5.000 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A retró hangulatban felújított motel Eger történelmi belvárosától tizenöt perc sétára, a híres egri vártól kb. 30 percre, a vasúti pályaudvar /MÁV/ főépületének emeletén található. Az Érsek-kerthez, a Termál és Törökfürdőhöz, sportcentrumhoz (tenisz, teke, bowling, billiárd) is közel helyezkedik el.

Szálláshely típusa:

Motel, panzió


Befogadóképessége:

30 fő (33 fő pótágyazva)


Szobák:

Összesen 7 szobája van a motelnek:
2 db franciaágyas,
2 db 3 ágyas,
1 db 4 ágyas,
1 db 6 ágyas (3 db fenyőfa emeletes ágy),
1 db 10 ágyas (4 db fenyőfa emeletes ágy + 2 külön ágy),
+ 3 db kihúzható pótágy.
Minden szoba komóddal, tolóajtós beépített szekrénnyel és olvasólámpával felszerelt. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik és LCD TV-el felszereltek. Közös hűtőszekrény a földszinten található. Minden szobában külön szabályozható fűtésrendszer.


Étkezés

Az étkezéseket a motel partnerfogadójában tudja biztosítani a szállásadó, ami 5 perc sétára található. Erről a szálláshelyről bővebb információt itt olvashat: Fogadó.


Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).


Szolgáltatások

Társalgó
Vezeték nélküli internetezési lehetőség (WiFi)
Üdülési csekket elfogadó hely


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

Eger nevezetességei: Egri vár (Püspöki Palota, Panoptikum, Kazamata, Gárdonyi Géza sírja), Főszékesegyház, Gárdonyi Géza Emlékmúzeum, Líceum, Kopcsik Marcipánia, Minaret, 200 éves István Pince és Bormúzeum
A környéken: Bükki Nemzeti Park, Szilvásvárad (közvetlen vonattal a motel elől), Berekerdő, Kerecsend, Szarvaskő – geológiai tanösvény, Egerszalók – Hőforrás, Kaptárkövek, Noszvaj – Síkfőkút, Várkút, Felsőtárkány – Szikla-forrás


Egyéb információk

A motel földszintjén büfé (Resti), újságos, trafik, a motel előtt közvetlen parkolási lehetőség és taxiállomás található. A motel szomszédságában kávézók, újságos, a motel előtt közvetlen parkolási lehetőség, taxiállomás és buszmegálló található. NTAK regisztrációs szám: PA19002070


Érkezés – Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre díjazás ellenében van lehetőség. Korábbi érkezés esetén telefonos egyeztetés szerint.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

  • Szállás ellátás nélkül: 5.000 Ft/fő/éj
  • Szállás reggelivel: 6.800 Ft/fő/éj
  • Szállás félpanzióval: 9.300 Ft/fő/éj
  • Szállás teljes ellátással: 11.800 Ft/fő/éj

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 580 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre vonatkozik).

Helyszín

Eger

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

A megrendelt szállás és étkezés az érkezés előtt 10 nappal kötbérmentesen lemondható. Ha a lemondás 1 hónapon belül történik vagy elmarad, úgy kötbért kell fizetni, melynek mértéke a szolgáltatás ellenértékének a 30%-a.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!