Dolgozz velünk utazó animátorként – Szerezz élményeket az osztálykirándulóknak!

Jogosítvánnyal rendelkező utazó animátorokat keresünk a velencei-tavi csapatunkba, akik májustól – június 15.-ig az ország számos pontjára való kiszállással vezénylik le az Osztálykirándulás.hu programjait

Az állás feltétele a jogosítvány megléte, valamint a leköltözés Velencére! (Kulturált szállást biztosítunk.) A munka Velencei-tó környéki saját lakóhelyről is végezhető. A munka jellege és a leköltözés miatt elsősorban 20 és 30 közötti férfiakat keresünk.

Fizetés: Nettó 20.000 ft / nap

Jelentkezési határidő: április 20.

Kik vagyunk mi (Osztálykirándulás.hu)?

Mi vagyunk az Osztálykirándulás.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény-osztálykirándulások szervezésével. Animátor (csoportvezető) kollégáink  buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat. Ezen programok levezénylésében számítunk Rád. Célunk a hagyományos múzeumi látogatások helyett az igazi élményszerzés, közösségkovácsolás.

Mi lesz a feladatod utazó animátorként?

Utazó animátorként a feladatod az lesz, hogy reggelente beülj az egyik autónkba és útnak indulj az ország valamelyik nagyvárosába eszközeinkkel, játékainkkal.

Fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd számukra, majd nap végén visszagyere bázisunkra, ami a Velencei-tónál van.

Animátor (csoportvezetői) tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen megtanítunk minden programunk levezénylésére.

Programjaink nagyon egyszerűek, levezénylésük könnyedén elsajátítható. A munka kezdése előtt minden új kollégánknak képzést tartunk a játékaink menetéről.

Eszközök előkészítése

A játék kezdete előtt mindig felkészülten, az eszközöket előkészítve várjuk a csoportokat. Tőled is ezt kérjük, ha velünk fogsz dolgozni.

Csoportok fogadása

Fő feladatod az lesz, hogy az előre megkapott adatok alapján fogadd az osztálykiránduló csoportokat és megtartsd számukra a foglalkozást, egy nap akár többet is. Számunkra fontos, hogy az animátor kollégáink mindig kedvesek, barátságosak legyenek és a résztvevők jól érezzék magukat.

Játékok levezénylése

Te leszel, aki ismerteti a játékokat és koordinálja a programokat. De mielőtt megijednél, Élmény programjaink szabályai nagyon egyszerűek. A programok levezénylésére megtanítunk. Tapasztalat nem kell, csak határozott, magabiztos kiállás, barátságos természet és persze a jókedved.

Kommunikáció az irodával és az animátorokkal

Többször lesz olyan, hogy kommunikálnod kell a csapattársakkal és az irodával az esetlegesen felmerülő változásokkal kapcsolatban.

Milyen embert keresünk?

Téged keresünk, ha:

  • rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal és rutinos vezető vagy
  • hajlandó vagy a munka idejére Velencére költözni (a szállást és a leutazás költségeit mi álljuk!)
  • jól kommunikálsz, nyitott vagy és barátságos (Nem jelent számodra problémát idegen emberek előtt beszélni.)
  • magabiztos és határozott kiállással rendelkezel (Az esetek többségében 20 és 30 fő közötti csoportokat kell irányítanod.)
  • terhelhető vagy (Hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.)
  • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal
  • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.

Előnyt jelent, ha:

  • szeretsz beszélni idegenek emberek és a társaid előtt.
  • már tartottál foglalkozást csoportoknak.
  • Rendelkezel üzembiztos gépjárművel amivel akár kiszállást is vállalnál a rendezvényhelyszínekre. (Üzemanyagot + kopás díjat természetesen fizetjük.) 

Mennyit kereshetsz?

Utazó animátorként napi nettó 20.000 Ft-ot kínálunk számodra, melyet mindig időben, pontosan fizetünk. (Rolleres program esetén 22.000 Ft / nap)

Ne feledd, a munka feltétele a jogosítvány és Velencére való leköltözés a munka idejére, vagy Velencei-tó környéki lakóhely.

Mit kínálunk neked?

Munka a szabad levegőn

Mindened az utazás és a természet? Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

 

Szállás a Velencei-tavon

Animátorainknak ingyenesen kulturált elhelyezést biztosítunk Velencén.

Utazási költség megtérítése

Ha a bázisunktól messze laksz, a szezon alatt 1x álljuk az oda-vissza út költségeit.

Jó közösség

A szálláson a pihenőidőkben és a munka után is akad közös program, mint a sörözés, strandolás, beszélgetés, zenehallgatás.

 

n

Bejelentett munka

Ha nálunk dolgozol, bejelentünk, egyszerűsített foglalkoztatás keretein belül.

Z

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

Változatos munkaidő

Változó munkaidőre számíthatsz. Vannak erősebb, illetve gyengébb napok is, de unatkozni egészen biztos, hogy nem fogsz!

 

Kinek ajánlott az animátor munka?

Egyetemistáknak

Kevés vizsgád lesz? Netán időben letudtad őket és nem tudsz mit kezdeni a hirtelen jött szabadidővel? Egy kiváló szezonális munkalehetőséget kínálunk számodra, ahol jó fizetés mellett érdekes, izgalmas és hasznos munkát végezhetsz.

Passzivált hallgatóknak

Passziváltad a féléved és szeretnél valami újat kipróbálni? Ha velünk dolgozol, az osztálykirándulás szezon teljes idején szebbnél-szebb, naponta más és más helyeken szerezheztsz élményeket a kirándulóknak.

Edzőknek

Nálunk a sport szeretetét és a mozgás élményét a természetben, naponta szebbnél-szebb helyeken adhatod át kicsiktől nagyoknak egyaránt!

Sport oktatóknak

Vízisport- sí, vagy lovasoktató tapasztalattal rendelkezel? A sport és a tudás átadásának szeretetét kiválóan kamatoztathatod nálunk nap mint nap, hiszen változatos, főként aktív élményjátékokat fogsz tartani, melyek szabályrendszerét neked kell ismertetned a gyerekekkel.

Színészeknek

Elvégezted a színművészetit de a színészkedésen túl másban is kipróbálnád magad? Jó helyen jársz, hiszen animátorként is szerepelned kell, illetve előny a magabiztos kiállás és a jó kommunikációs készség!

Elsősorban fiatal férfiaknak

A munka pörgős mivolta miatt elsősorban 20 és 30 közötti férfiakat keresünk. Vannak napok, melyek 12 óra talponlétet és rengeteg vezetést igényelnek. Hölgyeknek, illetve idősebbeknek a helyi animátor állásainkat ajánljuk.

Miben más ez a nyári munka, mint a többi?

Unod az ingerszegény munkahelyi közeget? Valami újra vágysz? Jó helyen jársz! Utazó animátorként új (és gyönyörű) helyeket fogsz megismerni és közben számtalan új emberrel kerülsz kapcsolatba. A napod nagy részét a szabad ég alatt, a természetben fogod tölteni, közben pedig felejthetetlen élményeket biztosítasz a kirándulóknak. Hasznos, hálás és kifejezetten pörgős munkakörre számíthatsz, ahol kizárt, hogy unatkozz.

És ne feledkezzünk meg a társaságról sem! Minden nap a velencei-tavi bázisunkról fogsz útnak indulni, ahová várunk vissza a nap végén. A bázison jó hangulatban telnek a nem mindig sörözés, beszélgetés nélküli esték. Akár életre szóló barátságok és új élmények várnak rád utazó animátorként!

Hol és mikor lesz a munka?

Hol?

Utazó animátorként az országot fogod járni és hazánk legszebb helyein tartod a foglalkozásokat.

Velencén található a szálláshelyünk és az országos kiszálláshoz szükséges logisztikai bázisunk is, így minden nap innen fogsz indulni.

Jelenleg is az ország minden részéről vannak kollégáink. Ne felejtsd! A szállásköltség és az utazási költség nem Téged, hanem a cégünket terheli.

Mikor?

Június 15-ig, az osztálykirándulás szezon végéig számítunk a munkádra.

Néhány kép a szálláshelyünkről, ahol díjmentes elhelyezést biztosítunk

Miért dolgozz velünk?

Megkértük a velencei-tavi animátor (csoportvezető) kollégáinkat, hogy pár gondolatban foglalják össze miért is ajánlják neked ezt a nyári munkát. 

Jelentkezési űrlap és GYIK

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.

Miért kell kitölteni az űrlapot?

Az űrlapon keresztül beérkező adatokat egy adatbázisban rendszerezzük, amely a későbbi kommunikációt sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi.

Mi történik a jelentkezés után?

A jelentkezés után küldünk egy visszaigazoló e-mailt. Ezt követően kollégáink feldolgozzák a jelentkezésed, majd a lehető leghamarabb keresni fognak a megadott elérhetőségeid egyikén.

Jelentkezhetek úgy, hogy nincs jogosítványom?

Elsődlegesen jogosítvánnyal rendelkező jelentkezőket várunk, de bátran jelentkezz anélkül is, hiszen a Velencei-tónál is rengeteg csoportunk van.