Szállás részletei

Szálláshely típusa

Ifjúsági tábor

Befogadóképessége

46 fő

Szobák

A szálláshelyen 6 db 6 ágyas (3-3 db emeletes ággyal) és az irodaépületben 1 db 6 ágyas és 1 db 4 ágyas szoba található emeletes ágyakkal. A fürdőépület egy különálló épület meleg vizes zuhanyzókkal, amelyet az ideérkezők közösen használnak, egy évvel ezelőtt lett felújítva. A régi gondnoki szoba helyén kialakítottunk egy kis teakonyhát, melyben hűtők, mikrosütő, villanyrezsó, edények találhatók, tea, kávéfőzési, reggeli készítési lehetőséggel.  Az újonnan kialakított kis nyári műterem alkalmas csoportos foglalkozásokra, esti beszélgetésekre.

Étkezés

Csoportok részére előzetes megbeszélés szerint tudunk étkezést biztosítani a helyi általános iskolában (reggeli, ebéd, vacsora).

Fűtés

A szállás nem fűthető.

Szolgáltatások

Parkolási lehetőség 

Nyitvatartás

Április 15-október 15.

Kirándulási és programlehetőségek

Szőnyi István Emlékmúzeum
Hajózástörténeti Múzeum
Trianoni emlékhely
Napraforgós (szlovák) tájházak
Dohánypavilon, pincesor
Római Katolikus templom
Sziklakápolna
Környéken érdemes felkeresni: Nagymaros, Visegrád, Esztergom, Kismaros, Vác
Túralehetőségek: Hegyestető, Törökmező

Egyéb információk

A szálláshelyek közvetlen közelében van egy kis szabadtéri színpad és parkolási lehetőség. A színházterem és a kijelölt tűzrakóhely a helyi önkormányzattól bérelhető.  A régi gondnoki szoba helyén hűtők, mikrosütő, villanyrezsó található, tea, kávéfőzési lehetőséggel.  

Az újonnan kialakított kis nyári műterem alkalmas csoportos foglalkozásokra, esti beszélgetésekre.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 11 órától lehet elfoglalni és távozáskor 9 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.