Szállás részletei

Szálláshely típusa

Üdülő

Befogadóképessége

    89 fő, a szobák egy része pótágyazható, így összesen kb. 100 fő

Szobák

33db szoba van. 2-3-4 ágyasak. Vannak szobák, amelyekben franciaágy van, illetve külön ágyasak is. Emeletes ágy nincs egyik szobában sem. Mindegyik saját fürdőszobás, mindegyikben van hűtő és víz forraló, illetve TV.

Ezenkívül van 2db indián sátor, amely 4-4 fő elhelyezésére alkalmas. Ezeknek is van külön fürdőszobája, azonban a jellegéből adódóan, nem a sátorban, hanem külön épületben.

Étkezés

Saját étteremmel rendelkezik, amelyhez tartozik étkező, itt tudnak a csoportok étkezni. Van ezenkívül a vendégek számára használható minikonyha. A reggeli általában svédasztalos.

Fűtés

A szálláshely nem fűthető.

Szolgáltatások

Zárt parkoló, szalonnasütés és bográcsozás, ping-pong, bérelhető sporteszközök (SUP, bicikli, elektronos roller), biliárd, csocsó és darts.

Nyitvatartás

Szezonálisan tartunk nyitva. Május 1-től, június közepéig, illetve augusztus 21-től október 1-ig fogadunk csoportokat. A júliusi, augusztusi időpontokra előzetes egyeztetés szükséges.

Kirándulási és programlehetőségek

Siófok váronézés, óriáskerék, víztorony, Bella állatpark zoo, gokartpálya.

Egyéb információk

Különterem nincs, de van közös helyiség. Illetve az étkező használható különteremként, az étkezési időpontokon kívül. Lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre. Az udvaron van játszótér, röplabda háló, kosárpalánk, ping-pong asztal. Üres füves terület, ahol lehet focizni és egyéb szabadtéri programot tartani.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.