Tájékoztató

A sárkányhajózás menete:

  1. Kapitány-kormányosunk a helyszínen fogadja a csoportot és rövid, de lényegre törő balesetvédelmi oktatás után kiosztja a kötelezően viselendő mentőmellényeket és evező lapátokat.
  2. Rövid szárazföldi lapátkezelési oktatás után a párokba állított sárkányhajó-legénységet/leányságot hajóba szállítja.
  3. Az evezős pozíciók elfoglalása után, de még a part mellett, tapasztalati úton bizonyítja a remegősebb kezűek és a gyúlékonyabb matrózgatyát felvevők számára sárkányhajóink páratlan stabilitását, megbízhatóságát.
  4. Ha síppal nem is, de dobveréssel biztosan indul a velencei-tavi nádösvények, nádszigetek és nádi hegedűk felderítése. Az evezés és a gyönyörű vízi élőhelyek látványa által okozott fantasztikus élményt tovább fokozzuk evezés közbeni játékos páros feladatokkal és iramjátékokkal. (Ovisok és kisiskolások “aczélos” izommunkáját villanymotoros hajtással is ki tudjuk egészíteni!)
  5. Kikötés és az eszközök elpakolása után a sárkányhajó-kapitány értékeli a matrózok/matrózinák munkáját és átadja a valószínűsíthető csoportos megfelelést bizonyító sárkányleheletnyi oklevelet.

Egyéb információk a programmal kapcsolatosan:

  • Megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is!

  • 60 főnél nagyobb létszám esetén a sárkányhajózást forgószínpad szerűen tudjuk kombinálni a Buborékfocival, Íjászok viadala játékkal, Soft-csúzlis kalandjátékunkkal és a Csapatépítő ügyességi játékfeladatainkkal!

Velencei-tavi sárkányhajózás részletei:

Időtartam:

kb. 1 óra

Start/Cél helyszín:

Agárd, Chernel István utca – Agárdi Popstrand (Napsugár Strand)

Útvonal:

A Velencei-tó nádszigetei mentén eveznek a lelkes sárkányhajósok.

További információk:

A sárkányhajót kormányos-animátor kollégánk irányítja.