5.100 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

Szálláshely típusa

Közösségi szálláshely


Befogadóképessége

55 fő


Szobák

Szálláshelyünkön a négy azonos méretű vendégházunkban két-két 6 fős szobával rendelkezünk, tehát összesen 8 db 6 ágyas szoba áll rendelkezésre. Ezekben a szobákban vegyesen vannak emeletes és egyszemélyes ágyak elhelyezve. Vendégházanként egy-egy fürdőszoba található, melyben zuhanyzó, mosdó, piszoár és egy külön WC található, továbbá vendégházanként egy-egy hűtő is rendelkezésre áll. Az előtér helyiségében beépített szekrények is a vendégeink rendelkezésére állnak.

Szálláshelyünk ötödik vendégházában három szobában 7 egyszemélyes ágy található, egy fürdőszobával és WC-vel, illetve az előtéri szobában saját hűtőszekrénnyel.


Étkezés

Az üdülő központi épületében került kialakításra az étkező, amely befogadóképessége az összes vendég számára elegendő. Önellátásos étkeztetésre van lehetőség szálláshelyünkön, nagy és felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, mely átadóablakkal rendelkezik az étkező felé.


Fűtés

A szálláshely nem fűthető.


Szolgáltatások

Szálláshelyünk rendelkezik közösségi helyiséggel, fedett terasszal, a zöldfelületen található fedett nyitott közösségi térrel kültéri bútorokkal, tűzrakási- és bográcsozási lehetőséggel, szabadtéri játékokkal. Az üdülő területén, zárt kerítés mellett lehetőség van több autó parkolására is, az üdülő előtti parkolóban pedig buszok is várakozhatnak.


Nyitvatartás

április 15-október 15-ig.


Kirándulási és programlehetőségek

A Mecsek lankáin keresztül számos túraútvonal elérhető szálláshelyünkről. Délnek indulva a közelben található Orfű község, a Herman Ottó-, Pécsi- és az Orfűi „Kistó” tavakon és környezetükben számos kikapcsolódási lehetőség található. Tovább haladva elérhetjük Abaligetet is, ahol nem csak a tóban gyönyörködhetünk, hanem megnézhetjük a Mecsek egyik legismertebb és legnépszerűbb természeti látnivalóját, az Abaligeti-barlangot is. Kelet felé tartva a Barátúri-tavat is érdemes megnézni.


Egyéb információk

Rossz idő esetén az étkező alkalmas közösségi térnek is, egyéb esetekben fedett és nyitott teraszainkat, a zöldterület szélén lévő különálló fedett-nyitott közösségi terünket ajánljuk vendégeinknek. Az erdőszéli domboldalunkon több fa árnyékában is meg lehet pihenni, ugyanakkor rendelkezünk egy nagy vízszintes, füves zöldterülettel is, ahol vendégeink kikapcsolódhatnak egy kis játékkal. Az egész telkünk körbe van kerítve, az északi oldal mentén végig tujasor garantálja a zavartalan kikapcsolódást, a déli oldal mentén a kerítésen kis kaput nyitottunk a varázslatos Mecsek erdei ösvényeire.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

  • Szállás ellátás nélkül: 5.100 Ft/fő/éj

A konyha és közösségi helyiség használata esetén további díj kerül felszámításra (foglalás esetén a díjról egyeztetni).

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke a 300 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre vonatkozik).

Kedvezmény:
Csoportoknak 30 fő felett 5% kedvezményt, a teljes Üdülő foglalása esetén (50 fő felett) 10% kedvezményt biztosítunk a foglalás árából.

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 30%-ot kell fizetni a szállásadónak a vele egyeztetett módon. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

Lemondásra legkésőbb a foglalt időszak kezdete előtt minimum 14 nappal van díjmentesen lehetőség. Amennyiben a lemondás 14-7 napon belül történik, úgy a foglalási díj 50%-a, amennyiben 7 napon belül történik, úgy a foglalási díj 100%-a fizetendő.
Mind

Availability

Owner

Szemesi László

Tag 2023 óta

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

+3670/676-1136 | +3670/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!