890 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

A 2024-es évben a program nem elérhető!

Mi az a Múltfürkész kvízjáték ?

Hazánk több tucat híres építményéről, létesítményéről (múzeumok, templomok, várak, stb.) készítettünk helyszínrajzokat, melyeken bejelöltük azokat a tárgyakat, érdekességeket, alkotásokat, amik mellett ezidáig a diákok elrohantak. Ezekhez rövid, informatív tartalmakat és érdekes kvízkérdéseket írtunk. A játékot 5-8. osztályos tanulóknak, vagy több kísérővel érkező kisebbeknek, illetve nagyon „kényelmes” nagyobbaknak is ajánljuk. Múltfürkész programjaink legfőbb értéke a játszva tanulás mellett az, hogy megszünteti a diákok múzeumokon és más látványosságainkon való érdektelen átrohanását.

Programunk menete

Programgazda-animátorunk az osztályt 2-3 fős csapatokra bontja, kiosztja a szükséges térképes feladatlapokat, valamint egy válaszadáshoz szükséges, lekaparható festékkel eltakart megoldókulcsot. A térképen bejelölt útvonalon pontok szerepelnek, melyekhez egy-egy informatív kvízkérdés tartozik. A csapatoknak önállóan kell megtalálniuk a pontokat, majd kitalálniuk a helyes válaszokat a kérdésekre. A program során az a csapat nyer, amelyik a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

Múltfürkész programunk előnye

  • garantáltan végig vezeti a játékosokat az érdekes látnivalókon
  • teljes kikapcsolódást biztosít
  • edzettséget nem igényel
  • egyszerre akár 60 fő is játszhatja
  • életkori sajátosságoknak jobban megfelelve tárlatvezetést is helyettesíthet
  • beltéri program, esős időben is végezhető


Múltfürkész programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Start/Cél helyszín:

Gyulai Vár (Gyula, Várkert 1.) bejárata

Múltfürkész elemei:

Feladatlap térképpel
Lekaparható festékkel eltakart megoldókulcs

További információk:

A foglalkozást programgazda-animátor vezeti.
2-3 fős csoportok játszhatják
A csoportok az idővel nem versenyeznek, de az animátor által megadott határidőre vissza kell érniük az indulási ponthoz.
Az osztály számára a részvételről emléklapot állítunk ki.

Példa egy Múltfürkész kérdésre:

Miről kapta a tűzikutya a nevét?

  • a kinézetéről és a formájáról
  • egy tűzhalálra ítélt legendás kutyáról
  • a készítőjéről

 

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

890 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264