Bakony

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

  Search for Tour

   Bakonybéli Tájház kiállításai

   Bakonybéli Tájház kiállításai

   Bakonybél, Fő utca 15.
   Azonosító: 1436

   A Bakonybéli Tájház két házból és az úgynevezett torkospajtából álló épületeit a 19. század közepén építette a tehetős Hasprai család. A lakószobák közül a nagyobbik az 1920-as évek végi, jómódú fiatal házasok polgárosodó igényeit tükrözi, míg a kisebbikben a szülők 19. század végi életkörülményeit mutatjuk be.

   Pannonia Reformata Múzeum

   Pannonia Reformata Múzeum

   8500 Pápa, Fő utca 6-8.
   Azonosító: 1442

   Kiállításaink a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve lettek kialakítva. Ótemplomi kiállításunkban külön gyermeksáv, interaktív szemezgető fiókok, játékok, multimédiás tartalmak, gyereksarok és Géniusz, az Ótemplom egere várja a hozzánk érkezőket. Egyiptomi kiállításunkon Hori titkait fedezhetik fel.

   Netkvíz
   1.950 Ft-tól

   Netkvíz

   Azonosító: 1429
   Időtartam: 1 óra

   Kvízjáték másképp!

   Interaktív mobilapplikációs kvízjátékunk már digitális felületen is elérhető!

   A különféle témakörökben feltett kérdések megválaszolására semmi másra, csupán egy okostelefonra (vagy tabletre), és persze a gyorsaságon kívül együtt gondolkodásra lesz szükségetek! A Netkvízt egyének, vagy csapatépítő jelleggel kisebb, egy okostelefon köré összegyűlő, 2 – 5 fős csapatok is játszhatják.

   Lovagi torna, várlátogatás, diáklakoma

   Lovagi torna, várlátogatás, diáklakoma

   8330 Sümeg, Várkert
   Azonosító: 1445

   A Várkapitany Úrnak es a Várkapitany Lovagitorna Egyesület lelkes tagjainak szívügye, hogy szerettessük meg gyermekeinkkel, a jövő nemzedékével a történelmet, de nem száraz tankönyveken keresztül, hanem élményekkel. Sümegen minden adott, ami egy jó kiránduláshoz kell: Sümegi várlátogatás látványos, megújult interaktív kiállításokkal kiegészítve, középkori időutazás a Sümegi Várkapitány harcedzett lovagjaival a Középkori Lovagi Torna bemutatóban, Kocsi Múzeumlátogatás, állat- simogató és még sok minden más szórakoztató program várja a hozzánk látogatókat!

  Összesen: 4 program      Megjelenítve: 4 program

  Search for Activity

   8968-as Panzió Pénzesgyőr
   4.500 Ft-tól

   8968-as Panzió Pénzesgyőr

   Pénzesgyőr
   Azonosító: 8968
   Befogadóképesség : 120
   Pénzesgyőr központjában, a buszmegállótól 100 méterre található a panzió. Bakony közepén, a Somhegy lábánál helyezkedik el a 300 lakosú kistelepülés. A szálláshely 2 épületből áll, melyek közül az új rész 2008-ban kezdett üzemelni.
   8947-es Panzió Bakonybél
   6.500 Ft-tól

   8947-es Panzió Bakonybél

   Bakonybél
   Azonosító: 8947
   Befogadóképesség : 42+10fő
   A Bakonybélben található panzió a hegyek között, a Gerence-patak partján, orvosok által asztma ellen javasolt klímában, csendes, nyugodt környezetben az Országos Kéktúra egyik állomáshelyén kínálja elérhető áron szolgáltatásait. A szálláshely várja az egyéni üdülőket, baráti társaságokat, iskolai osztályokat, munkahelyi kollektívákat, turista egyesületeket, erdei iskolákra jelentkezőket.
   1427-es Panzió Királyszállás
   7.000 Ft-tól

   1427-es Panzió Királyszállás

   Királyszállás
   Azonosító: 1427
   Befogadóképesség : 56
   A Panzió páratlan természeti környezetben, a boldog békeidő hangulatát idéző 4 hektáros üdülőpark várja vendégeit. Az egyedülálló szálláshely a Kárpát-medence ételeit, italait kínáló étterem és erdei falatozó, kiállítótér és szabadidős programok biztosítják.
   9589-es Apartman és jurtatábor Zirc
   7.000 Ft-tól

   9589-es Apartman és jurtatábor Zirc

   Zirc
   Azonosító: 9589
   Befogadóképesség : 68
   Az apartman Zircen, a buszpályaudvartól 1000 méterre, míg a vasútállomástól 2000 méterre található. A jurtatábor az apartman közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A szálláshelytől az Arborétum 800 méter, az Apátság 1000 méter, míg az élelmiszerbolt 500 méter távolságra található.
   1323-as Faházak Zirc
   8.500 Ft-tól

   1323-as Faházak Zirc

   Zirc
   Azonosító: 1323
   Befogadóképesség : 40
   A Zirci szállás a város szélén erdős környezetben található. A központ, a busz- és a vasútállomás, illetve az egyéb látványosságok mindössze 1 km-re vannak a szálláshelytől.
  Összesen: 5 szállás      Megjelenítve: 5 szállás

  Search for Vacation Rentals