3.390 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk


Mi az Íjászok viadala?

A foglalkozás elején a kezdő íjászok képzést kapnak az íj és nyílvessző használatáról, a céltábla eltalálásának mikéntjéről. A védő arcmaszkok felhelyezése után már csapat küzd csapat ellen. Egymással szemben állva, vezényszóra adnak le sortüzeket. A harmadik szakaszban már behatárolt pályán, fedezékeket használva, mozgásból küzdenek egymás ellen a csapatok. Az utolsó játék egy igazi harci helyzetet, egy várostromot szimulál védőkkel és támadókkal. A programot már 1. osztályos kortól ajánljuk,  mivel több „erősségben” rendelkezünk íjakkal. Az alsó tagozatos osztályokat kérnénk, hogy jelezzék az életkort ügyintézőinknek. Az íjászok viadaláról videót IDE kattintva nézhetsz meg.


Íjászok viadala programunk előnye

 • a kimondottan erre a játékra tervezett eszközök minősége miatt nincs a játékból kifolyólag sérülési lehetőség
 • minden játékos fejet teljes mértékben védő arcmaszkot kap a játékhoz
 • a program egy egész életre szóló hobbivá emelheti az íjazást
 • egy-egy játék 4-7 percig tart, ami után a csapatok, játékosok váltják egymást, így alacsony edzettségűek is élvezik a versengéseket
 • egyszerre akár 18 íjász is vetélkedhet, tehát akár egy 36 fős osztályt is nagy intenzitással le tud kötni a program
 • az osztály legerősebb tanulója is legyőzhető, akár a leggyengébb által is. Ez által kisebb, önbizalom növelő csodákat is megélhetnek a játékosok.

Balatonföldvári Íjászok viadala leírása:

Időtartam:

1 óra

Helyszín:

Balatonföldvár

Játéktípusok a program során:

Íjászpróba: Alapoktatás után a vezető íjász jelére 5 – 8 – 10 méterre lévő céltáblára lőnek ki 3-3-3 vesszőt. A cél, minél több célhenger kilövése a céltáblából. Derült(s)égből nyílzáporba: Két íjászcsapat maszkban egymással szemben, 18 méteres távolságban, 3-3 db vesszővel. A vezető íjász jelére egyszerre lő egyik, majd másik csapat a mozdulatlanul szemben állókra. Számolják a találatokat. Ez megismétlődik 14, majd 10 méterről is. Az összességében több találatot elérő csapat nyer. Íjásztusa: Két csapat egymással szemben, fedezékek mögött, közöttük a senki földje, rajta egy-egy védeni való céltáblával. A cél a fedezék mögül kibújva kilőni az óvatlan ellenfelet, egyben védve a saját életünket. A nagyobb számban pályán maradó csapat nyeri meg a csatát. A magyarok nyilaitól – várostrom: A vár 5×5 méter alapterületű. A várfalat 4 db fedezék és  4 db céltábla adja. A várfal körül 4 m széles várárok, senki földje. A 8 fő várvédő íjász feladata önmaguk és a 4 db céltábla közepén lévő célkorong védelme, illetve a 8 fő állandó mozgásban lévő támadó íjász kilövése. A támadók nyernek, ha kilövik a védőket, vagy kilövik a 4 db célkorongot.

További információk

A foglalkozást animátor vezeti.


Egészítsd ki az Íjászok viadalát további élményprogramokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a “kilőtt” infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a “fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: lézerpuskás “Agyagróka lövészet”, óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis “Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís “doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás.

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.


Részvételi díj a 2024-es évre:

Íjászok viadala:

 • 25 főig: 84.750 Ft/csoport
 • 26 főtől: 3.390 Ft/fő

Több program választása esetén (min. létszám 25 fizető fő):

 • Íjászok viadala és egy választható program: 4.980 Ft/fő
 • Íjászok viadala és két választható program: 7.470 Ft/fő

Lézerharc választása esetén a fenti ár + 500 Ft/fő összeggel emelkedik

Választható programok:

 • Vakfoci
 • Lézerharc
 • Élménylabor
 • Buborékfoci

Programgazda-animátor díja: 16.000 Ft/csoport + 7.500 Ft/csoport kiszállás, üzemanyagdíj
(a piaci árakhoz igazodva az üzemanyagdíj változhat)

Kedvezmény (minimum 25 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

3.390 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264