0 (0 Reviews)
1.100 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
Duration

Cancellation

No Cancel

Group Size

1 person

Languages

___

Kirándulás információk

Választható programok a 2020-as évben (diákcsoportok részére):

  • A Sümegi Vár és a Várban lévő kiállítások, továbbá lovarda, állatsimogató megtekintése. (A Vár nyitva tartása: minden nap 09:00-17:00 óráig.)
  • Középkori lovagi torna bemutató: lovas-gyalogos párviadalok, középkori fegyverbemutató, a lovagkor története.
  • Háromfogásos középkori ebéd: leves, sült csirkecomb, köret, savanyúság, meggyes pite, szörp és szódavíz.
  • Szállás háromcsillagos, zuhanyzós, két-háromágyas szobákban, kontinentális reggelivel.

 

Az 1 napos programnak van 2 és 3 napos verziója is, melyekről a következő linkekre kattintva bővebb információkat olvashat:

További információk

Válasszon az alábbi programelemek közül!

Programelem Ár Megrendelés
1. A Sümegi Vár és a Várban lévő kiállítások, továbbá lovarda, állatsimogató megtekintése. (A Vár nyitva tartása: minden nap 09:00-17:00 óráig.)  Program ára:
1.100 Ft/fő
A megrendelésnél 100 Ft/fő összeget kell befizetni
3 munkanapon belül.
2. Középkori lovagi torna bemutató: lovas-gyalogos párviadalok, középkori fegyverbemutató, a lovagkor története.  Program ára:
2.200 Ft/fő
A megrendelésnél 200 Ft/fő összeget kell befizetni
3 munkanapon belül.
3. Háromfogásos középkori ebéd: leves, sült csirkecomb, köret, savanyúság, meggyes pite, szörp és szódavíz.  Ebéd ára:
2.750 Ft/fő
A megrendelésnél 250 Ft/fő összeget kell befizetni
3 munkanapon belül.

Egyéb költségek, melyeket a részvételi díj nem tartalmaz:

  • Az ide- és hazautazás költségét az osztály maga szervezi
  • Fakultatív programok költsége

Idegenvezetés a Várban  (magyar, német és angol nyelven)
Pónilovaglás
Íjászat
Középkori hajítófegyverek (hajítócsillag, hajítóbárd) kirpóbálása
TÖRTÉNELMI LOVASJÁTÉKOK bemutató
Középkori diáklakoma
Történelmi Élménypark- középkori játszótér használata

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a kiválasztott programelemekhez kapcsolódó összegeket kell befizetni 3 munkanapon belül. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni. A megadott határidőig történő be nem fizetés esetén Utazási Irodánk törölheti a megrendelést.

A programok és az étkezés érkezés előtt 48 órával mondhatók le kötbérmentesen. Egyéb estekben a programgazdával kell egyeztetni. A szállás lemondása az érkezést megelőző 45. napig lehetséges kötbérmentesen. Ha 45-21 nap között történik a lemondás, a kötbér mértéke a fennmaradó szállásdíj 30%-a, 21-7 nap között 60%-a, 7 napon belüli lemondás esetén 90%-a. Az étkezések és programok módosítása vagy lemondása a szolgáltatás igénybevételét megelőző 24. óráig lehetséges kötbérmentesen. Ha 24 órán belül történik a lemondás vagy a módosítás, úgy kötbért kell fizetni, melynek mértékét a programgazdával kell egyeztetni.

A csoportok helyszínre való érkezése, valamint az eszközök foglaltsága miatt az időrend változhat. Irodánk fenntartja a jogot a programelemek sorrendjének rugalmas változtatására, valamint a kedvező ár fenntartása és a kihelyezett eszközkészlet(ek) kihasználása érdekében akár több csoport azonos időben történő fogadására, foglalkoztatására. A maximális létszámot a helyszín sajátosságai, illetve a kihelyezett eszközök mennyisége és a programelem sikeres lebonyolíthatósága határozza meg. Amennyiben több csoportnak tartunk egyszerre foglalkozást, akkor az azonos korosztályúak egymás ellen is küzdhetnek a csapatépítő játékoknál, illetve párhuzamosan indíthatók a turista kvízjátékainknál a különböző korosztályok felváltva, vagy ha megoldható, egyszerre, de elkülönített módon, területen kerülnek foglalkoztatásra. Programgazda-animátoraink nagyon segítőkészek, de nem feladatuk a csoport fegyelmezése, kísérése, az idegenvezetés és más, a programelemekhez nem tartozó egyéb szolgáltatás lebonyolítása!

Kirándulás helyszíne

1.100 Ft-tól

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140