Dolgozz velünk!

 25 fő animátort és 2 fő kerékpár karbantartót keresünk a Velencei-tónál és más gyönyörű helyeken is.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. Ahogy a videóban is láttad, animátor kollégáink kerékpárokkal, sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják, valamint szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat. Célunk az “életkoridegen” múzeumi vonulgatások helyett az igazi élményszerzés, közösség kovácsolás.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben több mint 60.000 diák, pihenni, kikapcsolódni vágyó távozott mosolygó elégedettséggel foglalkozásainkról, köszönt el animátor kollégáinktól.

Átlagéletkor

Átlagéletkor

Nézd meg hogy miket is csinálunk!

Mi lesz a feladatod, ha jelentkezel?

Animátorként a feladatod az lesz, hogy fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtarsd a csoportoknak. Tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen minden programunk levezényésére megtanítunk. Élmény programjaink nagyon egyszerűek, például ha egy buborékfocis programot tartasz, akkor csak néhány instrukcióval kell ellátnod a csapatot a játék során.

Feladatok részletezése:

Eszközök előkészítése

Játékok elött mindig felkészülten kell fogadni a csoportot. Legyen szó buborékfociról, vagy bármilyen jákékról.

Csoportok fogadása

Egy nap valószínüleg több csoportnak fogsz foglalkozást tartani. Te leszel, aki az előre megkapott forgatókönyv alapján fogadod a csoportokat.

Játékok levezénylése

le kell vezényelned a már említett programjainkat.
(Élmény programjaink szabályai nagyon egyszerűek. A programok levezénylésére megtanítunk, 
tapasztalat nem kell, csak határozottság, magabiztos kiállás.)

Kommunikáció az animátor kollégákkal

Csapatunk nagy, ezért napi többször lesz olyan, hogy kommunikálni kell a csapattársakkal és az irodával az esetleges felmerülő változásokkal kapcsolatban. 

Milyen embereket keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • jól kommunikálsz,
 • jó és határozott a kiállásod. Esetek többségében 20 fő feletti csoportokat kell irányítanod,
 • terhelhető vagy (Többnyire hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.),
 • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal,
 • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.
Q

Téged keresünk ha, emberileg az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk pezsgő, “időröpítő” légkörben dolgozni.)
 • nem jellemző rád a negativitás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel, szemlélettel rendelkeznek, akik nem problémákat keresnek és találnak, hanem feladatokat látnak és oldanak meg. ) 

Jelentkezésnél előny jelenthet, ha

 • szeretsz beszélni a társaid előtt
 • van B kategóriás jogosítányod
 • van sárkányhajó kormányos múltad
 • értesz a kerékpárokhoz
 • már tartottál foglalkozást csoportoknak

Mit kínálunk neked?

Tartalmas és hasznos elfoglaltságot, pozitív szellemiségű közösséget, április végétől június 15-ig, vagy a legjobbaknak akár egészen nyár végéig  EGY JÓ MUNKAHELYET.

 

 

R

Havi minimum nettó 210.000 Ft-os havi fizetés

(Május elejétől június közepéig tartó teljes ráérés, rendelkezésre állás esetén)

 • Havi 21 munkanap felett a munkabér akár napi 6-10 ezer forinttal is emelkedik
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatás

Részmunkaidős rendelkezésre állás esetén a minimum munkabér nettó 1000 Ft/munkaóra.

 

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

R

Kerékpár, kickbike, SUP és sárkányhajó használat

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár, kickbike, SUP, stb használatot biztosítunk a helyszínen. Valamint gőzkieresztés végett szoktunk közös sárkányhajós-tótámadós-átkelős-sörözős túrákat is tenni a Velencei-tavon.

R

Hosszabbítási lehetőség

Folyamatosan keressük és szükségünk van a motivált és tehetséges fiatalokra. A 2017-es tavaszi szezon után is máig nálunk dolgozó 5 főnek ajánlottunk hosszabbítást. 2018-ban sem gondolkodunk másképp.

R

Szállás

A szállást cégünk biztosítja Agárdon, a távolabb lakó kollégák számára. Szállásunk a vízparton helyezkedik el kulturált 2-3 ágyas szobákkal, konyhával, hűtővel és fürdővel.

 

R

Utazás

A környék településeiről bejáróknak a munkával járó tényleges utazási költségét mi álljuk. A szálláson lakók számára májust elejétől június közepéig 3 alkalommal fizetjük a hazautazások oda-vissza költségét.

R

Jó közösség

Büszkék vagyunk arra, hogy egy nagyon jó közösséget építettünk. Mivel a bázisunk és szállásunk egy helyen van, ezért a pihenőidőkben és a munka után is beszélgetünk, főzünk, munka után pedig gyakran sörözünk, strandolunk.)

 

R

Munkaidő

A munkaidő változó. A csoportok nem mindig egymás után érkeznek ezért lehetnek szünetek a játékok között. Illetve, ahogy korábban írtam, vannak gyengébb és erősebb napok.

 

R

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

Hol lesz a munka?

A Velencei-tónál szinte mindig a vízparton és a szabad levegőn tartjuk foglalkozásainkat. 

Amennyiben választásod szerint a “gépesített” animátori csapatba kerülsz, úgy az országot fogod gépkocsival járni és hazánk legszebb helyein tartod a foglalkozásokat. 

Agárdon a vízparton és egy helyen vannak a játékterületeink, pályáink, a legtöbb programunk kiinduló pontja, illetve itt található szálláshelyünk és az országos kiszálláshoz szükséges logisztikai bázisunk is. 

Jelenleg is az ország minden részéről vannak kollégáink. Úgy mint Pécsről, Dombóvárról, Paksról, Budapestről, Alsónyékről, Szekszárdról, Nagyatádról, Zentáról, Bátaszékről, Vonyarcvashegyről, Mohácsról, Zalaegerszegről, Balatonvilágosról, Bonyhádról és Závodról. Ne felejtsd! A szállásköltség és az utazási költség nem Téged, hanem a cégünket terheli.

Éttermek, buszmegállók,boltok

Több étterem, lidl, aldi, spar, vonat- és buszmegállókhoz is közel van a bázisunkh.   

Itt van az irodánk

Szigeti út 89.

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

Balázs

“Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. Az “animátorkodást” én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

Kriszti

“1 éve kerültem a céghez ügyintézőként.. Azért szeretek itt dolgozni, mert ez nem egy szokványos munkahely. Feladat természetesen mindig van, unatkozni nem szoktunk, de jó hangulatban telnek a napok az irodában, és a munkatársak között baráti viszony alakult ki.. Kérdéssel bárkihez bármikor fordulhatunk, mindenki nagyon segítőkész.”

Barna

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animáorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.”

Jelentkezz animátornak!

Jelentkezési határidő: Jelentkezz most! 🙂 A szezonunk már elkezdődött, de folyamatosan keresünk munkatársakat!

Munka időtartama:

osztálykirándulás szezon: 2018.05.01 – 2018.06.15-e között (2018.05.21 – 2018. 06.15-ig)

nyári szezon (egyeztetés szerint): 2018.06.15 – 08.30-ig

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot! 

2. Lépés: A következő oldalon találni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek, adj ezekre is választ! Mindez csak néhány percet vesz igénybe.

 

Nézd meg a videónkat a Velencei-tóról és a játékainkról!