Dolgozz velünk Esztergomban!

Animátorokat  keresünk esztergomi csapatunkba május 1-től június 15-ig.

Jelentkezési határidő: április 20.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu fiatal csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. 
Ahogy a videón is láttad animátor kollégáink kerékpárokkal, sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják, szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat.
Esztergomban Városfelfedező kvízjátékaink, Soft-csúzlis kalandjátékunk és a múltfürkész kvízjáték levezénylésében számítunk Rád. Célunk az “életkoridegen” múzeumi vonulgatások helyett az igazi élményszerzés, közösség kovácsolás.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben több mint 77.000 diák, pihenni, kikapcsolódni vágyó távozott mosolygó elégedettséggel foglalkozásainkról, köszönt el animátor kollégáinktól.

 

Átlagéletkor

Átlagéletkor

Nézd meg hogy miket is csinálunk!

Mi lesz a feladatod, ha animátornak jelentkezel?

Animátorként a feladatod az lesz, hogy fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd számukra. Tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen megtanítunk minden programunk levezénylésére. Programjaink nagyon egyszerűek, például ha egy városfelfedező kvízjáték programot tartasz, akkor csak néhány instrukcióval kell ellátnod a csapatot a kvízjáték során.

Feladatok részletezése:

Eszközök előkészítése

A játék kezdete előtt mindig felkészülten, az eszközöket előkészítve várjuk a csoportokat. Tőled is ezt kérjük, ha velünk fogsz dolgozni.

Csoportok fogadása

Fő feladatod az lesz, hogy az előre megkapott adatok alapján fogadd az osztálykiránduló csoportokat és megtartsd számukra a foglalkozást, egy nap akár többet is. Számunkra fontos, hogy az animátor kollégáink mindig kedvesek, barátságosak legyenek és a résztvevők jól érezzék magukat.

Játékok levezénylése

Te leszel, aki ismerteti a játékokat és koordinálja a programokat. De mielőtt megijednél, programjaink szabályai nagyon egyszerűek.
A programok levezénylésére megtanítunk. Tapasztalat nem kell, csak határozott, magabiztos kiállás, barátságos természet és persze a jókedved.

Kommunikáció az irodával és az animátor kollégákkal

Megeshet, hogy többször lesz olyan, hogy kommunikálni kell a csapattársakkal és az irodával az esetlegesen felmerülő változásokkal kapcsolatban. 

Milyen animátorokat keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • jól kommunikálsz, nyitott vagy és barátságos (Nem jelent számodra problémát idegen emberek előtt beszélni.)
 • magabiztos és határozott kiállással rendelkezel (Az esetek többségében 20 fő feletti csoportokat kell irányítanod.)
 • terhelhető vagy (Hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.)
 • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal
 • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.
Q

Téged keresünk
ha, az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk pezsgő, “időröpítő” légkörben dolgozni.)
 • nem jellemző rád a negativitás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel, szemlélettel rendelkeznek, akik nem problémákat keresnek és találnak, hanem feladatokat látnak és oldanak meg.) 

Jelentkezésnél előny jelenthet, ha

 • szeretsz beszélni a társaid előtt
 • van B kategóriás jogosítányod
 • már tartottál foglalkozást csoportoknak

Mit kínálunk neked?

Tartalmas és hasznos elfoglaltságot, pozitív szellemiségű közösséget, azaz május elejétől  minimum június 15-ig, de akár nyár végéig

EGY JÓ MUNKAHELYET.

R

Tisztán kiszámítható fizetést

Teljes ráérés, rendelkezésre állás esetén:

 • Napi szinten az 1. foglalkozás 3.000Ft, majd minden ledolgozott óra után további 1.000Ft.
 • 150.000 –180.000 Ft-os havi szintű, azaz átlagosan napi 5.000 – 6.000 forint jövedelmed is lehet az előző évek megrendelésszámai, tapasztalata alapján.
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást.

Részmunkaidős rendelkezésre állás esetén:

 • Napi szinten az 1. foglalkozás 3.000Ft, majd minden további ledolgozott munkaóra után 1.000Ft, amennyiben belefér az idődbe és önállóan tudsz végigvinni egy csoportot.
 • Napi szinten minden ledolgozott munkaóra 1.000Ft, amennyiben a csoport foglalkoztatását meg kell osztanod más animátor kollégával.
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást.
R

Munkaidő

Munkaidő változó. A csoportok nem mindig egymás után érkeznek ezért lehetnek szünetek a játékok között. Illetve, ahogy korábban írtuk, vannak gyengébb és erősebb napok.

R

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

Hol lesz a munka?

100%-ban a vízparton és a szabad levegőn. Esztergomban a Prímás szigeten vannak főképp a programjaink. Illetve a sárkányhajó bázisunk pedig a Kis-Dunán a Nautica Yacht kikötőben van. A Városfelfedező kvízjáték programunk  pedig a Bazilika előtt indul.

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

- Balázs - Velencei-tavi sárkányhajós

“Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. A “sárkányhajó kormányoskodást” én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

- Kriszti -

“1 éve kerültem a céghez ügyintézőként.. Azért szeretek itt dolgozni, mert ez nem egy szokványos munkahely. Feladat természetesen mindig van, unatkozni nem szoktunk, de jó hangulatban telnek a napok az irodában, és a munkatársak között baráti viszony alakult ki.. Kérdéssel bárkihez bármikor fordulhatunk, mindenki nagyon segítőkész.”

- Barna -

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animátorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.”

Jelentkezz animátornak!

Jelentkezési határidő: április 20. 

A munka időtartama: 
2019.05.01 – 2019.06.15. között. 

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot! 

2. Lépés: A következő oldalon találni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged.
Kérünk, adj ezekre is választ! Mindez csak néhány percet vesz igénybe.

Nézd meg a videónkat a Esztergomról és a játékainkról!