0 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

Üdvözöljük a Cifrapalota oldalán!

A Márkus Géza által tervezett szecessziós stílusú Cifrapalota Kecskemét város egyik legfigyelemreméltóbb épülete. A Cifrapalota már önmagában is látványosság, homlokzatán túl érdemes megcsodálni a Pávás termet és az épület belső udvarát, melyek nagyban hozzásegítenek a Cifrapalota különleges atmoszférájának megteremtésében.

A Cifrapalota jelenleg a Kecskeméti Katona József Múzeum kiállítóhelyeként funkcionál, az állandó és időszaki tárlatok mellett tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató programokkal várjuk a látogatókat.

 

Múzeumpedagógiai kínálatunk:

Általános iskola- 4-14 éves korig

Küldetésünk, hogy megismertessük a gyermekekkel, diákokkal a helyi paraszti és polgári kultúra tárgyi és szellemi örökségét, történelmi múltját, a kecskeméti művésztelep alkotóinak remekeit, színvonalas, élvezetes tárlatvezetések, előadások, valamint színes, motiváló, kreativitást fejlesztő gyermekfoglalkozások és közösségi programok keretében.

Középiskola- 13-18 éves korig

A Cifrapalota kamaszoknak szóló múzeumi alkalmai a rendhagyó ismeretterjesztésre vagy a szórakoztató foglalkozásokra épülnek. Rendszerint interaktív előadásokkal és tárlatvezetésekkel várjuk a diákokat, melyeknek fontos szerepe a játék, legyen szó vetélkedőről, villámkérdésekről, szituációs feladatokról és számtalan más tevékenységről. Minden kiállításból a legizgalmasabb szeletet választjuk ki és dolgozzuk fel, így gyakori témánk az öltözködés, életmód, étkezés, fegyverkezés. Nagy hangsúlyt fektetünk az alkotásra is, gyakran festünk vagy készítünk újra felhasználható anyagokból különféle tárgyakat, kipróbálunk különböző eljárásokat.

 

Nyitvatartás

Keddtől vasárnapig: 10.00–17.00 között

Árak

Felnőtt: 1 200 Ft (Igazolás felmutatásával pedagógusoknak ingyenes a belépés)
Diák jegy (26 éves korig): 600 Ft
Fotó- és videó jegy 500 Ft (/csoport)
Műhelyfoglalkozások : 450 Ft

Kecskeméti diákcsoportok számára a múzeumi belépés ingyenes.

Tárlatvezetés

Tárlatvezetéseket egyéni és csoportos látogatók számára kizárólag előre egyeztetett időpontban, nyitvatartási időben tudunk biztosítani.

A tárlatvezetés díja: 2 000 Ft /csoport

Információ, bejelentkezés:
Telefon: +36 76 480 776,
E-mail: [email protected]

Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat!

Helyszín

Kecskemét

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

0 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+36202575019, +36 76 480776, +36303647821