0 (0 Reviews)
5.570 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
Duration

Cancellation

No Cancel

Group Size

1 person

Languages

___

Kirándulás információk

A programcsomag több verzióban is választható, akár más időrenddel is. Részletek az áraknál!

AJÁNLOTT PROGRAMTERV:

09:30Balatonfüredi Cool-túra – kvízjáték 1,5 órában
11:30 → 
Jókai Mór Emlékház megtekintése Múltfürkész kvízjátékkal 1 órában

13:15 → Egy választható program 1 órában

 • Buborékfoci
 • Vakfoci
 • Élménylabor
 • Nerf csetepaté

14:45 → Egy választható program 1 órában

 • Lézerharc
 • Íjászok viadala
 • Élménylabor

15:45 Egyéb, fakultatív programok (a részvételi díj nem tartalmazza)

 Igény esetén az osztálykirándulás 2, vagy több naposra is bővíthető!
Kérje ügyintézőink segítségét!

Programelemek

Buborékfoci

A játékosok egy nagy átlátszó buborékgömb belsejében elhelyezkedve, annak teljes “ütközésvédelmét” élvezve, szabadon lökdösődhetnek, ütközhetnek egymással, vagy akár a talajjal. Az élmények kiteljesedését akár 3 féle játékunk, a taszigálós buborék szumó, a “székfoglalós” kakukktojás és a klasszikus focizásra hajazó buborékfoci

Íjászok viadala

A program elején az íjászok képzést kapnak, hogyan is kell használni a szivacsvégű nyílvesszőket. Ezután 2 játékot lehet kipróbálni: derült(s)égből nyílzáporba majd a csapatok közötti íjászvíjásztusát. A játékörömöt a találatok fájdalommentessége és az arcot védő maszk is garantálják.

Vakfoci

A “vakon focizás” élménye semmi eddig kipróbált szabadidős játékéhoz nem hasonlítható. Bekötött szemmel sokáig mozogni, tájékozódni, közlekedni egy látó embernek igencsak szokatlan, kihívást jelentő feladat. Hát ha még fociznunk és gólt rúgnunk is kell közben! Hogyan lehet ezt megoldani? Hát társunk, avatárunk segítsége mellett, bátorsággal, megfelelő önbizalommal, egyéb érzékszerveink fokozott használatával és persze a labdára való “odafigyeléssel”.

Városfelfedező kvízjáték

Fedezzétek fel történelmi városainkat a városfelfedező kvízjátékaink segítségével. A Cool-túra a kisebbeknek, míg a városfelfedező sétát a nagyobbaknak és a felnőtteknek ajánljuk.

Múltfűrkész kvízjáték

A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg múzeumainkat tárlatvezető kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.

Nerf csetepaté

Az 5 féle egymásra épülő játék kiváltja a résztvevőkből az önfeledt, fizikai aktivitást és a zsigereinkből eredő, legtöbbször láthatatlan, legbensőbb tulajdonságokat, reakciókat.

Lézerharc

A lézercsata ember-ember elleni “hadviselést” büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a "kilőtt" infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a "fronthelyzetből", a közös cél eléréséből fakadóan a bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Helyszín

Balaton
Balatonfüred

További információk

Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

Válasszon az alábbi verziók közül!

A verzió

09:30Balatonfüredi Cool-túra – kvízjáték 1,5 órában
11:30 → 
Jókai Mór Emlékház megtekintése Múltfürkész kvízjátékkal 1 órában
13:15 → Egy választható program 1 órában

 • Buborékfoci
 • Vakfoci
 • Élménylabor
 • Nerf csetepaté

14:45 → Egy választható program 1 órában

 • Lézerharc
 • Íjászok viadala
 • Élménylabor

15:45 Egyéb, fakultatív programok (a részvételi díj nem tartalmazza)


Ár: 7.160 Ft/fő + az Emlékház belépő ára 
(legalább 25 fizető diák esetén)
(lézerharc választása esetén a fenti ár + 500 Ft/fő összeggel emelkedik)

B verzió

09:30 → Balatonfüredi Cool-túra – kvízjáték 1,5 órában
11:30 → Jókai Mór Emlékház
megtekintése Múltfürkész kvízjátékkal 1 órában
13:15 → Egy választható program 1 órában

 • Buborékfoci
 • Vakfoci
 • Élménylabor
 • Lézerharc
 • Íjászok viadala
 • Nerf csetepaté

14:15 Egyéb, fakultatív programok (a részvételi díj nem tartalmazza)


Ár: 5.570 Ft/fő + az Emlékház belépő ára
(legalább 25 fizető diák esetén)
(lézerharc választása esetén a fenti ár + 500 Ft/fő összeggel emelkedik)

 

Más verzió vagy időrend érdekelné? Keresse ügyintézőinket!

Programgazda-animátor díja (igénylése kötelező):

 • 16.000 Ft/csoport + 9.500 Ft/csoport (kiszállási és üzemanyag költség)

Kedvezmény

 • Két fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Egyéb költségek, melyeket a részvételi díj nem tartalmaz:

 • Az ide- és hazautazás költségét az osztály maga szervezi.
 • Igény esetén csomagmegőrzés a vasútállomáson
 • Esetleges városon belüli tömegközlekedés ára.
 • Fakultatív programok költsége.

Zsidó Kiválóságok Háza
„Einsteintől napjainkig – Zsidók és csúcstechnika” elnevezésű állandó kiállításon több mint 110 Nobel-díjas, valamint a szakterületükön maradandót alkotó világhírű kutató, feltaláló élete és munkássága ismerhető meg. Csoportos kedvezményes árak (nyugdíjas, diák, füredi lakos, pedagógus – min. 10 fő)

Hajókirándulás 1 órában (a programot előre kell megrendelni irodánknál; ára: 14 éves korig: 1.000 Ft/fő, 14 éves kor felett: 1.500 Ft/fő)
Kisvonatos városnézés 30 percben
Brázay-KalandPart (extrém kalandpálya és a szórakoztató játékok)
Várostörténeti kiállítás a reformkortól (1-4. osztálynak is ajánlva)
Séta, fagyizás, s
trandolás

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít).Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni. 

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen. Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad. A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre. Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására. Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.

A csoportok helyszínre való érkezése, valamint az eszközök foglaltsága miatt az időrend változhat. Irodánk fenntartja a jogot a programelemek sorrendjének rugalmas változtatására, valamint a kedvező ár fenntartása és a kihelyezett eszközkészlet(ek) kihasználása érdekében akár több csoport azonos időben történő fogadására, foglalkoztatására. A maximális létszámot a helyszín sajátosságai, illetve a kihelyezett eszközök mennyisége és a programelem sikeres lebonyolíthatósága határozza meg. Amennyiben több csoportnak tartunk egyszerre foglalkozást, akkor az azonos korosztályúak egymás ellen is küzdhetnek a csapatépítő játékoknál, illetve párhuzamosan indíthatók a turista kvízjátékainknál a különböző korosztályok felváltva, vagy ha megoldható, egyszerre, de elkülönített módon, területen kerülnek foglalkoztatásra. Programgazda-animátoraink nagyon segítőkészek, de nem feladatuk a csoport fegyelmezése, kísérése, az idegenvezetés és más, a programelemekhez nem tartozó egyéb szolgáltatás lebonyolítása!

Kirándulás helyszíne

5.570 Ft-tól

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140