Szállás részletei

 Szálláshely típusa

Kemping és Ifjúsági Tábor

Befogadóképessége

54 fő (+1 fővel pótágyazható)

Szobák

A táborhely közös használatú konyhával rendelkezik, ami teljesen felszerelt minden szükséges konyhai eszközzel. Több hűtő is található itt. A táborhelyen belül kiépített bográcshely is van.

- 4 db 7 személyes faház (3 db emeletes ágy és 1 db egyszemélyes ágy), faházanként

privát fürdőszobával,

- 1 db 5 személyes szoba (2 db emeletes ágy és 1 db egyszemélyes ágy), privát

fürdőszobával.

- 2 db 6 személyes szoba (3-3 db emeletes ágy), közös folyosóról nyíló

fürdőszobával

- 1 db 5 személyes szoba (1 db franciaágy, 2 db egyszemélyes ágy, 1 db kényelmes

pótágy)

- 1 db 3 személyes szoba (1 db franciaágy, 1 db egyszemélyes ágy)

- 1 db 2 személyes szoba (1 db franciaágy)

Étkezés

Saját üzemeltetésű konyhával rendelkezünk, ez nem étteremként funkcionál, így csak akkor tudunk ételt biztosítani, ha előre egyeztetve volt. Ez esetben akár teljes ellátás is kérhető, bőséges és finom házi jellegű ételekkel, akár szatmári tájjellegű ízekkel, frissen, a saját kemencénkben készült finomságokkal.
Amennyiben nem kér a csoport ellátást, lehetőség van használni a tábor konyháját.

A tábor saját büféjében pedig üdítőket, rágcsálnivalókat, jégkrémet lehet vásárolni.

Fűtés

A szálláshely fűthető (+1.000 Ft/fő/nap díj ellenében)

Szolgáltatások

Kerékpár bérlés
Kenu bérlés
Fedett terasz
Büfé
Terem projektorral
Zárt parkoló
Bográcshely, minden eszközzel
Szalonnasütési lehetőség
Felszerelt konyha
Football pálya
Röpi háló
Csocsó
Biliárd
Trambulin
Darts
Ping-pong
Társasjátékok
Fedett sakkasztal
Labdák, hullahopp, tollas, egyéb kültéri játékok
Hintaágy

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Kerékpártúra kiépített kerékpárúton, de mégis a természetben.
Kenutúra.
Környező településeken jó programlehetőségek, körtúra formájában, amihez szintén tudunk minimális díj ellenében autóbuszt biztosítani:
Körtúra: Túristvándi – Szatmárcseke – Nagyar – Kisar
Túristvándi – országszerte ismert vízimalom (A műemlék, még működőképes vízimalom ma múzeumként funkcionál és egész évben látogatható.)
Szatmárcseke (A Himnusz jubileumának alkalmából érdemes ellátogatni ide, haláláig ittélt Kölcsey Ferenc; itt fejezte be a Himnuszt 1823. január 22-én. A Kölcsey-kúria helyén álló Művelődési Házban emlékszobát rendeztek be a tiszteletére.)

A településen nagy hagyománya van a hagyományos, üstben főzött szilvalekvár készítésének, érdemes kóstolót beszerezni belőle. 🙂

Nagyar – Luby kastély + A rózsák kertje (A programjuk tárlat vezetéssel kezdődne.
Nagyszerű szabadulószoba van, (5 fős csoportokban), a kérdések megfejtésével tudják a kiszabaduláshoz szükséges kulcsot megtalálni. Ezután 22 perces kisfilmvetítés következik
(Kéry Péter - Petőfi Szatmárban)
Kisar- kilátó
Közelben található a Fallóskúti Szent Forrás és zarándokhely, a piszkéstetői Csillagvizsgáló, a Vöröskő Kilátó, a Galyatetői kilátó, a mátraszentistváni Sípark, ahol nyáron is előfordulnak programok, vagy a mátraházai Kalandpark.

A vendégház a faluban található, az erdőtől 2 perc sétára. A faluban van focipálya, játszótér, tájház, ásványház, állatsimogató, kisbolt. Rendszeresen tartanak itt falunapokat, és szabadtéri színházi előadásokat.

Egyéb információk

 Van egy fedett, zárt étkező, amiből nyílik egy nagy fedett terasz, asztalokkal, padokkal. Itt található egy biliárd és egy csocsó asztal.

Kiépített bográcshelyünk van, minden szükséges felszereléssel. Szalonnasütési lehetőség is van, nyársakat is tudunk adni.

Nagy zárt zöldfelülettel rendelkezünk, footballhoz, röpihez is elegendő és ideális a hely. Ezeken felül van ping-pong asztal, trambulin, sakkasztal, tollas, valamint sok egyéb kültéri játék és társasjáték.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.