Dolgozz velünk!

Tartalom marketingest keresünk!

Kik vagyunk mi?

Mi egy 22 fős pécsi utazási iroda vagyunk, több mint 70 fiatal animátor kollégával, akik az ország különböző pontjain dolgoznak velünk.

Osztálykirándulásokat és céges csapatépítőket szervezünk az ország egész területén, sőt Ausztriában és Szlovákiában is tevékenykedünk. A 2018-as évre célul tűztök ki csapatépítő üzletágunk bővítését, valamint az employer branding iparágra történő belépést.

 2017-ben több mint 60.000 elégedett diák választott minket!

Rengeteg saját eszközzel rendelkezünk, többek között 5 db sárkányhajóval, 125 db biciklivel, 70 db buborékfocival, 4 db archery tag szettel, 225 nagykerekű rollerrel egy katonai csapatszállítóval és még sok minden mással.

Átlagéletkor

Átlagéletkor

Mi, mint marketingorientált cég…

Nagyléptékű fejlődésünk kiváltója az, hogy cégen belül a marketinget, az egyik legkiemeltebb területként kezeljük. Hozzáállásunk gyakorlatias szemléletű, ami segített abban, hogy rengeteg saját üzleti ötletetünket és különböző kampányainkat valósítsuk meg.

Tartalomgyártás

A 2018-as év marketing célkitűzése a content (tartalom) gyártás, a heti rendszerességű blog cikk írás, a képi és szöveges tartalmak létrehozása a legkülönbözőbb célközönség számára. Bár, eddig is számtalan videót készítettünk, érzékeljük, hogy ehhez sajnos nem elég a kapacitásunk. Ehhez kérjük a Te segítséged!

Folyamatos képzések

A folyamatos tanulás hívei vagyunk. Pár év alatt rengeteg új rendszert ismertünk meg az alap hirdetési felületek mellett úgy, hogy a legkorszerűbb képzésekre irattuk be magunkat.  Ma már chatbotokat, automatizált marketing és üzleti folyamatokat építünk, ezen kívül komplett weboldalakat és a landoló oldalakat is saját magunk készítjük.

Videók gyártása (drónnal, kézikamerával)

2016-ban belevágtunk abba, hogy mi magunk készítsük kisfilmjeinket, promó videóinkat. Jelengleg egy dji mavic drónnal és egy stabilizált kézi kamerával vesszük fel a különböző programjainkat, helyszíneinket, céges csapatépítéseket az ország számos pontján.  A video content-et tartjuk az egyik legfontosabb marketingtevékenységünknek. 

Együttműködés

Folyamatosan konzultálunk tapasztalt, külsős marketing ügynökségekkel, hogy a legfrissebb tudást, trendeket és szoftvereket megismerjük.

Mi lesz a feladatod ?

Az első lépés, hogy közösen megtervezzük az új content stratégiánkat, és az idei tartalom naptárat, amelybe már a saját ötleteidet is beépítjük. Itt azonnal átfogó képet kaphatsz a cégünk fő célkitűzéseiről, gyakorlati gondolkodásáról.

Feladatok részletezése:

 • Szöveges tartalom készítése 55%
feladatok részletezése

A fő feladatod a szöveges tartalmak kitalálása és megvalósítása. Az osztálykirándulás blogot csak januárban indítottuk, de már több tízezer felhasználó olvasta a cikkeinket. Legfőbb készséged legyen a fogalmazás és a kreatív szövegírás, hiszen a feladataid több, mint felét ez fogja kitenni!

 • Tartalom management 20%
feladatok részletezése

Ma már messze nem elég jó tartalmat gyártani, azt el is kell juttatni a fogyasztók részére. Az alkotás mellett a terjesztés is a te fő feladatod lesz. Ne félj, minden stratégia trükköt amit az évek során szereztünk megosztunk veled!

 • Keresőoptimalizálás 20%
feladatok részletezése

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) nem más, mint a weboldalak keresőmotorokban való organikus megjelenésének javítása. Itt arra törekszünk, hogy egy adott kifejezésre minél előrébb szerepeljünk az organikus, normál találatok között.

A blogunk indulása óta ügyelünk kifejezetten a jó organikus helyezésekre és elérésekre, minden tartalmat körültekintően, kulcsszavakra és keresési kifejezésekre optimalizálva írunk. 

Előnyt jelent, ha minimális ismeretekkel már rendelkezel a témával kapcsolatban!

 • Kép szerkesztés 5%
feladatok részletezése

Munkánkhoz számos képi tartalomra és hirdetés képre van szükségünk, ezek elkészítését is önálló feladatként, Rád szeretnénk bízni. Meglévő sablonok alapján dolgozunk, így már minimális képszerkesztői képességek birtokában is meg fogod állni a helyed!

Ezen felül, nagy örömmel fogadjuk, ha folyamatosan új ötletekkel bombázol minket a munkád során.

Milyen embert keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • kreatív vagy, folyamatosan új ötleteket szeretnél megvalósítani
 • kiváló fogalmazási és szövegírási készséggel rendelkezel
 • értesz egy kicsit a képszerkesztéshez (pl. Photoshop), de az sem baj, ha csak jó a szépérzéked
 • maximálisan marketingszemléletű vagy (előny a szakmai tapasztalat)
 • folyamatosan tanulni szeretnél és bővíteni a tudásodat
 • önálló, fejlődésorientált (projetkmanageri) személyiség vagy. (Hiszen Te leszel a tartalomgyártás főnöke, saját magad osztod be az idődet, illetve neked kell a problémákra proaktívan megoldást találnod.)
Q

Emberileg az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk olyan emberekkel dolgozni, akik élvezik amit csinálnak. Imádunk új ötleteket megvalósítani, és szeretjük alkalmazni a különböző marketingtechnikákat is.)
 • nem jellemző rád a negatívítás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel rendelkeznek, ami akár az ötletelésnél, akár a problémák felmerülésénél is megmutatkozik.)

Mit kínálunk neked?

R

Versenyképes fizetés

Nem szeretejük a “versenyképes fizetés” megfogalmazást. A béred valódi mértékét a tapasztaltod, kreativitásod és munkamorálod függvényében alakítjuk ki, látható fejlődésedet pedig rövid távon anyagilag is honoráljuk. Továbbá a jelentkezés során megkérdezzük a havi nettó bérigényedet, amelynél ha felveszünk, garantáltan többet adunk. 

R

Kerékpár és kickbike használat

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár vagy kickbike használatot biztosítunk a környezettudatosabb városi közlekedés jegyében.

R

Szakmai fejlődés

Mint azt már olvashattad, cégen belül számos marketingtevékenységet végzünk önállóan, amelybe – ha érdekel a téma – napi szinten betekitésed lesz. A tartalom marketingen kívül (amely a Te kiemelt feladatod lesz) saját magunk építünk összetett és sokszor automatizált online marketing stratégiákat, hangolunk össze különböző hirdetési felületeket (Facebook, Instagram, Google AdWords), amelyeket különböző marketing szoftverekkel kapcsolunk össze.

R

Céges csapatépítések

A baráti, egymást segítő légkör kialakítása érdekében fontosnak tartjuk, hogy havonta csapatépítő programot szervezzünk. Ilyenkor együtt túrázunk, játszunk, sörözünk, pizzázunk.  Az irodahelyiségünk alsó színtjét közzösségi térnek alakítottuk ki. Itt napközben is lehetőségünk van a kikapcsolódásra, azaz ha elfáradtál, megakadtál a munkában, akkor szó nélkül felállhatsz és mehetsz, mehettek pinpongozni, dartsozni, íjászkodni, indiai biliárdozni. 

R

Rugalmas munkaidő

Mint sok másban, a munkaidő kialakításában is rugalmasak vagyunk, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a kreatív gondolatok nem parancsra születnek, ezért azt együtt, az igényeidnek megfelelően igyekszünk kialakítani.

R

Masszázs

Csütörtök délelőttönként jön Évike, szakképzett masszőrünk, akinek speciális masszázsszékébe egyenként beülhet minden kollégánk egy kellemes stresszoldó dögönyözésre.

Milyen az irodánk?

Irodánk jellemzői

 • tágas és kényelmes (350 m2)
 • berendezett konyha, étkező
 • lenti szinten játszó és buli térnek rendeztük be (darts, ping-pong, indiai billiárd, raklap bútorok)
 • 8 db mosdó (külön férfi és női)
 • terasz, rálátással a pmfc pályára

Hol van az irodánk?

Pécsen, a Szigeti út 89. alatt, a PMFC pálya mellett.

Itt van az irodánk

Szigeti út 89.

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Legtöbbször Zsombival és velem (Petivel) lesznek közös projektjeid, hiszen mi dolgozunk marketing területen az irodában. 5 hónapja vagyunk egy csapatban, jó légkörben és rengeteg megvalósult projekttel a hátunk mögött. Rajtunk kívül 19-en dolgoznak az irodánkban (fiúk lányok vegyesen), akik különböző munkafolyamatokat végeznek. 

Zsombi

“Szia, Zsombor vagyok az Osztálykirándulás.hu marketing menedzsere. Azért felelek, hogy az online és offline marketing stratégiánk elemei tökéletesen működjenek a nap minden percében. Kiemelt feladataim a stratégia építésen belül a közösségi média hirdetések készítése, elemzése és optimalizálása, valamint az automatizált marketing folyamatok tervezése, tesztelése és megvalósítása.

Peti

“Üzletfejlesztéssel, új ötletek megvalósításával foglalkozom. Én főleg a különböző tevékenységeink stratégiai tervezésre szánom a legtöbb időt. Emelett sok marketing folyamatban is benne vagyok.”

Timót

“Hali! Timót vagyok, az én feladatom a fotó- és videófelvételek készítése, valamint az ezekhez tartozó utómunkálatok (vágás és szerkesztés) elvégzése. Ezen kívül az Instagram oldalunk teljes körű menedzselése. Petit és Zsombit már megvertem ping-pongban, most Te következel!”

Jelentkezési határidő: 2018. április 12.

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el Nekünk 🙂

2. Lépés: Ezután e-mailben kapni fogsz Tőlünk néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged és a szakmai hozzáértésedet.