Szállás részletei

Szálláshely típusa

Hostel

Befogadóképessége

44 fő + 4 pótágy

Szobák

2 db privát dupla ágyas szoba, illetve 6 darab emeletes ágyakkal felszerelt dorm, 4-4-6-8-8-10 férőhellyel, illetve utóbbi kettőbe tudunk pótágyazni is. Minden szobának van saját fürdője zuhanyzóval, mosdóval, illetve mellékhelyiség is rendelkezésre áll. 

Van egy közös használatú konyhánk, 2 hűtővel, villanyrezsóval, mikrohullámú sütővel, vízforralóval. Szükség esetén mosásra, vasalásra is van lehetőség. A konyhában van egy hatalmas tévénk is.

Amiben igazán különlegesek vagyunk, hogy van egy hatalmas, a Dunára néző teraszunk, ahol mindenki elfér, kanapékon, székeken, asztalok körül. Továbbá van lehetőség pingpongozni, tollasozni, grillezni, bográcsozni, társasjátékozni, vagy csak a 3 függőágy valamelyikében napozni és élvezni a madarak csicsergését.

Étkezés

Alattunk van a STÉG PUB, ami nagyjából 9 hónapig (március-november) nyitva van szezonban, itt a vendégeinknek 10% kedvezményt biztosítunk. Rengeteg féle italuk van, nagyon finom a limonádé, illetve lehet lángosozni, kézműves hamburgerezni, esetleg nagyobbaknak vízipipázni is. Á la carte reggelire is van lehetőség felár ellenében (tojásrántotta, bundáskenyér, mártogatósok, pirítós). Van egy közös használatú konyha, 2 hűtővel, villanyrezsóval, mikrohullámú sütővel, vízforralóval. Szükség esetén mosásra, vasalásra is van lehetőség. A konyhában van egy hatalmas tévé is XBOX sarokkal és rengeteg játékkal.
Reggeli ára. 2.200 Ft/fő/alkalom.

Fűtés

A szálláshely fűthető.

Szolgáltatások

Terasz
Bogrács
Grill
Asztalitenisz
Tollas
Flipper
Csocsó
Társasjáték

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Parlament, Budai Vár (libegő), Szentrendre, Szent István Bazilika, Terror Háza, Opera, Rudas, Gellért fürdők, Hősök tere, Állatkert.


Egyéb információk

Belváros, mégis zöldövezet. A Margitszigeten van lehetőség kerékpárt bérelni, vagy csak egy jót sétálni. Közel a sziget állatparkja, a japán kert, a zenélő kút, Palatinus Strand, a Hajós Alfréd Uszoda. Megrendelést követően ha a létszámban változás történik többletköltségek merülhetnek fel, ebben az esetben kérem egyeztessen a szállásadóval. NTAK regisztrációs szám: KO20002962

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10:30-ig kell elhagyni.