1.950 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

Aktív Iskola utalvánnyal is rendelhető! Az osztálykirándulás.hu az Aktív Iskola Program hivatalos partnere.


Mi az Netkvíz?

Interaktív mobilapplikációs kvízjátékunk már digitális felületen is elérhető! 

A különféle témakörökben feltett kérdések megválaszolására  semmi másra, csupán egy okostelefonra (vagy tabletre), és persze a gyorsaságon kívül együtt gondolkodásra lesz szükségetek! A Netkvízt egyének, vagy csapatépítő jelleggel kisebb, egy okostelefon köré összegyűlő, 2 – 5 fős csapatok is játszhatják. 

A különleges képi és hangeffektekkel fűszerezett játék közben a résztvevők látják többek között a maguk és ellenfeleik helyezését, illetve a rosszul megadott válaszaik helyes megfelelőjét is. 

A programot az osztályfőnök, vagy egy általa kijelölt személy, diák vezeti saját készülékéről.

Szükséges technikai háttér: csapatonként 1 okostelefon/tablet internetkapcsolattal (Wi-Fi, vagy mobilinternet.  A  játék adatforgalma minimális!!).

 A játékosok internetböngészőjük segítségével belépnek a játékvezető által generált játékba, ahol egységnyi idő ( 10 / 15 / 20  perc stb). áll rendelkezésre különböző tematikájú kvíz kérdéssorok minél gyorsabb és pontosabb megoldására.


Netkvíz programunk előnye

 • Fizikai intenzitást nem igényel   
 • Együttműködés javítására is alkalmas   
 • Vicces, logikai,  kommunikációt javító 
 • Teljes kikapcsolódást biztosít
 • Egy Időben akár 100 db “okos” készülék/ csapat  is csatlakozhat az online agytornához!
 • A csoportok nem csak az idővel, hanem egymással is versenyeznek
 • A játék közben a résztvevők látják többek között a maguk és ellenfeleik helyezését, illetve a rosszul megadott válaszaik helyes megfelelőjét is. 
 • Bármely szálláshelyen és esős időben is játszható

Netkvíz leírása:

Időtartam:

1 óra

Helyszín:

Bárhol játszható, ahol van stabil internet kapcsolat.

Választható témakörök:

– Általános  (Film, színház, zenei feleletválasztós kvízkérdések. )

– “Okosabb vagy mint egy Nyolvadikos?” (Általános műveltségi kérdéssorok iskolai tantárgyainknak megfelelő tematika szerint, mint  irodalom, történelem, fizika, kémia, biológia.)


További információk

A résztvételhez szükséges:
– stabil internetkapcsolat
– számítógép, laptop, vagy okostelefon, mel videohívásra alkalmas

A programot az osztályfőnök, vagy egy általa kijelölt személy, diák vezeti saját készülékéről.

 


Részvételi díj a 2024-es évre:

 • 25 főig: 48.750 Ft/csoport
 • 26 főtől: 1.950 Ft/fő

Kedvezmény (minimum 25 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.


Egészítsd ki a Netkvíz beltéri játékot további élményprogramokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a “kilőtt” infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a “fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: lézerpuskás “Agyagróka lövészet”, óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis “Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís “doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás.

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

Kickbike-os városnézés

Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel a különböző településeket. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.

Helyszín

Balaton
Balatonfüred
Balatonüred
Budapest
Debrecen
Dunakanyar
Eger
Esztergom
Fertő tó
Győr
Kecskemét
Keszthely
Nyíregyháza
Orfű
Pécs
Siófok
Sopron
Szeged
Szentendre
Tata
Velencei-tó
Veszprém
Visegrád

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

1.950 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264