Jelentkezz életed legjobb nyári munkájára most! 

Utazó animátorokat (csoportvezetőket) keresünk a velencei-tavi csapatunkba, akik májustól koordinálják az Osztálykirándulás.hu élményprogramjait országszerte.

Ki az az animátor?

Jelentése: az animátor az a személy, aki bizonyos közösség vagy csoport tevékenységének tudatos irányítását, ösztönzését végzi, a kezdeményezések kibontakozását segíti. Szervező, bátorító személy egy bizonyos közösségben, csapatban. 

Az Osztálykirándulás.hu-nál: nálunk az utazó animátorok koordinálják az osztálykiránduló csoportoknak szervezett élménydús programokat országszerte. 

Kik vagyunk mi (Oszálykirándulás.hu)?

Mi vagyunk az Osztálykirándulás.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény-osztálykirándulások szervezésével. Ahogy a videóban is láthatod, animátor (csoportvezető) kollégáink kerékpárokkal, sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat. Ezen programok levezénylésében számítunk Rád. Célunk a hagyományos múzeumi látogatások helyett az igazi élményszerzés, közösségkovácsolás.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben több mint 75.000 diák, pihenni, kikapcsolódni vágyó távozott mosolygó elégedettséggel foglalkozásainkról. 

Kinek ajánlott az animátor munka?

Aki még nyár előtt szeretne pénzt keresni

Nyaralásra gyűjtesz? Tervezed, hogy fejest ugrasz a fesztiválszezonba? Egy kiváló lehetőséget kínálunk neked arra, hogy megkeresd a nyárra valót, hiszen májustól egészen akár június közepéig dolgozhatsz velünk.

Egyetemistáknak

Kevés vizsgád lesz? Netán időben letudtad őket és nem tudsz mit kezdeni a hirtelen jött szabadidővel? Egy kiváló szezonális munkalehetőséget kínálunk számodra, ahol jó fizetés mellett érdekes, izgalmas és hasznos munkát végezhetsz. Az se baj, ha csak a szezon közepén tudnál bekapcsolódni!

Passzivált hallgatóknak

Passziváltad a féléved és szeretnél valami újat kipróbálni? Ha velünk dolgozol, az osztálykirándulás szezon teljes idején szebbnél-szebb, naponta más és más helyeken szerezheztsz élményeket a kirándulóknak.

Sport oktatóknak

Vízisport- sí, vagy lovasoktató tapasztalattal rendelkezel? A sport és a tudás átadásának szeretetét kiválóan kamatoztathatod nálunk nap mint nap, hiszen változatos, főként aktív élményjátékokat fogsz tartani, melyek szabályrendszerét neked kell ismertetned a gyerekekkel.

Edzőknek

Egy kicsit kilépnél a konditeremből vagy a dojoból? Nálunk a sport szeretetét és a mozgás élményét a természetben, naponta szebbnél-szebb helyeken adhatod át kicsiktől nagyoknak egyaránt!

Színészeknek

Elvégezted a színművészetit de a színészkedésen túl másban is kipróbálnád magad? Jó helyen jársz, hiszen animátorként is szerepelned kell, illetve előny a magabiztos kiállás és a jó kommunikációs készség!

Miben más ez a nyári munka, mint a többi?

Unod az ingerszegény munkahelyi közeget? Valami újra vágysz? Jó helyen jársz! Utazó animátorként nap mint nap új (és gyönyörű) helyeket fogsz megismerni és közben számtalan új emberrel kerülsz kapcsolatba. A napod nagy részét a szabad ég alatt, a természetben fogod tölteni, közben pedig felejthetetlen élményeket biztosítasz a kirándulóknak. Hasznos, hálás és kifejezetten pörgős munkakörre számíthatsz, ahol kizárt, hogy unatkozz.

És ne feledkezzünk meg a társaságról sem! Minden nap a velencei-tavi bázisunkról fogsz útnak indulni, ahová várunk vissza a nap végén. A bázison jó hangulatban telnek az esték, minden évben rendszeresek a közös sörözések, bográcsozások, éjszakai úszások vagy akár a sárkányhajózás. Akár életre szóló barátságok és új élmények várnak rád utazó animátorként!

Mit kínálunk neked?

Munka a szabad levegőn

Mindened az utazás és a természet? Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

 

Szállás a Velencei-tavon

Animátorainknak kulturált elhelyezést biztosítunk, 2-3 ágyas szobákban az agárdi, vízparthoz közeli szállásunkon. Heti egy alkalommal közös főzést és italozást tartunk, a cég kontójára!

Utazási költség megtérítése

Ha a bázisunktól messze laksz, a szezon idején 3-szor álljuk az oda-vissza út, illetve ha a környékről jársz be akkor a napi szintű bejárás költségeit

Jó közösség

Büszkék vagyunk arra, hogy egy nagyon jó közösséget építettünk. A szálláson a pihenőidőkben és a munka után is akad közös program, mint a sörözés, strandolás vagy akár kajakozás.

 

n

Bejelentett munka

Nagy múltú, korrekt cég vagyunk és szigorúan vesszük a szabályozásokat. Ha nálunk dolgozol, bejelentünk, egyszerűsített foglalkoztatás keretein belül.

Z

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a kétheti fizetés is lehetséges.

Változatos munkaidő

Változó munkaidőre számíthatsz. Vannak erősebb, illetve gyengébb napok is, de unatkozni egészen biztos, hogy nem fogsz!

 

Kerékpár és SUP használat

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár, kickbike, SUP stb. használatot biztosítunk a bázison. Valamint gőzkieresztés céljából szoktunk közös sárkányhajós-tótámadós-átkelős-sörözős túrákat is tenni a Velencei-tavon.

Hosszabbítási lehetőség

Folyamatosan keressük a motivált és tehetséges fiatalokat. A 2018 és 2019-es tavaszi szezon után 2020-ben is szeretnénk hosszabbítási lehetőséget ajánlani munkatársainknak. Többen azóta is nálunk dolgoznak!

Mennyit kereshetsz?

Minimum nettó 210.000 Ft/hónap (4 szabadnap esetén/hó, május elejétől június közepéig tartó teljes ráérés, rendelkezésre állás esetén).

Milyen embert keresünk?

Téged keresünk, ha:

 • rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal és rutinos vezető vagy
 • jól kommunikálsz, nyitott vagy és barátságos (Nem jelent számodra problémát idegen emberek előtt beszélni.)
 • magabiztos és határozott kiállással rendelkezel (Az esetek többségében 20 fő feletti csoportokat kell irányítanod.)
 • terhelhető vagy (Hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.)
 • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal
 • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.

 

Előnyt jelent, ha:

 • szeretsz beszélni idegenek emberek és a társaid előtt.
 • van sárkányhajó kormányos, vagy vízi evezős múltad.
 • értesz a kerékpárokhoz.
 • már tartottál foglalkozást csoportoknak.

Mi lesz a feladatod?

Utazó animátorként a feladatod az lesz, hogy reggelente beülj az egyik autónkba és útnak indulj az ország valamelyik nagyvárosába eszközeinkkel, játékainkkal.

Fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd számukra, majd nap végén visszagyere bázisunkra, ami a Velencei-tónál van.

Animátor (csoportvezetői) tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen megtanítunk minden programunk levezénylésére.

Programjaink nagyon egyszerűek, levezénylésük könnyedén elsajátítható. A munka kezdése előtt minden új kollégánknak képzést tartunk a játékaink menetéről.

Eszközök előkészítése

A játék kezdete előtt mindig felkészülten, az eszközöket előkészítve várjuk a csoportokat. Tőled is ezt kérjük, ha velünk fogsz dolgozni.

Csoportok fogadása

Fő feladatod az lesz, hogy az előre megkapott adatok alapján fogadd az osztálykiránduló csoportokat és megtartsd számukra a foglalkozást, egy nap akár többet is. Számunkra fontos, hogy az animátor kollégáink mindig kedvesek, barátságosak legyenek és a résztvevők jól érezzék magukat.

Játékok levezénylése

Te leszel, aki ismerteti a játékokat és koordinálja a programokat. De mielőtt megijednél, Élmény programjaink szabályai nagyon egyszerűek. A programok levezénylésére megtanítunk. Tapasztalat nem kell, csak határozott, magabiztos kiállás, barátságos természet és persze a jókedved.

Kommunikáció az irodával és az animátorokkal

Többször lesz olyan, hogy kommunikálnod kell a csapattársakkal és az irodával az esetlegesen felmerülő változásokkal kapcsolatban.

Hol és mikor lesz a munka?

Hol?

Utazó animátorként az országot fogod járni és hazánk legszebb helyein tartod a foglalkozásokat.

Agárdon található a szálláshelyünk és az országos kiszálláshoz szükséges logisztikai bázisunk is, így minden nap innen fogsz indulni.

Jelenleg is az ország minden részéről vannak kollégáink. Ne felejtsd! A szállásköltség és az utazási költség nem Téged, hanem a cégünket terheli.

A velencei-tavi bázisunk közelében több étterem, Lidl, Aldi, Spar, vonat- és buszmegálló is van.

Mikor?

Az osztálykirándulás szezon május 1-től június 16-ig tart.

Olyanok jelentkezését is várjuk, akik:

 • végig ráérnek az adott időszakban (hétvégén is),
 • csak hétvégén vagy csak hétköznap érnek rá,
 • akik az adott időszakban csak pár hétig érnek rá (pl. május 20 – június 5-ig).

Miért dolgozz velünk?

Megkértük a velencei-tavi animátor (csoportvezető) kollégáinkat, hogy pár gondolatban foglalják össze miért is ajánlják neked ezt a nyári munkát. 

Jelentkezési űrlap és GYIK

Miért kell kitölteni az űrlapot?

Az űrlapon keresztül beérkező adatokat egy adatbázisban rendszerezzük, amely a későbbi kommunikációt sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi.

Mi történik a jelentkezés után?

A jelentkezés után küldünk egy e-mailt, amely etartalmaz egy űrlapot, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni. A jelentkezésed csak az e-mailben kapott űrlap kitöltése után válik véglegessé. 

Csak május végétől érek rá. Jelentkezhetek?

Bátran jelentkezz akkor is, ha május végétől érsz rá, mert mindenképpen fogunk tudni munkát biztosítani neked!

Jelentkezhetek úgy, hogy nincs jogosítványom?

Elsődlegesen jogosítvánnyal rendelkező jelentkezőket várunk, de bátran jelentkezz anélkül is, hiszen a Velencei-tónál is rengeteg csoportunk van. 

Étkezést is biztosítotok?

A már említett heti egyszeri közös főzésen és italozáson felül nem biztosítjuk az étkezést, így azt neked kell megoldanod. A szállás közelében számos bolt és étterem található.