0 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

Mini Magyarország makettpark Szarvason

A történelmi Magyarország mértani közepén, az ország legnagyobb Arborétumában található Mini Magyarország makettpark hazánk, Erdély, Felvidék és Kárpátalja történelmét, hagyományait, építészeti nevezetességeit mutatja be. A park 2017-ben Kárpátalja nevezetességeivel és büszkeségeivel bővült, így már akár Huszt váráig, vagy akár a Munkácsi várig is elkalandozhatunk, miközben több száz év történelmi hagyománya, építészete és neves eseményei elevenednek meg a szemünk előtt.

A több mint félszáz épített csoda minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a Mini Magyarország makettparkban, az ország egyetlen interaktív makettparkjában mely diákok és pedagógusok számára egyaránt kötelező program rendhagyó tanórákhoz, kihelyezett tanítási napokhoz, egy vagy többnapos osztálykirándulásokhoz egyaránt. Több mint 600 méternyi mini vasúti sínen, alagutakon, hidakon, viadukton átkelő mini mozdonyok – melyeket a látogatók indíthatnak gombnyomással – és a mini Balatonon, illetve a mini Dunán ringatózó hajó és vitorlás makettek mellett közel 100 építészetéről, történelméről, földrajzi elhelyezkedéséről híres épület, kastély, templom, vár, állomásépület rejt mozgó vagy hangzó meglepetést!

Kérje bemutatkozó anyagunkat postai úton a honlapunkon található linken keresztül! További információ: www.minimagyarorszag.hu e-mail: [email protected] https://www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas/

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

0 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

66/312-344