4.500 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A lovastanya Jánoshalmától 3 km-re, a hajósi úton, a Gemenci Erdő és a Kiskunsági Nemzeti Park találkozásánál terül el, ahol több száz hektár erdő várja a kirándulni vágyó vendégeket. A vasútállomás 4 km-re található.

Szálláshely típusa

Lovastanya, panzió


Befogadóképessége

66 fő (+ 3 pótágy)


Szobák

15 db szoba van a szálláshelyen.
4 db 4 ágyas és 2 db 6 ágyas szoba található egy épületben. Itt a szobák szekrénnyel, vízcsappal, tükörrel felszereltek.
A szobák mellett van közös tusoló és WC.
1 db 8 ágyas és 2 db 6 ágyas szoba egy blokkban található. Ezek is szekrénnyel felszereltek, itt az épületen belül találhatók a zuhanyzók és WC-k.
A panzió részen 6 db 2+1 ágyas szoba található. Ezek mindegyikéhez tartozik külön fürdőszoba, TV, hűtő.


Étkezés

A lovastanyának van saját melegkonyhája, illetve ebédlője.


Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).


Szolgáltatások

Zárt parkoló
Teniszpálya
Asztali tenisz
Biliárdasztal
Íjászpálya
Füves futballpálya
Strandröplabdapálya
Kosárpalánk
Medence
Horgásztó
Mini háziállatkert
Csocsó
Léghoki
Üdülési csekket elfogad a szálláshely


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

Jánoshalma: zsinagóga, templom vezetéssel (3 km), Kiskunhalas csillagvizsgáló, Csipkeház (20 km), Császártöltés Vörös mocsár (20 km), Baja (35 km), Kalocsa Érseki palota (40 km)
Lovas és kocsis kirándulás Közép-Európa egyedülálló ősborókásába, a Kiskunsági Nemzeti Parkba, Hajós világhírű pincefalujába, a Kunfehértói tófürdőbe, Császártöltési Vörösmocsárhoz, a Gemenci Erdőbe


Egyéb információk

A tanya területén található egy 50 fős terem, ahol foglalkozások tarthatók. Van egy kb. 20, valamint egy 70 fős terasz. Egy további fedett terasz 100 fő befogadására alkalmas. A büfé rész 25 fős, itt a biliárdasztal is használható. Az udvaron füves pálya, strandröplabdapálya, salakos teniszpálya, medence található. Szintén az udvaron lehet asztaliteniszezni. Lovaglási lehetőség a tanyán belül áll rendelkezésre, ezen kívül az állatsimogatóban nyúl, szamár, kecske, mangalica, juh és baromfi, kutya, macska várja az állatbarát vendégeket. A tanya mögött egy 50000 ha-os erdő várja a kikocsikázókat.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 12 órától lehet elfoglalni és távozáskor 9 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

Szállás ellátás nélkül: 4.500 Ft/fő/éj
Reggeli: 1.100 Ft/fő/alkalom
Ebéd: 1.500 Ft/fő/alkalom
Vacsora: 1.100 Ft/fő/alkalom

A tanya területén lévő lehetőségek, szolgáltatások (sporteszközök, … ) korlátlan használata: 2.500 Ft/fő/minden megkezdett nap (a helyszínen fizetendő)
Szállítás: 600 Ft/fő (oda: 300, vissza: 300)

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

A szállást lemondani, valamint a létszámot módosítani 1 hónappal az érkezés előtt lehetséges. Az étkezést érkezés előtt pár nappal pontosítani kell. Amennyiben nem történik lemondás, a fennmaradó szállásdíjat kell megtéríteni a szállásadó felé.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!