Szállás típusa: Apartmanház

1175-ös Apartmanház Balatonszepezd

A balatonszepezdi Apartmanház központi fekvésű, állomásoktól kb. 250 méterre, a Balaton strandtól és az étteremtől 300 méterre található.

Read More

1393-as apartmanház Balatonboglár

A apartmanház Balatonboglár egy közkedvelt részén található a vasútállomástól mindössze 1 km-re, a buszmegállótól pedig 170 méterre. Tökéletes választás osztálykirándulók részére akik fürdeni szeretnének, hiszen a Fiumei strand 300 méterre található.

Read More

1398-as Apartmanház Levelek

Levelek ősrégi magyar település Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében. Nyíregyházától 22 km-re fekszik a 41-es főút mentén, Nyíregyháza és Vásárosnamény között. A település jól működő tömegközlekedéssel rendelkezik, könnyen megközelíthető vasúton és országúton egyaránt. Centrum jellegéből adódóan ideális kiindulópontja a Nyírség felfedezésének.
Lehetőség van SUP-olásra, vízibiciklizésre, kalandparkozásra, szalonnasütésre és bográcsolásra illetve kerékpárral bejárni a környéket. A horgászoknak valódi horgászparadicsom helyszíneként is szolgál a Leveleki-víztározó.

Read More

1484-es Apartmanházak Balatonboglár

A szálláshelytől a központ mindössze 150 méterre található számtalan szórakozási lehetőséggel. A part is szinte közvetlen közelében 100 méterre található.

Read More