Szállás részletei

 

Szálláshely típusa

Hostel, Kemping

Befogadóképessége

40 fő

Szobák

 

  • Velence Ház (40 fő)
    Az épületben 3 db 12 fős szoba (emeletes ágyak), és 2 db 2 szimpla ágyas szoba található. Az épületnek saját vizesblokkja (közös zuhanyzó, mosdó) van.

Szolgáltatások

Csocsó
Saját, fürdésre alkalmas partszakasz - a Népegészségügyi hivatal engedélyében meghatározott időszakban (általában 06.01. - 08.30.)
Büfé
Sportolási lehetőségek

Egyéb információk

Szálláshelyünk, melynek partszakasza több mint 500 méter, közvetlenül a vízparton, 8 hektár nagyságú területen helyezkedik el. Strandolásra, sportolásra, horgászatra kiválóan alkalmas. A hatalmas füves, parkos terület kitűnő helyszíne a kosárlabdázásnak, a focizásnak, úszásnak, vízilabdázásnak. A gyerekek szórakozását a tóból leválasztott sekély vizű öböl szolgálja.

A kijelölt tűzrakóhelyek alkalmasak az esti bográcsozásra, de a kényelemre vágyók a területen található éttermekben, büfékben csillapíthatják éhségüket.

A nappali strandolás biztonságáról a strand nyitvatartási idejében képzett vízimentők, míg vendégeink éjszakai nyugalmáról biztonsági szolgálat és elsősegélynyújtók gondoskodnak.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.