6.000 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

Az ifjúsági üdülő Szilvásvárad központjától mintegy 10 perces sétára fekszik, a vasútállomástól 100 m-re, az autóbuszmegállótól 250 m-re helyezkedik el. 

Szálláshely típusa

Ifjúsági üdülő


Befogadóképessége

28 fő


Szobák

7 db szoba van a szálláshelyen. A szobák 2-3-4–5-7-8 ágyasak és mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik. A szobákban emeletes és normál ágyak is vannak. Az üdülőház tágas nappalival és nagy kerttel rendelkezik.


Étkezés

A szálláshelyen kis melegítőkonyha áll a csoportok rendelkezésére. Napi háromszori étkezést tud biztosítani a szállásadó, az étkezések a közelben lévő panzióban történnek.


Fűtés

A szálláshely fűthető. Fűtést külön díj ellenében lehet igényelni: 20.000 Ft/nap, amit a helyszínen kell kifizetni.


Szolgáltatások

Saját kert
Saját parkoló
Nagy nappali, melegítő konyha
Udvari tűzrakóhely nyársaláshoz, bográcsozáshoz
Csocsó, asztalitenisz


Nyitvatartás

Május 01-től szeptember 30-ig


Kirándulási és programlehetőségek

Szilvásváradon: Szalajka-völgy, Pisztrángos-tó, Fátyol-vízesés, lovaglás, kocsikázás, erdei vonatozás, Istállóskői-barlang, Erdei Múzeum, Millenniumi kilátó
Kirándulás Lillafüredre, Egerbe, Aggtelekre
Bükk – túraútvonalak


Egyéb információk

Az üdülőház tágas nappalija kiválóan alkalmas csoportos foglalkozások, erdei iskolai órák helyszínének. Jó idő esetén a füves udvaron is meg lehet tartani a foglalkozásokat, ahol udvari padok is vannak. A bográcsozásra kijelölt helyen esti tábortűzre, szalonnasütésre is van lehetőség. Aki bográcsozni szeretne, annak állványt és bográcsot, illetve nyársakat biztosít a szállásadó.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre előzetes egyeztetés alapján van lehetőség (a szálláshely foglaltságának függvényében).


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

 Szállás ellátás nélkül 6.000 Ft/fő/éj

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke
500 Ft/fő/éj (18 és 70 év közöttiekre vonatkozik).

Egyéb árak (helyszínen fizetendő):

  • Lehetőség van felnőtt adagos étkezés igénylésére.
  • Ágyneműhuzatot 1-2 éjszakás tartózkodás esetén 800 Ft/fő díj ellenében tudunk biztosítani, 3 éjszakától ingyen biztosítjuk.
  • Fűtés esetén a szállásdíj 20.000 Ft/nap árral növekszik.

Kedvezmény:
Minden 10. fő szállása ingyenes (kivéve az ifa).

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 30%-ot kell fizetni a szállásadó felé a vele egyeztetett módon. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

Lemondás esetén a szállásadónak befizetett előleg nem kerül visszafizetésre. Létszámcsökkenés vagy lemondás esetén az esetlegesen visszafizetendő összeg számítási alapját minden esetben a részvételi díj szállásadónak befizetett része képezi. (Az Osztálykirándulás.hu-nak fizetett 10% visszatérítéséről a csoport közvetlenül a weboldal üzemeltetőjével egyeztethet.) Ha a vendég az utazását a tervezett út megkezdése előtt 30 napon belül mondja le: 30-21 napig a teljes részvételi díj 50%-át, 20-14 napig a teljes részvételi díj 80%-át, 14 napon belüli lemondás esetén a teljes részvételi díj 100%-át kell költségtérítésként megfizetnie. Ha növekedne a létszám, úgy ezt előzetesen egyeztetni kell a szállásadóval, hogy van-e még szabad férőhely. Ha van akkor a különbözetet ki kell fizetni.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!