Tájékoztató

Mi az a Soft-csúzlis kalandjáték ?

A 3-féle egymásra épülő játék kiváltja a résztvevőkből az önfeledt, fizikai aktivitást és a zsigereinkből eredő, legtöbbször láthatatlan, legbensőbb tulajdonságokat, reakciókat. A mindennapok sablonjait levetkőző játékosok viselkedésének tudatos megfigyelése igen sok, értékes információval szolgálhat.  Az Egyének kreativitásának, küzdeni akarásának, csapattársaikhoz és persze az “ellenségeikhez” való viszonyulásának megismerése jó alapot, irányt adhat a közösség, a CSAPAT további ÉPÍTÉSÉHEZ.  A játékot már 2. osztályos kortól ajánljuk.

A programban szereplő 3 játék fajta

 • Vadkeleti adok-kapok:
  Mint a vadnyugaton a jók a rosszak ellen, egymással szemben állva csapatok közötti párbaj játék. Cél, mielőbb kilőni az ellenfelet.
 • Huszáros vesszőfutás:
  Mint a futóvadlövés, a vadászok egymással szemben állnak a mező két oldalán és közöttük futnak át egyesével a vadak. A cél, hogy minél kevesebb találattal érjen át a mezőn a futó.
 • Stratégiai zászló és életszerző játék:
  Egy piros és egy kék csapat egymástól 30 méterre védi a saját zászlaját és játékosonként a 3-3 életét. Cél az ellenfél életeinek és zászlajának a megszerzése.

Soft-csúzlis programunk előnye

 • Teljes erőbedobás esetén sincs sérülés a játékból fakadóan.
 • 3 fajta játék játékonként 4-6 percig tart, ami után a csapatok, játékosok váltják egymást, így alacsony edzettségűek is élvezik a versengéseket.
 • Egyszerre akár 32 fő is játszhatja, tehát akár dupla ekkora létszámú csoportot is nagy intenzitással le tud kötni a program.
 • Az osztály legerősebb tanulója is legyőzhető, akár a leggyengébb által is. Ez által kisebb, önbizalom növelő csodákat is megélhetnek a játékosok.


Székesfehérvári Soft-csúzli programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Helyszín:

Székesfehérvár

Kiszállási lehetőséggel Székesfehérvár 50 km-es körzetében.

További információk:

A foglalkozást animátor vezeti.

A program végén Programgazdánk értékeli a csatákat, oklevelet állít ki az osztálynak.

Megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is.