Tájékoztató

Mi az a Kickbike ?

Ez egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Első és hátsó profi fékrendszere biztosítja a biztonságos megállást. Súlya mindössze 9 kg. A programot 2. osztályos kortól ajánljuk.


Kickbike-os programunk előnyei:

  • Gyors és könnyed haladás megállókkal
  • Tapasztalt túravezetőt biztosítunk, aki a látnivalókat is bemutatja
  • A legbiztonságosabb, idegenvezetőkkel egyeztetett útvonalon haladnak csoportjaink

 

Szegedi Kickbike-os program leírása:

Időtartam:

2,5 óra

Start/Cél:

Szeged, MAHART Tiszayacht kikötő melletti parkoló

Néhány látnivaló sorrendben:

Bertalan híd (Újhíd), Erzsébet liget, Torontál téri templom és díszkút, Belvárosi híd, Móra Ferenc Múzeum, Tiszavirágok szobor, Árvízi emlékmű, Hősök kapuja, Aradi vértanúk tere, Dóm tér, Arcképcsarnok, Fogadalmi templom, Dömötör torony,  Dugonics tér, Kárász utca, Reök-palota, Klauzál tér, Széchenyi tér, Városháza, Nemzeti Színház, Dankó Pista szobor, Pick Szalámi Múzeum

További információk

A kickbike-ozás közben Újszegedet és a régi kulturális, szegedi belvárost is megismerhetik a résztvevők. Az útvonal során a természet és az urbanizáció, a modern és a régi váltja egymást.
Egészítsd ki a Kickbike-ozást további élményprogramokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Buborékfocizó diákok

Íjászok viadala

Próbáljátok ki a felejthetetlen élményekre éhezők játékát. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

ijaszok-viadala