1.390 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

Aktív Iskola utalvánnyal is rendelhető! Az osztálykirándulás.hu az Aktív Iskola Program hivatalos partnere.


Mi az a Soft-csúzlis kalandjáték ?

A 3-féle egymásra épülő játék kiváltja a résztvevőkből az önfeledt, fizikai aktivitást és a zsigereinkből eredő, legtöbbször láthatatlan, legbensőbb tulajdonságokat, reakciókat. A mindennapok sablonjait levetkőző játékosok viselkedésének tudatos megfigyelése igen sok, értékes információval szolgálhat.  Az Egyének kreativitásának, küzdeni akarásának, csapattársaikhoz és persze az „ellenségeikhez” való viszonyulásának megismerése jó alapot, irányt adhat a közösség, a CSAPAT további ÉPÍTÉSÉHEZ.  A játékot már 2. osztályos kortól ajánljuk.


A programban szereplő 3 játék fajta

 • Vadkeleti adok-kapok:
  Mint a vadnyugaton a jók a rosszak ellen, egymással szemben állva csapatok közötti párbaj játék. Cél, mielőbb kilőni az ellenfelet.
 • Huszáros vesszőfutás:
  Mint a futóvadlövés, a vadászok egymással szemben állnak a mező két oldalán és közöttük futnak át egyesével a vadak. A cél, hogy minél kevesebb találattal érjen át a mezőn a futó.
 • Stratégiai zászló és életszerző játék:
  Egy piros és egy kék csapat egymástól 30 méterre védi a saját zászlaját és játékosonként a 3-3 életét. Cél az ellenfél életeinek és zászlajának a megszerzése.

Soft-csúzlis programunk előnye

 • teljes erőbedobás esetén sincs sérülés a játékból fakadóan
 • 3 fajta játék játékonként 4-6 percig tart, ami után a csapatok, játékosok váltják egymást, így alacsony edzettségűek is élvezik a versengéseket
 • egyszerre akár 32 fő is játszhatja, tehát akár dupla ekkora létszámú csoportot is nagy intenzitással le tud kötni a program
 • az osztály legerősebb tanulója is legyőzhető, akár a leggyengébb által is. Ez által kisebb, önbizalom növelő csodákat is megélhetnek a játékosok.

Pécsi Soft-csúzli programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Helyszín:

Pécs, Barbakán-Várfal sétány

Kiszállási lehetőséggel Pécs 50 km-es körzetében.

További információk:

A foglalkozást animátor vezeti.

A program végén Programgazdánk értékeli a csatákat, oklevelet állít ki az osztálynak.

Megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is.


Részvételi díj a 2024-es évre:

 • 25 főig: 34.750 Ft/csoport
 • 26 főtől: 1.390 Ft/fő

Programgazda-animátor díja: 6.000 Ft/csoport (igénylése kötelező)

Kedvezmény: A programon 2 pedagógus ingyenesen vehet részt!


Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.

Helyszín

Pécs

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

1.390 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264