5.000 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A Szegedi Vendégház a belvárostól 7km-re található, csendes, nyugodt környezetben. Helyi tömegközlekedéssel nem megközelíthető, ám autóval vagy busszal csupán 10 perces utat jelent. 

Szálláshely típusa:

Vendégház


Befogadóképessége:

30 fő


Szobák:

Összesen 3 db Apartmannal rendelkezik a szállás.
Az egyik 3 db kétágyas szobával rendelkezik és összesen 6+2 fő befogadására képes, 2 db pótággyal. Közös konyha helyiséggel rendelkezik, melyben minden szükséges konyhai eszköz megtalálható. Egy közös fürdőszobával rendelkezik, melyhez 1 db törölközőt biztosítanak.
A másik apartman 2 db négyágyas és 1 db kétágyas szobával rendelkezik. Összesen 10 fő befogadására képes. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, melyekhez 1-1 db törölközőt biztosítanak. Közös konyha helyiséggel rendelkezik, melyben minden szükséges konyhai eszköz megtalálható.
A harmadik apartman 4 db háromágyas szobával rendelkezik és 12 fő befogadására képes. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, melyekhez 1-1 db törölközőt biztosítanak. Közös konyha helyiséggel rendelkezik, melyben minden szükséges konyhai eszköz megtalálható.

Minden apartmanban található LCD TV és ingyenes wifi. Mindegyik szobában egy személyes ágyak találhatóak. Egyik szoba sem dohányzó, ám kijelölt dohányzó hellyel rendelkezik a szállás.


Étkezés

A szálláshelyen nincs lehetőség étkeztetés igénylésére. Az önellátáshoz minden szükséges eszközt biztosít a szállásadó a jól felszerelt konyhákban. Minden apartman rendelkezik saját, közös étkezővel.


Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).


Szolgáltatások

LCD TV
Ingyenes wifi minden apartmanban
Dohányzó terasz
Grillezési és bográcsozási lehetőség (szükséges eszközökkel)
Ingyenes, kamerával megfigyelt parkoló (busz és autók számára)
Légkondicionált apartmanok
Kisállatbarát szállás
Legénybúcsúk és leánybúcsúk tartására is alkalmas
Ágyneművel és ágynemű huzattal rendelkező szobák
Fürdőszobánként 1 db törölköző
Nyitvatartás
Egész évben
Kirándulási és programlehetőségek
Remek kulturális élmény nyújtanak a helyi múzeumok (pl.: Móra Ferenc Múzeum)
Képzőművészeti kiállítások (pl.: Reök palota)
Színházak (pl.: Szegedi Nemzeti Színház)
Vadaspark
Füvészkert


Egyéb információk

Az udvar tágas, zárt, kamerákkal megfigyelt terület. Dohányzó terasszal is rendelkezik a szállás. Az udvarban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak busz vagy 30 autó számára. Van lehetőség bográcsozásra, sütögetésre, melyekhez tüzelőanyagot és eszközöket is biztosítanak.


Érkezés – Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni (egészen 19 óráig) és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.


Árak a 2023-as évre (diákcsoportok részére):

  • Szállás ellátás nélkül: 5.000 Ft/fő/éj

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 500 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre vonatkozik).

Helyszín

Szeged

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 50%-ot kell fizetni a szállásadónak a vele egyeztetett módon amennyiben a fizetendő összeg meghaladja a 100.000 Ft-ot. Amennyiben a foglalás értéke 100.000 Ft alatti elegendő érkezéskor, a helyszínen fizetni a szállás díját. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

A szálláshely az érkezés napja előtt 14 nappal előtti időpontban mondható le kötbérmentesen. 14 nap és 7 nap közötti időpontban történő lemondás esetén a teljes szállásdíj 50%-a kötbérként fizetendő. A 7 napon belüli lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a szolgáltató jogosult a 100%-os szállásdíj kiszámlázására. A szállásadó fenntartja az elhelyezés változtatásának jogát. A vendég tudomásul veszi, hogy az előre nem látható esemény (viharkár, csőtörés, stb..) bekövetkeztekor a szállásadó ugyanolyan feltételek mellett másik szállást biztosítson számára. A megrendelő elfogadja a szálláshely szerződési feltételeit.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!