7.500 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A szálláshely a Margitszigeten található. 5 perc sétára a Margit hídtól (4,6 villamos), 3 perc sétára a 26-os busztól (Árpád híd, Nyugati Pályaudvar). Szintén pár percre a BKK hajó megállója is (D12). 

Szálláshely típusa

Hostel


Befogadóképessége

40 fő + 4 pótágy


Szobák

2 db privát dupla ágyas szoba, illetve 6 darab emeletes ágyakkal felszerelt dorm, 4-4-6-8-8-10 férőhellyel, illetve utóbbi kettőbe tudunk pótágyazni is. Minden szobának van saját fürdője zuhanyzóval, mosdóval, illetve mellékhelyiség is rendelkezésre áll.

Van egy közös használatú konyhánk, 2 hűtővel, villanyrezsóval, mikrohullámú sütővel, vízforralóval. Szükség esetén mosásra, vasalásra is van lehetőség. A konyhában van egy hatalmas tévénk is.

Amiben igazán különlegesek vagyunk, hogy van egy hatalmas, a Dunára néző teraszunk, ahol mindenki elfér, kanapékon, székeken, asztalok körül. Továbbá van lehetőség pingpongozni, tollasozni, grillezni, bográcsozni, társasjátékozni, vagy csak a 3 függőágy valamelyikében napozni és élvezni a madarak csicsergését.


Étkezés

Alattunk van a STÉG PUB, ami nagyjából 9 hónapig (március-november) nyitva van szezonban, itt a vendégeinknek 10% kedvezményt biztosítunk. Rengeteg féle italuk van, nagyon finom a limonádé, illetve lehet lángosozni, kézműves hamburgerezni, esetleg nagyobbaknak vízipipázni is. Á la carte reggelire is van lehetőség felár ellenében (tojásrántotta, bundáskenyér, mártogatósok, pirítós). Van egy közös használatú konyha, 2 hűtővel, villanyrezsóval, mikrohullámú sütővel, vízforralóval. Szükség esetén mosásra, vasalásra is van lehetőség. A konyhában van egy hatalmas tévé is XBOX sarokkal és rengeteg játékkal.
Reggeli ára. 2.200 Ft/fő/alkalom.


Fűtés

A szálláshely fűthető.


Szolgáltatások

Terasz
Bogrács
Grill
Asztalitenisz
Tollas
Flipper
Csocsó
Társasjáték


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

Parlament, Budai Vár (libegő), Szentrendre, Szent István Bazilika, Terror Háza, Opera, Rudas, Gellért fürdők, Hősök tere, Állatkert.


Egyéb információk

Belváros, mégis zöldövezet. A Margitszigeten van lehetőség kerékpárt bérelni, vagy csak egy jót sétálni. Közel a sziget állatparkja, a japán kert, a zenélő kút, Palatinus Strand, a Hajós Alfréd Uszoda. Megrendelést követően ha a létszámban változás történik többletköltségek merülhetnek fel, ebben az esetben kérem egyeztessen a szállásadóval. NTAK regisztrációs szám: KO20002962


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10:30-ig kell elhagyni.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

Január 1-től június 15-ig:

  • Szállás ellátás nélkül: 7.500 Ft/fő/éj

Franciaágyas (privát szoba) szoba ára (sofőröknek/kísérőknek): 23.000 Ft/szoba/éj

Június 15 utáni dátum esetén egyedi ajánlat érvényes.

Felnőtt csoportokra egyedi árak vonatkoznak!

Az étkezéseket a foglalás után a szállásadóval tudják egyeztetni!!

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke
a nettó árból 4% (18 éven felüliekre vonatkozik). A 2023-as évre nézve változhat a mértéke.

Helyszín

Budapest

Kiemelt

Kiemelt

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 30%-ot kell utalni a szállásadónak a vele egyeztetett módon, a maradékot pedig utalással kell kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek

Az érkezés előtti két hétben már nem, de előtte bármikor lemondható kötbérmentesen, két héten belül 30%. 1 héttel 50% és 3 napon belül 100%.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!