3.790 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk


Mi az a kickbike?

Ez egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig „elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Első és hátsó profi fékrendszere biztosítja a biztonságos megállást. Súlya mindössze 9 kg. A programot 2. osztályos kortól ajánljuk.


Kickbike-os programunk előnyei:

 • Gyors és könnyed haladás megállókkal
 • Tapasztalt túravezetőt biztosítunk, aki a látnivalókat is bemutatja
 • A legbiztonságosabb, idegenvezetőkkel egyeztetett útvonalon haladnak csoportjaink

Siófoki kickbike-os program leírása:

Időtartam:

2,5-3 óra

Start/Cél:

Siófok, Aranypart Kemping vagy Siófok vasútállomás

Útvonal:

Aranypart kemping – Szent László utca – Tátra utca, Batthyányi utca, Kinizsi Pál utca, Fő utca, Millenium Park, Kálmán Imre sétány, Siófoki Víztorony – Főtér, Krúdy Sétány – Siópart, Móló, Petőfi stny, Beszédes stny, Szent László út, Aranypart kemping

További információk

Siófok a dél-balatoni régió keleti szegletének méltán népszerű, szezoni buliktól hangos üdülővárosa, a somogyi táj jellegzetes találkozása a vízparti élővilággal. A résztvevők a betontenger hullámain lovagolva vehetik szemügyre a település épített jellegzetességeit, emlékhelyeit, míg a betonmólók, a sétányok közé ékelődött zöld szigetek, a grandiózus zsilipek és a balatoni hajózás kikötőbirodalma is megannyi izgalommal kecsegtet!

‘Gördülő túránk’ kiindulási pontja a Jókai park, mely nevében őrzi a nagy magyar mesemondó emlékét, s aki többek között egy balatoni hajós utazás élményeiből merített ihletet nagyszabású regényéhez, az Aranyemberhez. A Tátra utcától nagyjainkról keresztelt aszfaltösvényeken, egészen a Batthyány utcáig, majd a Kinizsi Pál utca után a Millenium parkig, innen pedig a Kálmán Imre sétányig izzítjuk az abroncsokat, mígnem a Kálmány Imre sétányra érünk.

Megállunk a híres siófoki víztoronynál is, mely a város főterén, nagyjából 41,5 méter magasba csúcsosodik. Az épületet 1912-ben Gergely Jenő és Gut Árpád tervezte azzal a céllal, hogy korszerűsítsék a vármegye ivóvíz- és szennyvízhálózatát. 2010 és 2012 között a főtér megújulásával új pompájában, vízpára helyett ‘kávégőzzel’ várja a betérő látogatókat.

Pattanjatok a bringarollerekre és érezzétek jól magatokat!


Részvételi díj a 2024-es évre

Legalább 29 fizető fő esetén:

 • Kickbike-os városnézés: 3.790 Ft/fő

Legalább 25 fizető fő esetén:

 • Kickbike-os városnézés és egy választható program: 6.280 Ft/fő
 • Kickbike-os városnézés és két választható program: 8.770 Ft/fő

Lézerharc választása esetén a fenti árak 500 Ft/fő összeggel emelkednek.

Választható programok:

 • Íjászok viadala
 • Vakfoci
 • Lézerharc
 • Buborékfoci
 • Élménylabor

Programgazda-animátor díja: 16.000 Ft/csoport (igénylése kötelező) + 6.500 Ft/csoport kiszállás, üzemanyagdíj
(a piaci árakhoz igazodva az üzemanyagdíj változhat)

Kedvezmény (minimum 29 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.


Egészítsd ki a kickbike-ozást további élményprogramokkal!

Íjászok viadala

Próbáljátok ki a felejthetetlen élményekre éhezők játékát. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, „szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a “kilőtt”  infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a “fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a  bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló  együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak:  lézerpuskás “Agyagróka lövészet”,  óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis “Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís “doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás

Helyszín

Balaton
Siófok

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

3.790 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264