4.700 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A siófoki szálláshely vasútállomástól 200m, a Balaton-parttól 100m-re található. Városközpont kb. 2-3km, vagy 1 vonatmegálló. 

Szálláshely típusa

Üdülő


Befogadóképessége

    89 fő, a szobák egy része pótágyazható, így összesen kb. 100 fő


Szobák

33db szoba van. 2-3-4 ágyasak. Vannak szobák, amelyekben franciaágy van, illetve külön ágyasak is. Emeletes ágy nincs egyik szobában sem. Mindegyik saját fürdőszobás, mindegyikben van hűtő és víz forraló, illetve TV.

Ezenkívül van 2db indián sátor, amely 4-4 fő elhelyezésére alkalmas. Ezeknek is van külön fürdőszobája, azonban a jellegéből adódóan, nem a sátorban, hanem külön épületben.


Étkezés

Saját étteremmel rendelkezik, amelyhez tartozik étkező, itt tudnak a csoportok étkezni. Van ezenkívül a vendégek számára használható minikonyha. A reggeli általában svédasztalos.


Fűtés

A szálláshely nem fűthető.


Szolgáltatások

Zárt parkoló, szalonnasütés és bográcsozás, ping-pong, bérelhető sporteszközök (SUP, bicikli, elektronos roller), biliárd, csocsó és darts.


Nyitvatartás

Szezonálisan tartunk nyitva. Május 1-től, június közepéig, illetve augusztus 21-től október 1-ig fogadunk csoportokat. A júliusi, augusztusi időpontokra előzetes egyeztetés szükséges.


Kirándulási és programlehetőségek

Siófok váronézés, óriáskerék, víztorony, Bella állatpark zoo, gokartpálya.


Egyéb információk

Különterem nincs, de van közös helyiség. Illetve az étkező használható különteremként, az étkezési időpontokon kívül. Lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre. Az udvaron van játszótér, röplabda háló, kosárpalánk, ping-pong asztal. Üres füves terület, ahol lehet focizni és egyéb szabadtéri programot tartani.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

  • Szállás ellátás nélkül május 01-től – június 23-ig: 4.700 Ft/fő/éj
  • Szállás ellátás nélkül június 24-től – augusztus 20-ig: 9.000 Ft/fő/éj
  • Szállás ellátás nélkül augusztus 21-től – október 01-ig: 4.700 Ft/fő/éj

Reggeli (svédasztalos): 2.500 Ft/fő/alkalom
Félpanzió (reggeli és vacsora): 6.500 Ft/fő/alkalom

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke
550 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre vonatkozik).

Helyszín

Balaton
Siófok

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, a fennmaradó összeget érkezéskor kell fizetni a szállásnak a vele egyeztetett módon.

Lemondási feltételek

Lemondás érkezés előtti 2 hétig lehetséges kötbér mentesen, 2 héten belül a foglalás 40%-a lemondási díj. Létszámot egészen az érkezésig lehet módosítani, hely függvényében.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!