6.500 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

Az agárdi Hostel mindössze 1-2 perc sétányira található a parttól. A távolsági busz megállóhelye 400 méterre, míg az Agárd vonatállomás 1300 méter távolságra van a szálláshelytől. Rengeteg szórakozási lehetőség nyújt a Hostel és területe az ide látogatók számára. Beltéri és kültéri játékok is egyaránt színesítik a megszálló csoportok itt töltött idejét. 

Szálláshely típusa

Hostel, Kemping


Befogadóképessége

40 fő


Szobák

  • Velence Ház (40 fő)
    Az épületben 3 db 12 fős szoba (emeletes ágyak), és 2 db 2 szimpla ágyas szoba található. Az épületnek saját vizesblokkja (közös zuhanyzó, mosdó) van.

Szolgáltatások

Csocsó
Saját, fürdésre alkalmas partszakasz – a Népegészségügyi hivatal engedélyében meghatározott időszakban (általában 06.01. – 08.30.)
Büfé
Sportolási lehetőségek


Egyéb információk

Szálláshelyünk, melynek partszakasza több mint 500 méter, közvetlenül a vízparton, 8 hektár nagyságú területen helyezkedik el. Strandolásra, sportolásra, horgászatra kiválóan alkalmas. A hatalmas füves, parkos terület kitűnő helyszíne a kosárlabdázásnak, a focizásnak, úszásnak, vízilabdázásnak. A gyerekek szórakozását a tóból leválasztott sekély vizű öböl szolgálja.

A kijelölt tűzrakóhelyek alkalmasak az esti bográcsozásra, de a kényelemre vágyók a területen található éttermekben, büfékben csillapíthatják éhségüket.

A nappali strandolás biztonságáról a strand nyitvatartási idejében képzett vízimentők, míg vendégeink éjszakai nyugalmáról biztonsági szolgálat és elsősegélynyújtók gondoskodnak.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok) részére – ágyneművel:

Szállás ellátás nélkül 18 év alattiaknak: 6.500 Ft/fő/éj

Szállás ellátás nélkül 18 év felettieknek: 9.000 Ft/fő/éj

Szoba minimum foglalási értéke (kisebb szobák esetén): 27.000 Ft/szoba/éj

 

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 430 Ft/fő/éj (18 és 70 év közöttiekre vonatkozik!

Helyszín

Velencei-tó

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 10%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 40%-ot kell fizetni a szállásadónak a vele egyeztetett módon 10 munkanapon belül. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

A szállás 30 nappal érkezés előtt lemondható, de a befizetett előleg nem kerül visszafizetésre. 10%-os létszámmódosítást érkezés előtt 2 nappal elfogad a szállásadó kötbérmentesen. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni (fax, e-mail).
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!