Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Ifjúsági és sporttábor
Befogadóképessége:
50 fő (pótágyazva) + sátorhelyek
Szobák:
6 db szoba van: 5 db 8 ágyas és 1 db 10 ágyas. A szobákban szekrény, asztal, székek találhatók. Közös fürdőszoba tartozik a szobákhoz.
Étkezés
Az étkeztetést helyben oldja meg a szállásadó az 50 négyzetméteres ebédlőben. Étterem nincs, de a csoportok étkeztetése kiszállítással megoldott.
Fűtés
A szálláshely fűthető (a fűtés ára: 200 - 300 Ft/fő/éj – a helyszínen fizetendő).
Szolgáltatások
Különterem
Parkoló
Szalonnasütési és bográcsozási lehetőség
Különböző sportolási lehetőségek (foci, kosár, röplabda, asztalitenisz)
Nyitvatartás
Egész évben
Kirándulási és programlehetőségek
Programok a tábor területén belül: korongozás, agyagozás, edénykészítés szakember segítségével, íjászkodás, kürtős kalács sütése parázson a csoport segítségével, faégetés pirográf technikával, karkötőkészítés fonalból, gyertyadíszítés szalvétatechnikával, gyertyamártogatás, lovaglás kipróbálása a helyszínen.
Programok a tábor területén kívül: fürdőzési lehetőségek (Vadása-tó 1 km, Borostyán-tó 7 km), túrázási lehetőségek gyalog vagy kerékpárral (ajánlott túraútvonallal), környék nevezetességeinek megtekintése (Várdomb és Templom, Szoknyás harangláb, Pankasz, Völgyhíd-Nagyrákos, Szabadtéri Múzeum-Szalafő-Pityerszer).
Egyéb információk
Van különterme a szálláshelynek, az udvar hatalmas (6000 m2-nyi zöld terület van), ahol különböző játékok vannak felállítva, pl. focipálya, kosárpalánk, röplabdaháló, asztalitenisz.
Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség biztosított.
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.