Szállás részletei

Szálláshely típusa

Lovastanya, panzió  

Befogadóképessége

66 fő (+ 3 pótágy)  

Szobák

15 db szoba van a szálláshelyen.
4 db 4 ágyas és 2 db 6 ágyas szoba található egy épületben. Itt a szobák szekrénnyel, vízcsappal, tükörrel felszereltek.
A szobák mellett van közös tusoló és WC.
1 db 8 ágyas és 2 db 6 ágyas szoba egy blokkban található. Ezek is szekrénnyel felszereltek, itt az épületen belül találhatók a zuhanyzók és WC-k.
A panzió részen 6 db 2+1 ágyas szoba található. Ezek mindegyikéhez tartozik külön fürdőszoba, TV, hűtő.

Étkezés

A lovastanyának van saját melegkonyhája, illetve ebédlője.  

Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).

Szolgáltatások

Zárt parkoló
Teniszpálya
Asztali tenisz
Biliárdasztal
Íjászpálya
Füves futballpálya
Strandröplabdapálya
Kosárpalánk
Medence
Horgásztó
Mini háziállatkert
Csocsó
Léghoki
Üdülési csekket elfogad a szálláshely  

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Jánoshalma: zsinagóga, templom vezetéssel (3 km), Kiskunhalas csillagvizsgáló, Csipkeház (20 km), Császártöltés Vörös mocsár (20 km), Baja (35 km), Kalocsa Érseki palota (40 km)
Lovas és kocsis kirándulás Közép-Európa egyedülálló ősborókásába, a Kiskunsági Nemzeti Parkba, Hajós világhírű pincefalujába, a Kunfehértói tófürdőbe, Császártöltési Vörösmocsárhoz, a Gemenci Erdőbe

Egyéb információk

A tanya területén található egy 50 fős terem, ahol foglalkozások tarthatók. Van egy kb. 20, valamint egy 70 fős terasz. Egy további fedett terasz 100 fő befogadására alkalmas. A büfé rész 25 fős, itt a biliárdasztal is használható. Az udvaron füves pálya, strandröplabdapálya, salakos teniszpálya, medence található. Szintén az udvaron lehet asztaliteniszezni. Lovaglási lehetőség a tanyán belül áll rendelkezésre, ezen kívül az állatsimogatóban nyúl, szamár, kecske, mangalica, juh és baromfi, kutya, macska várja az állatbarát vendégeket. A tanya mögött egy 50000 ha-os erdő várja a kikocsikázókat.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 12 órától lehet elfoglalni és távozáskor 9 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.