3.200 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

Az ifjúsági és sporttábor Őrimagyarósd szélén található, a 2005-ös évben épült. A helyi buszmegálló 50 méterre, a vasútállomás 7 km-re, a központ pedig 300 méterre van a tábortól. 

Szálláshely típusa:

Ifjúsági és sporttábor


Befogadóképessége:

50 fő (pótágyazva) + sátorhelyek


Szobák:

6 db szoba van: 5 db 8 ágyas és 1 db 10 ágyas. A szobákban szekrény, asztal, székek találhatók. Közös fürdőszoba tartozik a szobákhoz.


Étkezés

Az étkeztetést helyben oldja meg a szállásadó az 50 négyzetméteres ebédlőben. Étterem nincs, de a csoportok étkeztetése kiszállítással megoldott.


Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés ára: 300 – 500 Ft/fő/éj – a helyszínen fizetendő).


Szolgáltatások

Különterem
Parkoló
Szalonnasütési és bográcsozási lehetőség
Különböző sportolási lehetőségek (foci, kosár, röplabda, asztalitenisz)


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

Programok a tábor területén belül: korongozás, agyagozás, edénykészítés szakember segítségével, íjászkodás, kürtős kalács sütése parázson a csoport segítségével, faégetés pirográf technikával, karkötőkészítés fonalból, gyertyadíszítés szalvétatechnikával, gyertyamártogatás, lovaglás kipróbálása a helyszínen.
Programok a tábor területén kívül: fürdőzési lehetőségek (Vadása-tó 1 km, Borostyán-tó 7 km), túrázási lehetőségek gyalog vagy kerékpárral (ajánlott túraútvonallal), környék nevezetességeinek megtekintése (Várdomb és Templom, Szoknyás harangláb, Pankasz, Völgyhíd-Nagyrákos, Szabadtéri Múzeum-Szalafő-Pityerszer).


Egyéb információk

Van különterme a szálláshelynek, az udvar hatalmas (6000 m2-nyi zöld terület van), ahol különböző játékok vannak felállítva, pl. focipálya, kosárpalánk, röplabdaháló, asztalitenisz.
Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség biztosított.


Érkezés – Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre

(diákcsoportok részére):

3 éjszaka alatt 3 éjszaka felett
Szállás ellátás nélkül: 3.400 Ft/fő/éj 3.200 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 8.000 Ft/fő/éj 7.800 Ft/fő/éj

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 200 Ft/fő/éj (18 és 70 év közöttiekre vonatkozik).

Kedvezmény:

Minden 21. ember után 1 fő kísérő szállása ingyenes.

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 30%-ot kell befizetni a szállásadónak 2 héten belül.

Lemondási feltételek

Kötbérmentes lemondás a kirándulás előtt 2 hónappal lehetséges. A végleges létszámot az utazás előtt 1 héttel lehet módosítani +/- 5 főig, egyéb esetekben feltétlenül egyeztetni kell a programgazdával. Az utazás előtt 2 hónapon belül történő lemondás esetén a programgazdának fizetett 30%-os foglaló nem térítendő vissza.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!