Szállás részletei

Szálláshely típusa

Ifjúsági szálló

Befogadóképessége

90 fő

Szobák

Szálláshoz 16 db szoba tartozik. Az ajtók mágneses zárakkal felszereltek, proxi kulcsokkal nyithatóak, a szobákban fa emeletes ágyak vannak.

A félemeleten: az 1. és 2. szoba egybenyíló, 10 férőhelyes, 2 saját fürdőszobával. A szoba  zárható értékmegőrző fémszekrényekkel felszerelt.  A 3. szoba 8 férőhelyes, biztonsági szekrénnyel felszerelt, a 4. szoba 4 férőhelyes, az 5. és 6. szoba 6 férőhelyes, a 7. szoba 1 férőhelyes, szükség esetén pótágyazható. Az utóbbi öt szobához tartozik egy jól felszerelt közös konyha, 2 WC és 2 zuhanyzó.

Az emeleten: a 101-es szoba 6 férőhelyes, saját fürdőszobás, értékmegőrző szekrénnyel, a 102-es szoba 8 férőhelyes, saját fürdőszobás, értékmegőrző szekrénnyel, a 103-as szoba 8 férőhelyes, értékmegőrző szekrénnyel, a 104-es szoba 5 férőhelyes, a 105-ös szoba 8 férőhelyes, a 106-os szoba 6 férőhelyes, a 107-es szoba 6 férőhelyes, értékmegőrző szekrénnyel, a 108-as szoba 4 személyes, 2 külön ággyal és egy emeletes ággyal, saját fürdőszobával, a 109-es szoba 2 férőhelyes, 2 külön ágyas saját fürdőszobával. Az emeleten jól felszerelt konyha, 3 közös használatú WC és 3 fürdőszoba található.
Nagy közös helyiség is található az emeleten, tévé és számítógép használati lehetőség biztosított. Biztonságról a folyosón elhelyezett kamerák és a proxi beléptető rendszer gondoskodik.

Étkezés

Konyhákban minden eszköz megtalálható, ami a főzéshez, étkezéshez szükséges. Előzetes egyeztetés esetén a közelben lévő partner étteremben étkezés (reggeli,ebéd vagy vacsora) igényelhető a csoportok számára.

Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja)

Szolgáltatások

Recepció 0-24 óráig
Ingyenes Wifi
Számítógép használat
Turista információ
Ingyenes várostérkép
Televízió a közösségi szobában

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

A Deák Ferenc tér, a Dohány utcai Zsinagóga, a Szent István Bazilika, az Operaház és az Országház 10-15 perc sétára vannak, Budapest egyéb nevezetességei pedig könnyen megközelíthetők tömegközlekedéssel.

Egyéb információk

Szállásunk nagy hangsúlyt fordít a megújuló energiák alkalmazására, próbáljuk szállásunkat mennél környezettudatosan üzemeltetni.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától (ha nincs vendég, már 11-től) lehet elfoglalni és távozáskor 11 óráig kell elhagyni. Csomaglepakolásra van lehetőség.