Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás

Azonosító: 1432

Nagykőrös, Ceglédi Way 19
Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás
Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás
Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás
Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás
Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás
Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás
Térkép betöltése
Osztálykirándulás? Akkor irány Nagykőrös! Az ország szívében Arany János városa sok szeretettel várja az általános és középiskolás osztályokat. Számos lehetőséget biztosítunk a minőségi idő eltöltésére: lovaskocsikázás, múzeumi tárlatvezetés, Hagyományőrző Játékbirodalom, belvárosi idegenvezetés, templom- és toronylátogatás (62,5 m), orgonabemutató.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Beltéri
  • Fogyatékkal élöknek
  • Kulturális
  • Látnivaló
  • Sportos

Tájékoztató

Szabadon választható élményprogramok Nagykőrösön

 

LOVAS TAXI

Előre egyeztetett időpontban és helyszínen lovaskocsik várják a csoportot. Egy lovaskocsin 10 fő felnőtt vagy 15 fő gyermek fér el. Maximum 3 lovaskocsit tudunk biztosítani, amik egyszerre 30 fő felnőttet, vagy 45 fő gyereket képesek szállítani.

30.000 Ft / lovaskocsi

 

MÚZEUM

Lépten-Nyomon Arany Kincsek nyomában, interaktív tárlatvezetés a megújult Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjteményben, korhű ruhákba öltözött muzeológusok közreműködésével. A belépés a pedagógusoknak ingyenes!

Csoportos belépőjegy: 250 Ft / fő

Tárlatvezetés: 2500 Ft / csoport

 

HAGYOMÁNYŐRZŐ JÁTÉKBIRODALOM

Egyedi helyszínként ajánljuk áprilistól szeptemberig a múzeum udvarán található hagyományőrző játékbirodalmat! Az országban egyedüliként közel 40 db kézzel készített fajáték várja a gyerekeket 10 éves korig. A belépés a pedagógusoknak ingyenes!

Belépőjegy: 300 Ft/fő

 

ARANY-ÚT NAGYKŐRÖSÖN

Arany-út állomásai idegenvezetővel + Református Templom- és toronylátogatás. Rendkívüli toronylátogatás Pest megye legmagasabb épületében, avagy a diákok megismerkedhetnek a Nagykőrösi Református Templommal és több mint 62 méter magasból nézhetik meg a várost.

2 óra idegenvezetés: 10.000 Ft / csoport

Toronylátogatás: 5.000 Ft / csoport

 

ORGONABEMUTATÓ

Körülbelül negyedórás program keretében ismerhetik meg a nagykőrösi református templomot és orgonájának történetét, mely után orgonaművészünk játékát zárhatják örökre a szívükbe.

40.000 Ft / csoport

 

Igény esetén az osztálykirándulás 2, vagy több naposra is bővíthető!

 

További élményprogramok: https://www.elmenyeknagykoroson.hu/elmenyprogramok/

További programok a közelben

Lézerharc Kecskemét
3.690 Ft-tól

Lézerharc Kecskemét

Kecskemét, Hungary
Kevesen lehetnek, akik még ne bújtak volna bele legalább egy számítógépes játékhős virtuális bőrébe és ne lődöztek volna halomra ilyen-olyan játékszintű és garantáltan rossz kinézetű ellenségeket. Itt az ideje az igazi harcnak, bújj végre vissza a saját bőrödbe és ragadj a kezedbe lézer fegyvert. Mutasd meg társaidnak és legfőképpen ellenfeleidnek, hogy miből faragtak, az aritmetika galaktikus ködében elvesző bináris számrendszerből, vagy kemény fából. Próbáljátok ki a lézerharcot Kecskeméten!
Íjászok viadala
3.290 Ft-tól

Íjászok viadala Kecskemét

Kecskemét
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Falusi élménytábor, tanyasi napközi – szabadidő és foglalkozások természetes környezetben

Falusi élménytábor, tanyasi napközi – szabadidő és foglalkozások természetes környezetben

6041 Kerekegyháza, Kunpuszta 81.
A Rendek Ökogazdaság és Tanyamúzeum komplex élményt kínál, melynek során a gyermekek megismerhetik a tanyasi élet mindennapjait, az állattartás és a növénytermesztés részleteit. Páratlan élmény, érinthető közelségbe kerülni állatokkal és a természettel. Múltunk emlékeinek, szüleink, nagyszüleink világának megismerése, táborozás napközis vagy több napos, ott alvós programokkal.
Városfelfedező séta – kvízjáték Kecskemét
990 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Kecskemét

Kecskemét, Szabadság tér
Fedezzétek fel Kecskemét belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Buborékfoci Kecskemét
3.290 Ft-tól

Buborékfoci Kecskemét

Kecskemét
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
Soft-csúzlis kalandjáték Kecskemét
1.190 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Kecskemét

Kecskemét, Katona József Park, Vasútállomás
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Vakfoci Kecskemét
3.290 Ft-tól

Vakfoci Kecskemét

Kecskemét, Wakeboard Pálya
Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
Tőserdő – Élményekkel teli aktív kirándulások A – Z-ig

Tőserdő – Élményekkel teli aktív kirándulások A – Z-ig

Lakitelek - Tőserdő
Egy vagy több napos kirándulások élményekkel teli programokkal. Lehet benne vezetett nappali, éjszakai, túlélő túra, csapatépítő tréning, kincskeresés, csónakázás, vízi túra, paintball, Árpád-kori templomrom, időutazás, fürdő, footgolf, kulturális programok.
Cifrapalota

Cifrapalota

6000 Kecskemét, Rákóczi út 1.
A Márkus Géza által tervezett szecessziós stílusú Cifrapalota Kecskemét város egyik legfigyelemreméltóbb épülete. Képző- és iparművészeti, történeti, néprajzi, régészeti, helytörténeti kiállításoknak ad helyet. Pedagógusok figyelmébe ajánljuk folyamatosan megújuló múzeumpedagógiai kínálatunkat.
Élménylabor – interaktív játékok Kecskemét
3.290 Ft-tól

Élménylabor – interaktív játékok Kecskemét

Kecskemét
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: Óriás beerpong, Pálcapeca, Létragolf, Tenyértollas, Talpaló, Frizbikosár.
Sárkányhajózás Kecskemét
1.400 Ft-tól

Sárkányhajózás Kecskemét

Kecskemét, Benkó Zoltan Szabadidőközpont
Magyar, mennydörgő sárkányaink még nincsenek, de háborgó vízen is stabilan szárnyalók annál többen! Próbáljátok ki a sárkányhajózás csapatépítő élményét Kecskeméten!
Ismertető a Ráday Múzeumról

Ismertető a Ráday Múzeumról

6000 Kecskemét Kálvin tér 1.
A Kecskemét belvárosának szívében található Ráday Múzeumban református egyházművészeti, történeti, képzőművészeti, természettudományos és szabadtéri kiállítások várják az érdeklődőket.