Visegrád

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
  Esztergom-Szentendre kétnapos osztálykirándulás városfelfedező sétával
  15.990 Ft-tól

  Esztergom-Szentendre kétnapos osztálykirándulás városfelfedező sétával

  Esztergom, Szentendre Szállással Buborékfoci Csapatépítő ügyességi játék Élménylabor Esztergomi Bazilika Múltfürkész kvízjátékkal Íjászok viadala Lézerharc Netkvíz Sárkányhajózás Soft-csúzlis kalandjáték Vakfoci Városfelfedező kvízjáték
  Azonosító: T-1289
  Időtartam: 2 nap
  Étkezés: Vacsora, Reggeli
Összesen: 2 két napos kirándulás      Megjelenítve: 2 két napos kirándulás

Search for Tour

  Fellegvár Visegrád

  2025 Visegrád, Várhegy
  Azonosító: 9132

  A kettős várrendszert 1250-1260 körül építtette IV. Béla és felesége, Lascaris Mária Bizáncból magával hozott ékszereinek árából. A vár a hegycsúcsot övező erődítésfalakból, két toronyból és egy lakópalotából állt.

  Íjászok viadala Visegrád
  2.200 Ft-tól

  Íjászok viadala Visegrád

  Visegrád
  Azonosító: 9731
  Időtartam: 1 óra

  Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

  Buborékfoci Visegrád
  2.200 Ft-tól

  Buborékfoci Visegrád

  Visegrád
  Azonosító: 1171
  Időtartam: 1 óra

  Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

  Mátyás Király Múzeum Visegrád

  2025 Visegrád, Fő u. 23.
  Azonosító: 9135

  Bár a múzeum hivatalosan csak 1952-ban nyitotta meg kapuit, a tudományos feltáró- és gyűjtőmunka már jóval korábban megkezdődött. Viktorin József, Visegrád szlovák származású plébánosa, író, műfordító a szlovák irodalmi nyelv egyik megalapítója az 1866-tól kezdett el Visegrád műemlékeinek megóvásával és a nagyközönség számára történő bemutatásával foglalkozni.

  Salamon-torony Visegrád

  2025 Visegrád, Várhegy
  Azonosító: 9136

  A XIV. század elején a várat Csák Máté birtokolta, tőle Károly Róbert hívei ostrommal foglalták el. Az Anjou király 1323-ban helyezte át székhelyét Temesvárról Visegrádra.

Összesen: 9 program      Megjelenítve: 9 program

Search for Activity

  129-es Üdülő Visegrád
  5.300 Ft-tól

  129-es Üdülő Visegrád

  Visegrád
  Azonosító: 129
  Befogadóképesség : 55
  Az üdülő Visegrád központi részén, a Dunaparton futó országúttal párhuzamos, attól mintegy 200 m-re lévő utcában fekszik, a buszmegállótól 250 m-re. A XIX. század végén épült eklektikus épületegyüttes teljes felújítása a közelmúltban történt meg. Az üdülő vonzerejét nagymértékben növeli a hozzá tartozó 5.700 m2-es park értékes növényállományával, mely több, egymástól szeparált pihenőhelyet, játékteret foglal magában.
Összesen: 1 szállás      Megjelenítve: 1 szállás

Search for Vacation Rentals