnépszerűbb balatoni települéként tartják számon, amely meglátszik a nálunk elért helyezésén is. Itt található a Balaton leghosszabb homokos strandja, az egyetlen óriáskereke és számos más érdekesség, látványosság – mint például a város egyik jelképe, a 45 méter magas víztorony. Itt lehetőségetek van valamennyi élményprogramunk kipróbálására. Ki ne hagyjátok a kickbike-os városnézést, hiszen hatalmas élmény a Balaton partján közösen lesiklani az osztállyal!

Siófoki osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

5. Budapest

Osztálykiránduló csoportok: 198 – Diákok száma: 4950 fő – vonattal ingyenesen előrhető helyszín!

Budapest Magyarország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja. A Duna két partján fekszik és többen a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják. A fővárosban szervezett várostörténeti vetélkedőink és a műemléknek tekinthető utcákon vezetett kickbike túráink felejthetetlen emlékeket biztosítanak a diákok számára.

Budapesti osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a budapesti osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

4. Pécs és Orfű

Osztálykiránduló csoportok: 209 – Diákok száma: 5225 fő – Vonattal ingyenesen előrhető helyszín (Pécs)!

Pécsi székhelyű cég lévén boldogan vettük tudomásul, hogy a baranyai megyeszékhely és közvetlen közelében található Orfű is bekerült a legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínek válogatásunkba. Habár nem vízparti település, viszont közvetlen közelében található az orfűi szabadstrand, amely tömegközelkedéssel is gyorsan elérhető. Pécs Európa Kulturális Fővárosa volt 2010-ben, így az általunk kínált számos szabadidős program mellett a kultúra iránt érdeklődők is bátran szervezhetnek ide osztálykirándulást.

Pécsi és orfűi osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a pécsi osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

3. Eger

Osztálykiránduló csoportok: 206 – Diákok száma: 5150 fő – Vonattal ingyenesen előrhető helyszín!

Még nem voltatok Egerben kirándulni? Akkor itt az ideje, hogy felírd a papírodra tervezett kirándulás helyszínként. Nem véletlenül lett a 3. leginkább választott település a legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei között. A török idők óta nevezetes fürdővárost sokan Magyarország műemlékekben gazdag barokk ékszerdobozának is tekintik.

Egri osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg az egri osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

2. Esztergom

Osztálykiránduló csoportok: 245 – Diákok száma: 6125 fő – Vonattal ingyenesen előrhető helyszín!

Budapest vonzáskörzetében, közvetlenül a Dunakanyarnál található Esztergom csodálatos városa, amely a dobogónk harmadik fokán végzett a kirándulások száma alapján. Szórakoztató szárazföldi szabadidős programjaink mellett a kiránduló csoportok a legnépszerűbb vízi játékunkat, a sárkányhajózást is bátran kipróbálják. Emellett a kulturális programok rajongói is megtalálják a helyüket, így szívesen ajánljuk minden kirándulni vágyó csoport számára.

Esztergomi osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg az esztergomi osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat:

1. Velencei-tó

Osztálykiránduló csoportok: 499 – Diákok száma: 12.475 fő – Vonattal ingyenesen előrhető helyszín!

A legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínek versenyünk győztese egyértelműen a Velencei-tó és a közvetlenül a partján fekvő települések (Velence, Agárd, Pákozd, stb.) lettek. A Velencei-tó az ország közép-nyugati részén helyezkedik el, így viszonylag gyorsan elérhető (Budapestről csupán 50 perc), ráadásul minden szabadidős programunkhoz – legyen szó buborékfociról, sárkányhajózásról, biciklis tókerülésről – tökéletes helyszín. Bátran ajánljuk Nektek is!

Velencei-tavi osztálykiránduláshoz kapcsolt hasznos oldalaink:

Tekintsd meg a velencei-tavi osztálykirándulást összefoglaló rövid videónkat: