Szállás részletei

 

Szálláshely típusa

Hostel, Kemping

Befogadóképessége

120 fő

Szobák

 

 • Velence Ház (50 fő)
  Az épületben 3 db 12 fős szoba (emeletes ágyak), 1 db 10 ágyas (emeletes ágyak) és 2 db 2 szimpla ágyas szoba található. Az épületnek saját vizesblokkja (közös zuhanyzó, mosdó) van.
 • Parti Ház (40 fő)
  Az épületben összesen 6 db szoba található.
  2 db 5 ágyas szoba (emeletes ágyak + 1 szimpla ágy).
  1 db 12 ágyas szoba (emeletes ágyak + 2 szimpla ágy).
  1 db 13 ágyas szoba (emeletes ágyak + 1 szimpla ágy).
  1 db 3 ágyas (női) tanári szoba (emeletes ágyak + 1 szimpla ágy) és 1 db 2 ágyas (férfi) tanári szoba.
  A Parti Ház egy közösségi térrel rendelkezik. A közösségi tér számos szórakozási lehetőséget biztosít a vendégek számára: póker/kocka dobó asztal, csocsó, rex asztal, léghoki, darts.
  A háznak saját vizesblokkja (közös zuhanyzó, mosdó) van.
 • Faház (24 + 6 fő)
  Összesen 6 db faház található a szálláshelyen, melyek egymás mellett helyezkednek el. A házakban 2-2 db emeletes ágy található. Tisztálkodásra a kemping területén található közös vizesblokkban van lehetőség. A faházak mögötti "kőbungikban" került kialakításra (3 x 2 fő) a kísérők szálláshelye.

Szolgáltatások

Póker asztal (10 személyes)
Csocsó
Darts
Rex asztal
Saját, fürdésre alkalmas partszakasz
Büfé
Sportolási lehetőségek
Játszótér
Óriáscsúszda

Egyéb információk

Szálláshelyünk, melynek partszakasza több mint 500 méter, közvetlenül a vízparton, 8 hektár nagyságú területen helyezkedik el. Strandolásra, sportolásra, horgászatra kiválóan alkalmas. A hatalmas füves, parkos terület kitűnő helyszíne a kosárlabdázásnak, a focizásnak, úszásnak, vízilabdázásnak. A gyerekek szórakozását a tóból leválasztott sekély vizű öböl, a homokozók és a fából készült játszóterek, illetve a fizetős óriáscsúszda szolgálják.

A kijelölt tűzrakóhelyek alkalmasak az esti bográcsozásra, de a kényelemre vágyók a területen található éttermekben, büfékben csillapíthatják éhségüket.

A nappali strandolás biztonságáról képzett vízimentők, míg vendégeink éjszakai nyugalmáról biztonsági szolgálat és elsősegélynyújtók gondoskodnak.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.