3.390 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

Aktív Iskola utalvánnyal is rendelhető! Az osztálykirándulás.hu az Aktív Iskola Program hivatalos partnere.


Mi az az Élménylabor ?
2019-es évre egy teljesen új csapatépítő játékrendszert dolgoztunk ki. Jellemző rá az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, ugyanakkor az egyszerű nagyszerűség és az azonnali egyéni és közösségi élményhez jutás. Eredeti, mint a Óriás beerpong, a Pálcapeca, a Létragolf, a Tenyértollas és a Talpaló. Ugyanakkor egyszerű és nagyszerű, mint a frizbis „Dobd le-kapd el” csata. Az azonnali élményhez jutást, az együttes élményszerzést pedig a 4 fős, kis létszámú csapatokra épülő, forgószínpad szerű, gyors forgású játékrendszer is nagymértékben biztosítja.


Élménylabor programunk előnye

 • a sérülés lehetősége szinte a nullával egyenlő
 • átlagos ügyességűek és alacsony edzettségűek is élvezik a játékokat
 • akár 48 fő is játszhat egyszerre
 • az osztály legerősebb, legügyesebb, legokosabb tanulója is legyőzhető, akár a legkisebb önbizalmú tanuló által is. Tehát bárkinek lehetősége van sikerélményt átélni.

Budapesti élménylabor programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

Budapest, Vérmező. Kiszállási lehetőséggel Budapest 50 km-es körzetében.

Csapatszám:

8 db 3-6 fős csapat

Játékrendszer:

A 3-6 fős csapatok 2 játékszakaszban, 2 × 4 játékelemnél küzdenek egymás ellen. Játékelemenként váltakoznak a csapatok ellenfelei.

2 játékszakaszból áll a program, melyek a következő játékelemeket tartalmazzák:
  – Óriás beerpong
  – Pálcapeca
  – Létragolf
  – Tenyértollas
  – Talpaló
  – Frizbikosár

További információk

A foglalkozást programgazda – animátor vezeti. A program végén Ő értékeli a csapatokat és oklevelet állít ki az osztálynak. A program megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is. Kiszállási lehetőség más településekre is.

 


Részvételi díj a 2024-es évre:

Élménylabor:

 • 25 főig: 84.750 Ft/csoport
 • 26 főtől: 3.390 Ft/fő

Több program választása esetén (min. létszám 25 fizető fő):

 • Élménylabor és egy választható program: 4.980 Ft/fő
 • Élménylabor és két választható program: 7.470 Ft/fő

Lézerharc választása esetén a fenti ár + 500 Ft/fő összeggel emelkedik

Választható programok:

 • Íjászok viadala
 • Lézerharc
 • Vakfoci
 • Buborékfoci

Programgazda-animátor díja: 16.000 Ft/csoport + 7.500 Ft/csoport kiszállás, üzemanyagdíj
(a piaci árakhoz igazodva az üzemanyagdíj változhat)

Kedvezmény (minimum 25 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.


Egészítsd ki az élménylabort további programokkal!

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a „kilőtt”  infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a „fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a  bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Buborékfoci 

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, „szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben!  Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom,  bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

Helyszín

Budapest

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

3.390 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264