Dolgozz velünk animátorként a Velencei-tónál, Agárdon!

Programgazda-Animátorokat keresünk a velencei tavi, agárdi csapatunkba az idei szezonunkra (május – június 15.) az élményprogramjaink levezényléséhez.

Bérezés: Napi első program 4.500 ft, majd minden program 2.500 Ft

Jelentkezési határidő: április 20.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. Ahogy a videóban is láttad, animátor kollégáink sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat.

Nézd meg, hogy milyen játékokat kell tartanod!

Mi lesz a feladatod, ha helyi animátornak jelentkezel?

Animátorként a feladatod az lesz, hogy fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd számukra. Tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen megtanítunk minden programunk levezénylésére. Élmény programjaink nagyon egyszerűek, például ha interaktív felfedező kvízjátékot tartasz, akkor csak néhány instrukcióval kell ellátnod a csapatot a játék során.

Feladatok részletezése:

Eszközök előkészítése, karbantartása, tisztítása

A játék kezdete előtt mindig felkészülten, az eszközöket előkészítve várjuk a csoportokat. 

Csoportok fogadása

Fő feladatod az lesz, hogy az előre megkapott adatok alapján fogadd az osztálykiránduló csoportokat és megtartsd számukra a foglalkozást, egy nap akár többet is. Számunkra fontos, hogy az animátor kollégáink mindig kedvesek, barátságosak legyenek és a résztvevők jól érezzék magukat.

Játékok levezénylése

Te leszel, aki ismerteti a játékokat és koordinálja a programokat. De mielőtt megijednél, Élmény programjaink szabályai nagyon egyszerűek. A programok levezénylésére megtanítunk. Tapasztalat nem kell, csak határozott, magabiztos kiállás, barátságos természet és persze a jókedved.

Kommunikáció az irodával és az animátor kollégákkal

Többször lesz olyan, hogy kommunikálnod kell a csapattársakkal és az irodával az esetlegesen felmerülő változásokkal kapcsolatban.

Csinálnád ugyanezt magasabb bérért? 

Van B-kategóriás jogosítványod és nem rettensz meg az utazástól? Ez esetben szívesen várunk Utazós animátornak, napi garantált 20.000 Ft bérezés mellett! Tarts programokat az ország számos pontján! A gombra kattintva átviszünk az utazó animátori állásoldalra. 🙂

Az előző szeszonokban ezt csináltuk a szabadidőnkben:

Milyen embereket keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

  • jól kommunikálsz, nyitott vagy és barátságos (Nem jelent számodra problémát idegen emberek előtt beszélni.)
  • magabiztos és határozott kiállással rendelkezel (Az esetek többségében 20 és 30 fő közötti csoportokat kell irányítanod.)
  • terhelhető vagy (Hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.)
  • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal
  • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.

Jelentkezésnél előnyt jelenthet, ha

  • Ha rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal, saját gépjárművel
  • szeretsz beszélni idegenek emberek és a társaid előtt
  • már tartottál foglalkozást csoportoknak

Mit kínálunk neked?

R

Bérezés a helyben tartott programok esetében, a Velencei-tónál

Napi első program 4.500 Ft, majd minden további program 2.500 Ft.

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

R

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

R

Jó közösség

Mivel a bázisunk és szállásunk egy helyen van, ezért a pihenőidőkben és a munka után is beszélgetünk, főzünk, munka után pedig gyakran sörözünk, strandolunk, sportolunk közösen.

R

Munkaidő

A munkaidő változó. A csoportok nem mindig egymás után érkeznek ezért lehetnek szünetek a játékok között. Illetve, ahogy korábban írtuk, vannak gyengébb és erősebb napok is.

Csinálnád ugyanezt magasabb bérért? 

Van B-kategóriás jogosítványod és nem rettensz meg az utazástól? Ez esetben szívesen várunk Utazós animátornak, napi garantált 20.000 Ft bérezés mellett! Tarts programokat az ország számos pontján! A gombra kattintva átviszünk az utazó animátori állásoldalra. 🙂

Hol lesz a munka?

A Velencei-tónál szinte mindig a vízparton és a szabad levegőn tartjuk foglalkozásainkat.

 

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány jelenlegi és volt csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

- Balázs -

"Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. A "sárkányhajó kormányoskodást" én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

- Dóri -

"Animátorként a legjobb, hogy miközben a munkámat végzem, élményt szolgáltatok. Mindezt egy összetartó csapat tagjaként, így a munkanapok is jó hangulatban telnek."

- Márkó -

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animátorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.''

Jelentkezz hozzánk!


A munka időtartama:
2023.05.01 – 2023.06.15. között

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot figyelmesen!

2. Lépés: A jelentkezésről visszaigazoló levelet küldünk. Ezt követően kollégáink feldolgozzák a jelentkezésed, majd a lehető leghamarab felveszik veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén

 

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.