Szállás részletei

Szálláshely típusa

Ifjúsági üdülő

Befogadóképessége

28 fő

Szobák

7 db szoba van a szálláshelyen. A szobák 2-3-4–5-7-8 ágyasak és mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik. A szobákban emeletes és normál ágyak is vannak. Az üdülőház tágas nappalival és nagy kerttel rendelkezik.

Étkezés

A szálláshelyen kis melegítőkonyha áll a csoportok rendelkezésére. Napi háromszori étkezést tud biztosítani a szállásadó, az étkezések a közelben lévő panzióban történnek.

Fűtés

A szálláshely fűthető. Fűtést külön díj ellenében lehet igényelni: 20.000 Ft/nap, amit a helyszínen kell kifizetni.

Szolgáltatások

Saját kert
Saját parkoló
Nagy nappali, melegítő konyha
Udvari tűzrakóhely nyársaláshoz, bográcsozáshoz
Csocsó, asztalitenisz

Nyitvatartás

Május 01-től szeptember 30-ig

Kirándulási és programlehetőségek

Szilvásváradon: Szalajka-völgy, Pisztrángos-tó, Fátyol-vízesés, lovaglás, kocsikázás, erdei vonatozás, Istállóskői-barlang, Erdei Múzeum, Millenniumi kilátó
Kirándulás Lillafüredre, Egerbe, Aggtelekre
Bükk – túraútvonalak

Egyéb információk

Az üdülőház tágas nappalija kiválóan alkalmas csoportos foglalkozások, erdei iskolai órák helyszínének. Jó idő esetén a füves udvaron is meg lehet tartani a foglalkozásokat, ahol udvari padok is vannak. A bográcsozásra kijelölt helyen esti tábortűzre, szalonnasütésre is van lehetőség. Aki bográcsozni szeretne, annak állványt és bográcsot, illetve nyársakat biztosít a szállásadó.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre előzetes egyeztetés alapján van lehetőség (a szálláshely foglaltságának függvényében).