3.890 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk


Mi az a lézerharc ?
A lézerharc az egyik leggyorsabban terjedő,  ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye ennek a játéknak a hasonló paintball-al szemben, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve az infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve.  A két 5 fős csapat közötti csatázást az érdekes játékszabályok, a fedezékek használata, a  találatok egyéni és csapat szinten is lehetővé tevő megjelenítése teszi roppant élményszerűvé. 10 főnél nagyobb létszám esetén a lézercsata mellett óriás puzzle és óriás jenga játékokat is biztosítunk az éppen lézerharcra, cserére váró csapatoknak.


Lézerharc programunk előnye

 • a sérülés lehetősége szinte a nullával egyenlő
 • átlagos ügyességűek és alacsony edzettségűek is élvezik a játékokat
 • amíg 2×5 fő lézercsatázik, addig a cserére várakozó csapatok óriás jenga és óriás puzzle kirakó versenyben vehetnek részt.
 • az osztály legerősebb, legügyesebb, legokosabb tanulója is legyőzhető, akár a legkisebb önbizalmú tanuló által is. Tehát bárkinek lehetősége van sikerélményt átélni.

Veszprémi lézerharc programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

Veszprém

Játékrendszer:

Lézerharc játék során kettő 5 fős csapat küzd egyszerre egymás ellen. A cserére váró csapatoknak óriás puzzle és óriás jenga játékokat biztosítunk.

További információk

A foglalkozást programgazda – animátor vezeti. A program végén Ő értékeli a csapatokat és oklevelet állít ki az osztálynak. A program megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is.

Részvételi díj a 2024-es évre:

Lézerharc:

 • 27 főig: 105.030 Ft/csoport
 • 28 főtől: 3.890 Ft/fő

Több program választása esetén (min. létszám 25 fizető fő):

 • Lézerharc és egy választható program: 5.480 Ft/fő
 • Lézerharc és két választható program: 7.970 Ft/fő

Választható programok:

 • Íjászok viadala
 • Vakfoci
 • Élménylabor
 • Buborékfoci

Programgazda-animátor díja: 16.000 Ft/csoport  + 8.000 Ft/csoport kiszállás, üzemanyagdíj
(a piaci árakhoz igazodva az üzemanyagdíj változhat)

Kedvezmény (minimum 27 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.


Egészítsd ki a lézerharcot további élmény programokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló  együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak:  lézerpuskás „Agyagróka lövészet”,  óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis „Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís „doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben!  Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom,  bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

Kickbike-os városnézés

Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Veszprém belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

Helyszín

Veszprém

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

3.890 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264