Tájékoztató

Mi az a buborékfoci ? A játékosok egy nagy átlátszó buborékgömb belsejében elhelyezkedve, annak teljes védelmét élvezve, szabadon lökdösődhetnek, ütközhetnek egymással és akár a talajjal. Az élmények kiteljesedését 3 játékunk, a taszigálós buborék szumó, a “székfoglalós” kakukktojás és a klasszikus focizásra hajazó buborékfoci garantálja. A buborékgömbbel játszott játékainkat már 1. osztályos kortól ajánljuk, mivel két méretben vannak “buborékgömbjeink”. Az alsótagozatos osztályokat kérnénk, hogy jelezzék az életkort.

Buborékfoci programunk előnye

  • teljes erőbedobás esetén sincs sérülés az ütközéseknél
  • egy-egy játék 3-5 percig tart, ami után a csapatok, játékosok váltják egymást, így alacsony edzettségűek is élvezik a versengéseket
  • az osztály legerősebb tanulója is legyőzhető, akár a leggyengébb által is. Ez által kisebb, önbizalom növelő csodákat is megélhetnek a játékosok.
  • az egyetlen olyan büntetlenül játszható játékunk, ahol gyakorlatilag az a szabály, hogy nincs szabály
 

Velencei- tavi buborékfoci programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

Agárd, Chernel István utca – Agárdi Popstrand (Napsugár Strand)

Buborékgömbbel játszható játékok:

Buborékszumó: 10×15m-es területen, 2 db 5 fős csapatnak egymást kell kilöknie a pályáról. Buborék-Kakukkfióka: 10 játékos 6 db bója körül sétál, majd jelre bóját kell foglalni. Szabály és végkifejlet hasonló, mint székfoglaló játéknál. Buborékfoci: 2 db 5 fős csapat “szabályok nélkül” focizik egymás ellen.

További információk

A foglalkozást animátor vezeti, aki többek között figyel a gömbbe bújás előtt a különféle csatok, ékszerek, szemüvegek, éles, hegyes tárgyak levételére, pályán kívüli elhelyezésére. Szemüvegben, tűsarkú és hegyes orrú cipőben játszani tilos. A Velencei-tavon a buborékfoci programunkat, egy erre a célra kialakított homokos pályán bonyolítjuk le.
Egészítsd ki a kickbike-ozást további élmény programokkal!

Íjászok viadala

Próbáljátok ki a felejthetetlen élményekre éhezők játékát. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

ijaszok-viadala

Kickbike-os városnézés

Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel a Velencei-tó partvidékét. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat.

kickbikeos_varosnezes_2