Tájékoztató

Mi az Netkvíz?

Interaktív mobilapplikációs kvízjátékunk már digitális felületen is elérhető! 

A különféle témakörökben feltett kérdések megválaszolására  semmi másra, csupán egy okostelefonra (vagy tabletre), és persze a gyorsaságon kívül együtt gondolkodásra lesz szükségetek! A Netkvízt egyének, vagy csapatépítő jelleggel kisebb, egy okostelefon köré összegyűlő, 2 – 5 fős csapatok is játszhatják. 

A különleges képi és hangeffektekkel fűszerezett játék közben a résztvevők látják többek között a maguk és ellenfeleik helyezését, illetve a rosszul megadott válaszaik helyes megfelelőjét is. 

A programot az osztályfőnök, vagy egy általa kijelölt személy, diák vezeti saját készülékéről.

Szükséges technikai háttér: csapatonként 1 okostelefon/tablet internetkapcsolattal (Wi-Fi, vagy mobilinternet.  A  játék adatforgalma minimális!!).

 A játékosok internetböngészőjük segítségével belépnek a játékvezető által generált játékba, ahol egységnyi idő ( 10 / 15 / 20  perc stb). áll rendelkezésre különböző tematikájú kvíz kérdéssorok minél gyorsabb és pontosabb megoldására.

Netkvíz programunk előnye

  • Fizikai intenzitást nem igényel   
  • Együttműködés javítására is alkalmas   
  • Vicces, logikai,  kommunikációt javító 
  • Teljes kikapcsolódást biztosít
  • Egy Időben akár 100 db “okos” készülék/ csapat  is csatlakozhat az online agytornához!
  • A csoportok nem csak az idővel, hanem egymással is versenyeznek
  • A játék közben a résztvevők látják többek között a maguk és ellenfeleik helyezését, illetve a rosszul megadott válaszaik helyes megfelelőjét is. 
  • Bármely szálláshelyen és esős időben is játszható

Netkvíz leírása:

Időtartam:

1 óra

Helyszín:

Bárhol játszható, ahol van stabil internet kapcsolat.

Választható témakörök:

– Általános  (Film, színház, zenei feleletválasztós kvízkérdések. )

– “Okosabb vagy mint egy Nyolvadikos?” (Általános műveltségi kérdéssorok iskolai tantárgyainknak megfelelő tematika szerint, mint  irodalom, történelem, fizika, kémia, biológia.)

További információk

A résztvételhez szükséges:
– stabil internetkapcsolat
– számítógép, laptop, vagy okostelefon, mel videohívásra alkalmas

A programot az osztályfőnök, vagy egy általa kijelölt személy, diák vezeti saját készülékéről.

Egészítsd ki a Netkvíz beltéri játékot további élményprogramokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Buborékfocizó diákok

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a “kilőtt” infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a “fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

lézerharc

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: lézerpuskás “Agyagróka lövészet”, óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis “Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís “doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás.

Élménylabor

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

vakfoci-jatek

Kickbike-os városnézés

Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel a különböző településeket. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.

kickbikeos_varosnezes_2