3.390 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

Mi az a NERF csetepaté, azaz a hatlövetük háborúja?

Az 5 féle egymásra épülő játék kiváltja a résztvevőkből az önfeledt, fizikai aktivitást és a zsigereinkből eredő, legtöbbször láthatatlan, legbensőbb tulajdonságokat, reakciókat. A mindennapok sablonjait levetkőző játékosok viselkedésének tudatos megfigyelése igen sok, értékes információval szolgálhat. Az Egyének kreativitásának, küzdeni akarásának, csapattársaikhoz és persze az „ellenségeikhez” való viszonyulásának megismerése jó alapot, irányt adhat a közösség, a CSAPAT további ÉPÍTÉSÉHEZ. A játékot már 2.
osztályos kortól ajánljuk.


Pécsi Nerf Csetepaté programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

 Pécs, Várfal sétány vagy Balokány liget

Nerf csetepatéban játszható játékok:

 • Klasszikus nemesi párbaj:
  Mint a filmekben a sértett nemes urak. Egymásnak háttal, 5 lépés indul, fordul és…na jó, orvos nem
  kell!
 • Virtuóz nemesi párbaj:
  Itt egy találat nem elég, hat lehetőséged van. A párbajsegédre és az orvosra azért ne lőjj!
 • Banditák veszelytése:
  Mint a vadnyugaton a jók a rosszak ellen, egymással szemben állva csapatok közötti párbaj játék. Cél, mielőbb kilőni az ellenfelet.
 • Csata csetepaté:
  2 csapat, ismeretlen terep, fedezékek és persze itt is a lét a tét.
 • Öko-párbaj:
  A sebesültek, de még inkább a kilőtt lőszerek begyűjtése a csatamezőről. Aki többet gyűj 2 perc
  alatt, az többet is lőhet az utolsó mindent eldöntő és mindent szabad párbajban.

Részvételi díj a 2024-es évre:

Nerf csata:

 • 25 főig: 84.750 Ft/csoport
 • 26 főtől: 3.390 Ft/fő

Több program választása esetén (min. létszám 25 fizető fő):

 • Nerf csata és egy választható program: 4.980 Ft/fő
 • Nerf csata és két választható program: 7.470 Ft/fő
 • nerf csata és kickbike-os városnézés: 6.280 Ft/fő
 • Nerf csata és kickbike-os városnézés, valamint egy választható program: 8.770 Ft/fő

Lézerharc választása esetén a fenti ár + 500 Ft/fő összeggel emelkedik

Választható programok:

 • Vakfoci
 • Lézerharc
 • Élménylabor
 • Íjászok viadala
 • Buborékfoci

Programgazda-animátor díja: 16.000 Ft/csoport + 1.500 Ft kiszállási és üzemanyag költség
(a piaci árakhoz igazodva az üzemanyagdíj változhat)

Kedvezmény (minimum 25 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.


Egészítsd ki a buborékfocizást további élmény programokkal!

A program elején az íjászok képzést kapnak, hogyan is kell használni a szivacsvégű nyílvesszőket. Ezután 2 játékot lehet kipróbálni: derült(s)égből nyílzáporba majd a csapatok közötti íjászvíjásztusát. A játékörömöt a találatok fájdalommentessége és az arcot védő maszk is garantálják.

Lézerharc

A lézercsata ember-ember elleni “hadviselést” büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a „kilőtt” infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a „fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: Óriás beerpong, a Pálcapeca, a Létragolf, a Tenyértollas, a Rúd strikk és a frizbis “Dobd le-kapd el” csata.

 

Vakfoci

A “vakon focizás” élménye semmi eddig kipróbált szabadidős játékéhoz nem hasonlítható. Bekötött szemmel sokáig mozogni, tájékozódni, közlekedni egy látó embernek igencsak szokatlan, kihívást jelentő feladat. Hát ha még fociznunk és gólt rúgnunk is kell közben! Hogyan lehet ezt megoldani? Hát társunk, avatárunk segítsége mellett, bátorsággal, megfelelő önbizalommal, egyéb érzékszerveink fokozott használatával és persze a labdára való “odafigyeléssel”.

 

Kickbike-os városnézés

Ez egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben könnyedséggel és fiatalosan fedezhetünk fel bármilyen belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő egyéb helyeket, városrészeket, látványosságokat. A két kerék profi V-fék rendszere biztosítja a biztonságos megállást. Súlya mindössze 9 kg. A programot 4. osztályos kortól ajánljuk.

Buborékfoci

Ütközzetek, borítsatok büntetlenül és biztonságosan hatalmas buborékgömbök védelmét élvezve! A buborékfoci az egyik leglátványosabb, ezáltal egyben legnépszerűbb programunk.

Helyszín

Pécs

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

3.390 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264