Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Ifjúsági szálló
Befogadóképessége:
50 fő
Szobák:
7 db szoba - 2, 4, 6, 8, és 14 fős, emeletes ágyas. A folyosón találhatók a közös fiú és lány zuhanyzók, WC-k. A folyosón található közös hűtőszekrény. Közös TV az étteremben és a hotel társalgójában van.
Étkezés
A szálláshely saját étteremmel rendelkezik, így az étkezések helyben megoldottak. Reggeli, ebéd és vacsora rendelhető. Igény szerint tízórai és uzsonna is. Vegetáriánus, liszt-, tejérzékeny, cukorbeteg és egyéb diétás étkezés is megoldható. Üdítőitalok, jégkrémek széles választéka is megtalálható itt.
Fűtés
Nem fűthető
Szolgáltatások
24 órás recepció
2016 telén átadott 130 fős konferenciaterem
Különterem
Nagy terasz
Aszfaltozott és füves udvar
Bográcsozóhely, szalonnasütő, kerti szaletli
Biliárd, csocsó, ping-pong asztal
TV, DVD lejátszó, internetezési lehetőség
Ingyenes WIFI
Ingyenes, zárt parkoló
Teljes körű programszervezés
Erdei iskolai program
SZÉP kártya elfogadó hely
Nyitvatartás
Május 1-től szeptember 30-ig (időjárástól függően ettől eltérhet) 
Kirándulási és programlehetőségek
Szilvásvárad látnivalói: Szalajka-völgy, Pisztrángos-tavak, Élővad bemutató, Sziklaforrás, Szabadtéri Erdei Múzeum, Fátyol-vízesés, Szalajka-völgyi Erdészeti Múzeum, Kárpátok Őre, Gloriett tisztás, Istállóskői ősemberbarlang, Szilvásváradi Állami Erdei Vasút, Millenniumi Kilátó, Millenniumi Tanösvény, Lipicai Ménes, Hajtókocsi kiállítás, Lipicai Fajtatörténeti Kiállítás, Lovaspálya, Fedett lovarda, Református körtemplom, Harangláb, Pallavicini kastély, Orbán-ház, Éleskő vára, Gerenna vára, Történelmi panoptikum.
Programok: faluséta, éjszakai bátorságtúra, íjászat, lovaglás, sétakocsikázás, ősfoglalkozás, kreatív kézműves foglalkozások, disco, Kalanderdő, Adrenalin pálya, Flying fox, „Ereklyevadászat Szilvásváradon”, kerékpárbérlés, barlangtúrák, Ka-Land Rover túra a Lipicai méneshez, Szalajka-völgy túra, Millenniumi Kilátó túra. Dzsiptúra a kilátóhoz. 
Egyéb információk
Saját tanteremmel rendelkezik a szálláshely, és egy szabadtéri fedett foglalkoztató helyiség is a csoportok rendelkezésére áll. Kisebb létszámnál igénybe lehet venni a társalgót is. 2016 telén egy 130 fős konferenciatermet alakított ki a szállásadó, amely alkalmas iskolai csoportok részére különteremként, vagy akár táborok esetén sportolási (tánc, karate, aerobic...) lehetőségekre is. Az étteremmel van egybeépítve, összenyitható egy 30 fős kisteremmel, és a 70 fős étteremmel is. Az étteremnek új terasza is lett, ahol kb. 60 fő tud helyet foglalni.  Aszfaltozott és füves udvar is található a szálloda mellett. Bográcsozóhely, szalonnasütő, kerti szaletli található a füves részen. NTAK regisztrációs szám: EG19004610
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.