4.200 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

Az ifjúsági tábor Zebegényen található. A festői szépségű falu az ország északi határánál, a vén folyó legszebb szakaszánál, a Dunakanyarban fekszik. A tábor osztálykirándulások, szaktáborok, erdei iskolák és vándortáborok szervezéséhez kiválóan alkalmas. A központ 10 perces sétával elérhető. 

Szálláshely típusa

Ifjúsági tábor


Befogadóképessége

46 fő


Szobák

A szálláshelyen 6 db 6 ágyas (3-3 db emeletes ággyal) és az irodaépületben 1 db 6 ágyas és 1 db 4 ágyas szoba található emeletes ágyakkal. A fürdőépület egy különálló épület meleg vizes zuhanyzókkal, amelyet az ideérkezők közösen használnak, egy évvel ezelőtt lett felújítva. A régi gondnoki szoba helyén kialakítottunk egy kis teakonyhát, melyben hűtők, mikrosütő, villanyrezsó, edények találhatók, tea, kávéfőzési, reggeli készítési lehetőséggel.  Az újonnan kialakított kis nyári műterem alkalmas csoportos foglalkozásokra, esti beszélgetésekre.


Étkezés

Csoportok részére előzetes megbeszélés szerint tudunk étkezést biztosítani a helyi általános iskolában (reggeli, ebéd, vacsora).


Fűtés

A szállás nem fűthető.


Szolgáltatások

Parkolási lehetőség


Nyitvatartás

Április 15-október 15.


Kirándulási és programlehetőségek

Szőnyi István Emlékmúzeum
Hajózástörténeti Múzeum
Trianoni emlékhely
Napraforgós (szlovák) tájházak
Dohánypavilon, pincesor
Római Katolikus templom
Sziklakápolna
Környéken érdemes felkeresni: Nagymaros, Visegrád, Esztergom, Kismaros, Vác
Túralehetőségek: Hegyestető, Törökmező


Egyéb információk

A szálláshelyek közvetlen közelében van egy kis szabadtéri színpad és parkolási lehetőség. A színházterem és a kijelölt tűzrakóhely a helyi önkormányzattól bérelhető.  A régi gondnoki szoba helyén hűtők, mikrosütő, villanyrezsó található, tea, kávéfőzési lehetőséggel.

Az újonnan kialakított kis nyári műterem alkalmas csoportos foglalkozásokra, esti beszélgetésekre.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 11 órától lehet elfoglalni és távozáskor 9 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

Szállás ellátás nélkül:

  • Ágyneműhuzat nélkül 1 éjszakára: 4.700 Ft/fő/éj – ebben az esetben hálózsákot, vagy ágyneműhuzatot vinni kell.
  • Ágyneműhuzat nélkül 2 vagy több éjszakára: 4.200 Ft/fő/éj – ebben az esetben hálózsákot, vagy ágyneműhuzatot vinni kell

Ágynemű használat esetén az ott töltött vendégéjszakák számától függetlenül egyszeri 1200 Ft/fő mosatási díjat kell fizetni

Kedvezmény:
15 diák után 1 fő, 30 diák után 2 fő kísérő szállása ingyenes. Pedagógus igazolvány felmutatása kötelező!

Helyszín

Dunakanyar

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szállásár 12%-át kell kell befizetni 3 munkanapon belül, majd a fennmaradó szállásdíj 50%-át közvetlenül a szállásadónak 2 héten belül.

Lemondási feltételek

Érkezés előtt 30 nappal írásban lehet lemondani a szálláshelyet, így a szállásadónak fizetett szállásdíj visszajár. Ha ezen belül történik a lemondás, a befizetett összeg nem kerül visszafizetésre. Étkezés létszámváltozás érkezés előtt legkésőbb 3 nappal jelenthető.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!