Legyél a csapatunk tagja!

Irodai állásaink Pécsett

Csatlakozz hozzánk Pécs egyik legjobb irodájába.

Ügyintéző munkatárs

7 fő ügyintéző munkatársat keresünk pécsi csapatunkba első körben határozott időre, 2020.02.03-tól 06.12-ig. A legjobbaknak hosszútávú álláslehetőséget kínálunk fel! Jelentkezési határidő január 12.

Animátor állásaink

Csatlakozz hozzánk a szezonra animátorként népszerű úticélpontjaink egyikére májustól júniusig, vagy akár egész nyáron! 

Animátor állás a Velencei-tavon

Csatlakozz a velencei-tavi bázisunkhoz, mint animátor és tölts el velünk egy felejthetetlen, élményekkel teli nyarat! Add le a jelentkezésed még ma!

Animátor állás Siófokon

Imádod a Balcsit? Mi és a nálunk foglaló gyerekek is! Csatlakozz hozzánk animátorként Siófokra légy részese animátorként a felejthetetlen osztálykirándulásainknak!

Animátor állás Sopronban

A hűség városa méltán népszerű úticél az osztályok számára. Csatlakozz hozzánk animátorként és töltsd el a szezont festői városban!

Animátor állás Esztergomban

Neked mi jut eszedbe Esztergomról? Nekünk a Bazilika, a vár és a számtalan élmény osztálykirándulás, amit e gyönyörű városba szervezünk. Légy részesük te is animátorként májustól júniusig!

Animátor állás Tatán

Egy laza kickbike-os gurulás az Öreg-tó partján? Akár ez is lehet a programod nyárra, ha csatlakozol hozzánk animátorként!

Animátor állás Egerben

Eger népszerű úticél a nálunk foglaló osztályok körében. Ez nem véletlen! Számtalan élmény vár rád május-júniusban, mint animátor.

Animátor állás Debrecenben

Várunk Téged nyárra animátorként a debreceni központunkba! Jó csapat, megannyi új élmény és számtalan barát – add le jelentkezésed még ma!

Animátor állás Gyulán

Van terved nyárra? Nekünk igen! Csatlakozz hozzánk Gyulán, mint animátor és vezess számtalan nagyszerű élményprogramot osztályainknak májustól júniusig!

Sárkányhajó kormányos állásaink

Otthon érzed magad a vizen? Csatlakozz hozzánk a szezonra kormányosként a népszerű sárkányhajós úticélpontjaink egyikére! 

Sárkányhajó kormányos állás a Velencei-tavon

Kormányoznál sárkányhajót a Velencei-tó szelíd vizein? Ha már rendelkezel tapasztalattal e téren, várjuk jelentkezésed, mint sárkányhajó kormányos!

Sárkányhajó kormányos állás Orfűn

Volt már dolgod sárkányhajóval? Nem rettensz meg a víztől? Akkor vár Téged a pécsi tenger, Orfű, mint csapatunk teljes értékű sárkányhajó kormányosa!

Karbantartó állásaink

Már az óvódában is csavarkulcs volt a jeled? Csatlakozz hozzánk karbantartóként a szezonra! 

Kerékpár karbantartó állás a Velencei-tavon

Imádsz és tudsz is bütykölni? Nem okoz gondot egy biciklikerék befoltozása? Igazi ezermester vagy? Akkor várunk Velencei-tavi bázisunkra, mint kerékpár karbantartó! Add le jelentkezésed még ma!