8.000 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A Panzió a Ferenc csatorna alján található a Dávodi Gyógy-és Strandfürdő közelében. A buszmegálló 10 percnyi sétára található. 

Szálláshely típusa

Panzió


Befogadóképessége

60 fő + 5 főnek pótágyas elhelyezés


Szobák

10 db fürdőszobás szobával rendelkezik a szálláshely. A szobák ágybeosztása 2-8 fősek. A szobák felszereltsége: tv, hűtő, zuhanyzó, wc. Tetőteres szobáinkban klíma található. A szobák ágybeosztása változó: franciaágyas szoba, emeletes ágyas szoba, különálló ágyas szoba.

1-2 apartman: 4 fős apartman 2 szobával, 1 fürdővel, 4 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf

3. és 4. és 5.: 3 db van ebből a típusból. 2 fős apartman 1 szobával, fürdővel, 2 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf

Classic: 4 fős apartman 2 szobával, fürdővel, 4 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf, kis konyha (mikró, vízforraló, pirító, kávéfőző) étkezővel

Family Gold: 6 fős apartman, 3 szobával, 2 fürdővel, 6 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf, nagyobb konyha (mikró, vízforraló, pirító, főzőlap, kávéfőző) étkezővel, pótágyazható 2 főre

Family: 6 fős apartman, 3 szobával, 2 fürdővel, 6 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf, kisebb konyha (mikró, vízforraló, pirító, kávéfőző) étkezővel, pótágyazható 1 főre

Csónak apartman: 5 fős apartman, 2 szobával, 1 fürdővel, 5 db egyszemélyes fenyő ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, kisebb konyha (mikró, vízforraló, pirító, kávéfőző) étkezővel.

Klágya nagy apartman: 5 fős apartman, 2 szobával, 1 fürdővel, 5 db egyszemélyes fenyő ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, kisebb konyha (mikró, vízforraló, pirító, kávéfőző, főzőlap) étkezővel.

Klágya kicsi apartman: 2 fős apartman, 1 fürdővel, 2 db egyszemélyes fenyő ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, kisebb konyha (mikró, vízforraló, pirító, kávéfőző).

Korcsetta apartman: 8 fős apartman, 4 szobával, 2 fürdővel, 8 db egyszemélyes fenyő ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, konyha (mikró, vízforraló, pirító, kávéfőző, főzőlap) étkezővel.

Ponty-Papa 1. apartman: 2 fős apartman 1 szobával, fürdővel, 2 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf).

Ponty-Papa 2. 3. apartman: ebből a típusú szobából 2 db van. 4 fős apartman 2 szobával, 1 fürdővel, 4 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf. Pótágyazható 1 főre.

Ponty-Papa 4. apartman: 4 fős apartman 2 szobával, 1 fürdővel, 4 db egyszemélyes francia ággyá alakítható ágyakkal, további felszereltség: klíma, tv, hűtő, széf.


Étkezés

Étterem és pizzéria áll a vendégek rendelkezésére. Egy nagy közösségi konyha. Az apartmanokban kis konyhák.


Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés a díjat nem befolyásolja).


Szolgáltatások

Darts, asztalitenisz, csocsó, tollas, játszótér
Zárt udvar
Focipálya és kosárlabda
Grillezési és bográcsozási lehetőség
Wellness, jakuzzi, szauna, gőzkabin, infraszauna
Különterem
Medence
Kajak-kenu


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

Kenutúra a Ferenc csatornán:

Magyarország déli részét és Szerbia északi részét összekötő, gazdag történelmi múlttal rendelkező, nemzetközi jelentőségű vízgazdálkodási, műszaki létesítmény. Magyar oldalon Bajánál ágazik ki a Sugovicából és Szerbiában, Bezdánnál, a Sebesfoki zsilipnél torkollik be a Ferenc-csatornába.

Horgászat:

Vitathatatlan, hogy a kedvenc nyári elfoglaltságok közé tartozik a horgászat, azonban ahhoz, hogy bárki hódolhasson a vízi kikapcsolódásnak, olyan helyre kell utaznia, ahol tökéletes körülmények állnak rendelkezésre nemcsak a horgászathoz, hanem azt követő pihenéshez is. Ha Ön is még az ideális helyet keresi ehhez, ne kutasson tovább, ugyanis vendégházak horgászoknak tökéletes körülményeket teremtenek a tevékenység utáni pihenéshez.

Kerékpártúra Hercegszántóra:

Hercegszántó-máriakerti kegyhely
A Hercegszántó-máriakerti kegyhely története kevésbé ismert a magyar hívek között, azonban a környéken élő sokác katolikusok több mint másfél évszázada járnak ide rendszeresen imádkozni. A hercegszántói sokác elbeszélés szerint, a Mária-kápolna helyén régen egy nagy rét volt, ahol juhokat és teheneket legeltettek, és a vodicei kút vizéből itattak a jószágokat.

Karapancsai kastély és major
Hercegszántótól nem messze található a Karapancsai majorság, melyet a Karapancsai erdő vesz körül. A majorságot körbevevő parkban található a Frigyes Főherceg által építtetett vadászkastély, valamint Habsburg Albert főherceg által építtetett Karapancsai kiskastély.

Borkóstolás Hajóson:

“Egy falu, ahol csak a bor lakik, de Ön mindig szívesen látott vendég” – Hajós – Pincefalu. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik, mely az év bármely szakában kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az “új haza” adta lehetőségeket.

Kisvasút kirándulás a Gemenci erdőben:

Gemenci Állami Erdei Vasút (Pörböly – Gemenc – Bárányfok)

A Gemenci erdő az Alföld nyugati szegélyén, a Sárközben terül el. A Sió torkolatától délre mintegy 30 km hosszúságban és 5-10 km szélességben húzódik. Rendszeresen elöntés alá kerülő 180 km2-es területével nem csak Magyarország legnagyobb ártéri erdeje, hanem európai viszonylatban is egyedülálló.

Dávodi strand:

Engedje meg, hogy elhívjuk Dávodba, ahol a falu nevezetessége egy gyógyfürdő, ahol kipihenheti egészéves fáradalmai! A Ponty-Lak vendégházban is csak a kényelme a fő szempont, gyógyulásának érdekében igénybe veheti Wellness részlegünket is, mely tartalmazza a jakuzzit és a szaunát. Természetesen családja minden tagja megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

Hajósi kastélylátogatás:

A barokk stílusú hajósi kastélyt gróf Patachich Gábor kalocsai érsek építtette 1740-ben vadászkastély céljára, mivel a Hajós környékén elterülő erdőségek igen gazdagok voltak vadban. 1766–67-ben gróf Batthyány József érsek kibővítette a kastélyt, ekkor nyerte el mai formáját. 1907–08-ban árvaházzá alakították át az épületet.
A hajósi volt érseki kastély Bács-Kiskun megye legrégebbi, a Dél-alföldi Régió második legrégebbi kastélya, amely építészettörténeti, művészettörténeti és kultúrtörténeti adottságait tekintve is az egyik legjelentősebb épület az Alföldön. A gyönyörűen felújított kastély 2010. szeptembere óta várja a látogatókat.


Egyéb információk

Különterem használata lehetséges, amelyben lehetőség van játékok és egyéb programok lebonyolítására. Az udvar tele van a kényelmet szolgáló rattan bútorokkal. Bográcsozásra alkalmas külön bográcsozó helység lett kialakítva, illetve egy jurta van felállítva az udvarban ahol különböző programokat lehet szervezni.

A hatalmas udvar helyet ad egy kisebb focipályának, lehetőség van kosarazni, kültéri ping-pong asztal, tollaslabda és egyéb kültéri játékok is megtalálhatóak nálunk.

Az udvarban található egy kisebb és egy nagyobb medence, amelynek használata ingyenes. Dézsa, amelynek felfűtése külön díjszabással rendelkezik.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

  • Szállás ellátás nélkül: 8.800 Ft/fő/éj
  • Szállás reggelivel: 11.800 Ft/fő/éj
  • Szállás félpanzióval: 16.300 Ft/fő/éj

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke
300 Ft/fő/éj (18 év felettieknek).

Kedvezmény:
Minden 21. fő étkezése és szállása ingyenes.

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 20% előleget kell küldeni utalással a szállásadónak a 7 napon belül. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

Lemondani kötbérmentesen a foglalást megelőző legkésőbb 15 nappal lehetséges, ebben az esetben az előleg is visszajár. Az étkezést és a létszámokkal kapcsolatos módosításokat a foglalt időpontot megelőző legkésőbb 5 nappal szükséges jelezni.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!